Електронни каишки

1
125
Добави коментар
aganbox
aganbox

Уважаеми клиенти, САЙТА ЩЕ ИЗПЪЛНЯВА ПОРЪЧКИ ЕДИНСТВЕНО ОНЛАЙН ИЛИ НАПРАВЕНИ ПО ТЕЛЕФОНА. БЛАГОДАРЯ ЗА РАЗБИРАНЕТО! Бъдете Здравй!

Електронни каишки

Подреди по
Цена възходящо
Цена низходящо
Име

Устройство против лаене на кучета 15 метра / EK005 /

Устройството спира лаенето на кучета до 15 метра. Когато кучето започне да лае от устройството се излъчва сигнал с височка честота което кара кучето да спре да лае. Има три три режима на чувствителност.

Електронна каишка за обучение на две кучета 1200 метра / EK004 /

Идеален продукт за обучение на кучета от 5 до 60 килограма. Може да избирате от няколко режима на работа : електричество , вибрация, звук и да коригирате постепенно интензитета . Обхват между приемника/каишката/ и предавателя до 1200метра , водоустойчив приемник.

Електронна каишка за обучение на две кучета / EK003 /

Обучение за две кучета

Електронна каишка за обучение на кучета / EK002 /

Идеален продукт за обучение на кучета от 5 до 60 килограма. Може да избирате от няколко режима на работа : електричество , вибрация, звук и да коригирате постепенно интензитета . Обхват между приемника/каишката/ и предавателя до 300метра , водоустойчив приемник.

Електронна каишка за обучение на кучета / EK001 /

Идеален продукт за обучение на кучета от 5 до 60 килограма. Може да избирате от няколко режима на работа : електричество , вибрация, звук и да коригирате постепенно интензитета . Обхват между приемника/каишката/ и предавателя до 300метра , водоустойчив приемник.

За да се справите добре с дресирането на вашия домашен любимец, вие се нуждаете не само от познания в тази специфична сфера, но и от един съвременен технически „помощник“ и това е електронната каишка за обучение на кучета.
За да се радвате на успех и послушание от страна на вашия домашен любимец, можете да поръчате електронни каишки от сайта spy-secrets.com
Тук се предлагат каишки за обучение на кучета от 5 до 60 кг., окомплектовани с всичко необходимо, за да държите кучето си под контрол.
Как работят електронните каишки за кучета?В предавателят и приемникът на каишката има вградени литиево-йонни батерии, чрез които каишките подават електрически импулси, вибрации или звук, чрез които се контролира кучето.  
Електронното обучениe е напълно безопасно, стига да спазвате инструкциите за употреба на електронните каишки и да вложите старание и желание в начинанието да обучите кучето си.
Каишките работят както на режим вибрация, така и със звук, а интензитета на подаваните сигнали може постепенно да се коригира. Обхватът между приемника и каишката е 1200 м.
Тъй като приемникът е водоустойчив, можете да използвате електронната каишка при всякакви климатични условия и терени. Спортувайте, ловувайте и се наслаждавайте на времето, прекарано с вашето куче, без да се страхувате, че то ще се изгуби, няма да се отзове на вашите команди или ще ви въвлече в друга непредвидена ситуация.
Имайте предвид, че кучетата умеят да предусещат както нагласите и настроението на господаря си, така и това как би протекла една разходка или обучение навън. Можете да регулирате дължината на вашата ел. каишка в диапазона от 25 до 55 см. Ако държите каишката късо например, четириногият  питомец изпитва напрежение и мисли, че сте стресирани, а това стресира и него. Ако каишката е отпусната, това е знак, че всичко е наред.
При закупуване на допълнителна каишка с приемник, можете да контролирате не едно, а две или три кучета.