БУКЕТИ | Top Flowerscloseshopping-cartfacebookbarsangle-downyoutube-playinstagram

1
159
Добави коментар
pepimili
pepimili

Ние от Top Flowers ви предлагаме един различен поглед към букетите. Тук ще намерите комбинации от свежи цветя, чрез които ще можете да зарадвате най-близките си хора. Не правете компромис, при нас ще намерите най-нестандартните идеи.

Живите растения са част от ежедневието ни от стотици хиляди години. Човекът винаги е бил заобиколен от контрастиращата природа, защо и днес да не бъде така? Защо трябва да чакаме да дойде празник, за да покажем на скъпите си хора, че държим на тях, изненадвайки ги с голям букет?

Не смятате ли, че малките жестове като едно грижливо поднесено цвете или семпло и малко букетче, би направил нечий ден по-добър, по-цветен, по-свеж и по-жизнерадостен?

Ние от Top Flowers обичаме работата си. Гордеем се, защото доставяме уникални букети, закичени със сладкодумни картички, показващи любов, нежност и приятелство.

Букети за абитуриенти

Без съмнение букетите за абитуриентски бал са сред най-поръчваните от нашия сайт. В това няма нищо кой знае колко изненадващо, особено, ако отчетем факта, че този празник традиционно е белязан от наличието на купища красиви букети.

Разнообразието при тях е меко казано впечатляващо. Комбинирането на видове и аранжировки е всевъзможно, което гарантира, че всеки букет ще бъде напълно уникален. Елементът, който винаги ще внася допълнителна неповторимост, е картичката с лично пожелание или малкият подарък пад формата на плюшена играчка, бутилка скъп алкохол и т.н.

Освен цветя за абитуриентки, в сайта има и букети за рожден ден. Те са различни и флористите често закодират в тях скритите послания на цветята, които са включили. По този начин успяват без думи да предадат пожелание, което достига от магазина директно до сърцето на рожденика.

Да подарим цвете е начин да бъдем по-добри и да се сещаме за любимите си хора всекидневно, а не само по Коледа и Великден.