Дневен хороскоп за 18 февруари 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
127
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

07 лунен ден, Луна в Телец, Слънце в Риби

Луната в Телец днес ще продължи да акцентира върху чисто материални приоритети.

Може да сме по-склонни от обикновено да слагаме своеобразна цена на хора или обстоятелства, но това понякога е полезно.

Луната в Телец винаги ни подтиква да защитаваме интересите си, по ясно виждаме онова, което може да допринесе за благоденствието ни.

Така днес едни ще „придърпат“ желаното, но не е изключено да е за сметка на някой друг, който пък ще изгуби.

Своеобразен конфликт, който се базира на противопоставяне на интереси ще възниква там, където има почва и нека това да се превърне в допълнителен повод за анализи.

Ескалират повишени разходи, в оптимален случай това ще бъдат неизбежни инвестиции. Все пак ще е полезно да се пазим от хора или обстоятелства, които могат да ни дестабилизират чисто финансово, но не само.

Слънцето днес ще премине в Риби и допълнително ще направи деня по-неустойчив на енергийно ниво, а това ще се отрази и на настроението ни, което пак така ще се окаже променливо, в късния следобед и вечерта по-сензитивни личности ще усетят известно нервно напрежение или друг дискомфорт.

Хубаво е да се опитаме да прекараме деня спокойно и без да правим „резки движения“, за да не ни струва скъпо- буквално и в по-широк смисъл.

За връзка с мен: [email protected]

Еротички закачки и препратки към зодиакалните знаци

Индивидуален хороскоп, натална карта

Овен, Лъв, Стрелец– денят ви предоставя възможност да защитите интересите си или да спечелите нещо важно за вас. Вероятно това ще изисква по-голяма инициативност от ваша страна, адаптивност, а понякога и известна мобилизация. Денят ще е натоварен с доста ангажименти, но и резултатен. Не са изключени повишени разходи ,те може да са и полезни инвестиции. В друг случай- може да се опитате да прекратите влияния, които ви дестабилизират финансово и не само. Може да чуете интересни, важни новини, които касаят професионалната ви реализация, нещо свързано със социалния ви статус и сигурност. Възползвайте се, за да наклоните везните във ваша полза.

Телец, Дева, Козирог– амбициите ви ще бъдат значими и днес можете да направите стъпки, които да имат по-широко и дълготрайно значение, а нивото на преобразувания ще зависи силно от собствената ви инициативност. Аспектаията на звездите е такава, че все по-силно ще ви подтиква към по-висока социална активност, съответно да оздравявате или създавате връзки, които ще подпомогнат честолюбивите ви планове. Ще се появят такива шансове, засега се оформят тенденции и вие все по-силно ще ги усещате.

Водолей, Везни, Близнаци– днес най-силно влияете на приоритети, които се отнасят до най-близката ви среда на съществуване, евентуална подкрепа от важни за вас хора, това може да бъде и вашето семейство. Може да обновите контактите си, да направите важни стъпки, които ще хармонизират тази среда, ще получите по-широка подкрепа или пък ще успеете да се справите и с битови, имотни казуси. Все пак случващото се ще изисква повишена адаптивност от ваша страна, може би и да допуснете нещо ново, вид промяна, която ще е като своеобразен изход или пък ще снижи евентуално напрежение. Все по-важна тема за вас ще се превръща финансовото ви състояние, засега усещате първи сигнали, тенденцията ще се усилва и ще ви помогне да въздействате позитивно на тази сфера от живота ви.

Риби, Рак, Скорпион– информационният поток е много усилен, носи ви нови възможности, варианти, ако търсите такива, понякога- невидими до този момент шансове, но и скрити препятствия, ако има такива. При всички случаи- проведени разговори, преговори, чути новини- могат да преобразят връзките ви, да повлияят на бъдещи перспективи на развитие. Да създавате или укрепвате връзки, които могат да се превърнат в мост към благоденствието ви, да бъдете социално по-активни ще се превръща във все по-важна тема, повод да реализирате целите си. Засега усещате първи сигнали в тази посока, те ще се изразят във ваши собствени решения или външни фактори, които ще ви подтикнат да реагирате точно така.