Как се прави поръчка на реклама и кой вариант да изберем?

1
139
Добави коментар
mikeyrurg5
mikeyrurg5

Много хора искат да поръчат реклама, но и същевременно си задават въпроса – Как се прави поръчка на реклама? …и какво е важно да се включи в едно запитване за брандиране. Ще се опитаме с няколко думи да ви кажем някои от най-често срещаните варианти за поръчка на реклама, с които сме се срещали и сме обсъждали с наши партньори. Всеки от типизираните примери е с отворена тема на разговор и не претендира да е окончателен и рамков. Вижте как сме описали темата и изберете най-подходящия за вас вариант при поръчка на реклама от рекламна агенция Премиу София.

Поръчка на реклама с пълна информация за проекта

При вариант за поръчка на реклама с пълна информация за проекта всичко е ясно още от самото начало и вероятността от изненади и непредвидени ситуации е сведена до минимум. Така още в началото се знаят размерите на самия продукта и рекламна услуга, вида материал – дали ще е фолио, винил или поликарбонат например, съдържанието на рекламата – и това определя дали графиките ще се печатат или ще бъдат рязани на плотер. С предварителната информация също става ясно къде ще се монтира – понякога това може да стане само по снимки, а понякога и е същевременно желателно да се направи и оглед на място за да се направи оценка на обекта и възможните похвати за закрепяне на рекламата, защото едно падане на рекламна конструкция освен неприятно, разходно от гледна точка на пари, може да бъде и опасно. При поръчка на реклама с пълна информация от клиента и двете страни са наясно, от една страна какво искат и какво очакват, и от друга какво да се направи, как и колко време ще отнеме. Така субективния фактор и изненадите са кът и по лесно и качествено се работи и пристъпва към реализиране на продукцията в комбинация с рекламни услуги и монтажи на реклами в София и страната. Не на последно място е и самата калкулация на проекта – кое колко ще струва и каква е цената с ДДС или без. Поръчайте реклама с пълна информация като посочите и съдържанието на дизайна и подробностите по визията към рекламна агенция Премиум – брандиране на витрини и търговски обекти на достъпни цени и при кратки срокове. Изпратете запитване сега.

Как се прави брандиране само по базови насоки при поръчка на реклама?

Този подход е доста по-общ от предния, но в редица случаи е препоръчителен за фирми и лица, които нямат опит в брандирането и скат да оставят нещата на професионалистите. Това са такъв тип поръчки при които клиента посочва само рамката и ние ви предоставяме оферта по наша преценка. Пример за това е поръчката на светеща кутия или матиране на офис. Има клиенти, които казват – Ето снимки на офиса. Целия е от стъкла. Искам да го матирате професионално. В тези моменти ние взимаме размери на място, не е необходимо клиента сам да си мери размерите, изготвяме концепция с визуализация на проекта, изработваме рекламите от фолио по наша препоръка – най – вече това е пясъкоструйно фолио мат със заскрежен ефект и информираме клиентите ни кога ще направим залепяне на фолио в офиса. При светещи кутии подбираме материалите, съобразяваме се с цвета посочен от клиента, избираме дали ще се печата или реже на плотер и пристъпваме към действие. Когато не е ясен монтажа можем да предложим стандартна цена за монтаж на реклами при поръчка на реклама, но поради липса на оглед, ако няма, може да се наложи допълнително заплащане на момента ако възникне например полагане на кабели, свързване към електрическата мрежа и допълнителни фиксиращи и крепежни операция. Характерно при поръчка на реклама по базови насоки е, че има въпроси за уточняване както от клиента така и от нашия търговски отдел на агенция за про брандиране Премиум Реклама в София. Най-дългия процес от гледна точка на време е етапа на уточняване на детайлите и визията. После самата изработка на реклами и монтаж са значително по ясни. Възползвате се от този метод за поръча на реклама ако имате визия кое как горе-долу искате да стане и оставете техническата част на нас. Поръчайте сега.

Цялостна поръчка на брандиране по преценка на рекламната агенция

Методът на поръчка на реклама по пълна преценка на рекламна агенция е едни от по-рядко срещаните в България, въпреки своите предимства и плюсове. Това е така основно заради паричния фактор и понякога от непознаването на работа на адвъртайзинг фирмата. Ние като рекламно дружество имаме опит в бранша и брандирането на големи и малки търговски обекти и офиси. Ние можем да ви предложим най-доброто решение за матиране на офис, облепяне на стъкла, брандиране на витрина, също така да подберем най-подходящата форма за презентиране на вашия бизнес и още. Това е така защото ние правим визуалното представяне на търговци от редица различни по своята същност сектори на икономиката и сме сравнявали обекти от един калибър. Този похват – поръчка на реклама по преценка на агенцията се предпочита предимно от големите фирми, защото така не се налага да разполагат с техен отделен рекламен отдел – идват поръчват и ние им правим представянето пред клиентите и партньорите. Изберете цялостна поръчка на брандиране по преценка на рекламна агенция и вършете това, което можете най-добре. Направете запитване още сега.

Практика при поръчка на реклама – какви са плюсовете и минусите

Практиката в България показва, че клиентите с какъвто и бизнес да се занимават, когато дойде време за правене на реклама и брандиране искат да стане изцяло както те го искат, независимо от препоръките и професионалните насоки. Това е изцяло право на клиента, защото како се казва – Който плаща, той поръчва музиката, или в случая рекламата. Като фирма, която се занимава професионално с брандиране ви препоръчваме да обсъдим възможните варианти и вие да вземете окончателното решение. Ние сме на вашите услуги за да ви съдействаме в презентирането на вашия бизнес или декорацията на офиса ви с фолио по най-добрия начин. Рекламна агенция Премиум Реклама предлага безплатна консултация по телефона или мейла при избора на рекламни продукти, монтажи и рекламни услуги. Поръчайте реклами за магазини, офиси, автомивки и други ваши места още сега.