Карнавален магазин Маската – онлайн магазин за карнавални стоки и костюми

1
235
Добави коментар
milsem
milsem

Маската е интернет карнавален магазин, създаден през есента на 2012г. Представлява своеобразно продължение на магазин Маската – магазин за карнавални костюми, парти артикули, украси и декорации от балони, отворил врати през лятото на 2011г. в град Свищов.

Магазин Маската предлага богато разнообразие от карнавални костюми и наметала, карнавални маски и перуки, карнавален грим и макиажи, карнавални зъби, бради и мустаци, забавни шапки и парти очила, парти артикули, ку – ку щуротии за забавление на деца и възрастни, висококачествени фолиеви и латексови балони на водещата италианска фирма Гемар, материали за украси и декорации на всякакви партита, рождени дни и юбилеи, сватби, кръщенета, корпоративни мероприятия и други тържества.

Магазин Маската в зависимост от динамиката на пазара се съобразява с новите изисквания и интереси на своите клиенти. Предимно се стремим да поддържаме разнообразен и постоянно обновен асортимент от карнавални и парти артикули в зависимост от новите тенденции на пазара на сравнително добри и конкурентни цени.Приоритетите, които прилагаме в нашата дейност, са свързани с поддържане на високо качество на предлаганите продукти, сигурност, приемливи цени и съвременен стил на работа, ориентиран към потребителите.

Отделяме специално внимание на информираността на нашите клиенти. Стараем се да достигнем европейско ниво на обслужване, както и много добри гаранционни условия и това се оценява положително.Благодарение на коректното отношение и постоянно нарастващият асортимент, магазин Маската печели все повече симпатизанти и редовни клиенти. Удовлетворените, лоялни клиенти са наша основна цел, поради което отдаваме голямо значение на бързата обработка и доставка на поръчките.

Пазаруването в онлайн магазина е лесно, бързо и удобно. Можете да се убедите сами!

Maskata-shop.com – Вашият карнавален магазин за празнуване, смях и забавления!