Голямо намаление стъклени паравани, прегради за душ, ъглови душ-кабини за баня

2
444
Добави коментар
Praskovya
Praskovya

      Стъклените душ-кабини по индивидуални размери са идеалното решение, което търсите за вашата нова функционална баня. А сега -15% за всяка поръчка капарирана до 15-ти март 2021-ва година. Възползвайте се от чудесното предложение, поръчайте или капарирайте сега и получете вашата кабина или стъклен параван по индивидуални размери на страхотна цена.

 

В Studio Sense можете да намерите стъклени душ-кабини, стъклени паравани за баня, стъклени прегради и врати за баня, плъзгащи системи на затваряне, петоъгълни, овални и нестандартни кабини за душ и паравани. За малките бани предлагаме сгъващи се стъкла тип хармоника.

 

Предимства, които имате, избирайки Studio Sense за изпълнител на вашия проект са:

 

   

   ✅  Предварителна оферта без скрити разходи

   ✅  Посещение за взимане на точни размери от вашата баня

   ✅  Производство с внимание и качество

   ✅  Избор на красив и разнообразен обков за стъкло с гаранции

   ✅  Декоративна матировка от каталог или по индивидуален проект

   ✅  Стандартни срокове за производство и монтаж

   ✅  Доставка с наш транспорт

   ✅  Професионален монтаж с гаранция

   ✅  Само сега -15% от цената на продукта

 

 

Предлаганите от нас душ-кабини от закалено стъкло са с гаранция 3 години за елементите на кабината и 1 година за монтажа (защита от протичане). 

 

Ние ще изработим стъклата така, че те да паснат точно на вашата баня и ще съобразим с всички кривини и отклонения в стените и подовете на банята. Това е невъзможно, когато купувате готова стандартна кабина.

 

Възползвайте се от възможността за предварителна оферта спрямо габаритните размери:  

Разберете колко ще струва вашата кабина още преди да я поръчате. В цената ще бъде включен целият необходим обков и уплътнения за стъкло, декоративна матировка, ако искате да имате такава, стъкло в избран от вас цвят (прозрачно, матирано, кристално, сиво, кафяво, синьо, зелено стъкло) и покритие (стъкло Timeless, което е специално за душ-кабини) за лесно почистване. Отделно от цената на паравана ще получите и цена за доставка и монтаж. 

 

Кабините се произвеждат в стандартен срок от 10 работни дни.

 

Можете да запишете час за посещение предварително, като стойността му ще се приспадне при поръчка или да капарирате оферта, като не дължите нищо за консултация на място и взимане на размери.

 

За повече информация, оферти, консултации, цени и въпроси, можете да разгледате нашия продуктов каталог и да се свръжете с нас по телефон, e-mail или да ни посетите на място в магазините ни, където да се убедите на живо в качеството и отличния външен вид на душ-кабините, които предлагаме.   Поръчайте сега с -15% за всички модели, размери, цветове и варианти, ние ще се погрижим за изпълнението.