Дневен хороскоп за 17 февруари 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
153
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

6 лунен ден, Луна в Телец

Луната в Телец традиционно ни насочва към чисто финансови приоритети или поне прави настроението ни доста по-прагматично, настройваме се на вълна, която ни подтиква да защитаваме интересите си, също- звездите ни предоставят различни подсказки в посока- как можем да преумножим благата си, още- ако предстоят промени, които касаят материалното ни състояние, парични потоци, това ще ни бъде показано по някакъв начин.

В индивидуален аспект- могат да възникнат интересни идеи за предстоящи печалби, вид обновяване на доходите. По различни поводи ще анализираме позициите в колектив или наши връзки от типа на- кой ни нанася щети или обратно- допринася за благоденствието ни, случващото ще е в по-ярки краски и ще ни принуди да забележим подобни влияния.

Не са изключени разяснителни разговори или вид решения, които ще въздействат на онова, което имаме или на контактите ни и като скачени съдове темите ще зависят една от друга.

В по-глобален аспект- не са изключени важни новини, оформяне на тенденции, които пак така ще се отразят на финансовото ни състояние.

На този етап Меркурий е ретрограден, така че получаваме известия, показват се по-далечни перспективи, които можем да идентифицираме, дори и те да започнат да се развиват по-интензивно през последната десетдневка на февруари и началото на март. Засега по-скоро ще се ориентираме и това не е малко.

Почти през целия ден ескалират изненади, особено, през късния следобед и вечерта.

Не е изключено и известно напрежение, което ще ни подтикне да действаме спонтанно и преобразуващо, ако не сме изгубили крайната си цел от поглед- това дори може да има положителен, прогресивен ефект.

Влиянието на рождения ви ден върху пътя на реализация

Натална карта, индивидуален хороскоп

Интуитивен тест за партньорските ви отношения

Овен, Лъв, Стрелец– ежедневието е натоварено от ангажименти, които могат да бъдат променяни в движение и следствие на известия, предложения, дебати, разяснителни разговори, особено в късния следобед и вечерта. Денят е подходящ да защитите интересите си или по различни поводи може да ви се наложи да реагирате точно така. Не са изключени и равносметки от рода на- кой ви нанася щети, на кого можете да разчитате. Може да се наложи да направите преоценки на въпроси, които касаят приходи-разходи, за да избегнете евентуална дестабилизация. В друг случай- да се освободите от влияния, които са неблагоприятни върху материалното ви състояние или чувство на сигурност. Като минимум- набелязват се бъдещи перспективи, които пак така въздействат върху парични потоци и нека това да се превърне в повод за съответни мерки и то в по-далечна перспектива.

Телец, Дева, Козирог– инициативността ви днес ще е по-висока, ще се стремите да изпъкнете, да бъдат забелязани качествата ви и оценени по достойнство. Причините за това могат да бъдат различни, например- усещате, че предстоят преобразувания, които засягат социалния ви статус, репутация, важни за вас контакти и вие знаете, че сега е моментът да въздействате, за да насочвате тенденциите, а не да ескалират по външни причини. В друг случай- това е своеобразен вътрешен бунт, който ви подтиква да се освободите от нещо старо, под формата на тежест. Всичко ще е за добро, ако не сте изпуснали от поглед по- далечни цели и действията ви кореспондират с тях. Трябва да имате предвид, че влияете по-силно на събитията от обичайното, това е сила, но и отговорност…

Близнаци, Водолей, Везни– денят не протича по обичаен начин, възможно е да възникват допълнителни ангажименти, например- недовършени дела от миналото, на които сега можете да въздействате, в друг случай- може да се налага да обръщате повече внимание на близките си. Денят е благоприятен да получите материална или морална подкрепа от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви. В друг случай- ако се налага, можете рязко да промените поведението си, така че да защитите интересите си, включително, ако се налага да страните от определени неблагоприятни влияния, които ви дестабилизира, ще имате достатъчно подсказки в тази посока. Звездите от известно време ви подтикват към базисни преобразувания, „от корен“, в коя посока са шансовете и какво трябва да обновите- в различна степен разбирате днес.

Риби, Рак, Скорпион– информационният поток е много усилен и може да ви носи изненади, особено в късния следобед и вечерта. Част от чутото ще е като внезапен шанс, разкриване на скрити възможности и влияния, шанс да погледнете на връзките си от един друг и непознат ъгъл. Ако не всичко е по вкуса ви, тогава помислете какво можете или трябва да обновите в отношенията си лични или делови, за да бъдат те по-здрави и перспективни. От известно време звездите ви подтикват да трансформирате контактите си, това може да е напълно позитивно за вас обстоятелство, което да ви даде шанс да бъдете по-независими в един по-широк смисъл. При всички случаи звездите ви показват посока на развитие и в по-далечно бъдеще на важни за вас връзки, вие ще решите как да реагирате, каква стратегия да си изградите.