Кардано има над 100 търговски проекта очакващи включване

1
94
Добави коментар
cryptalaxy
cryptalaxy

Родната криптовалута на Кардано – ADA се търгуваше на $ 0,9203 по време на писането на статията и в момента е четвъртата по големина криптовалута по пазарна капитализация.

За токена, който се повиши с над 400% от началото на годината, възникнаха въпроси какво точно е причинило внезапния скок на цената му.

Според основателя на Кардано Чарлз Хоскинсън фундаменталната стойност на проекта винаги е била очевидна. Хоскинсън в скорошно интервю за Crypto Banter отбеляза:

„Имаме предвидени сто и повече търговски проекта, които искат или да мигрират, или да построят нещо върху Кардано“,

Неотдавнашното развитие на този фронт включва SingularityNET който обяви, че ще създаде милиард нови AGI токени на блокчейна Кардано.

Според IOHK това ще бъде първото голямо издание на символи в платформата на Кардано Native Assets и е „най-голямото демократично упражнение в историята на децентрализирания ИИ“

Тези заинтересовани страни не се ограничават само до протоколи ДеФи и криптопроекти, като Хоскинсън също заяви:

„Ние имаме интерес от Fortune 500 и имаме държавен интерес“

Основателят на Кардано вероятно е имал предвид скорошната сделка с африканското правителство. По-рано тази седмица директорът на африканските операции в IOHK Джон О’Конър обяви, че Кардано е на път да осигури договор с африканското правителство.

Докато допълнителни подробности за състоянието на проекта остават неразкрити, очаква се проектът да види милиони потребители, включени в екосистемата Кардано за реална употреба.

Въпреки наближаването на ценовата марка от 1 долар за ADA, криптовалутата все още не е включена в борсите като Coinbase и Gemini. Понастоящем той не се поддържа от PayPal и не е включен в криптоиндекса Bitwise’s.

Източник