Дневен хороскоп за 19 февруари 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
109
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

8 лунен ден, Луна в Телец/Близаци

До 18ч. бг време Луната е в Телец и продължава да акцентира силно върху чисто материални приоритети.

Подходът е практичен и в повечето случаи ще е целесъобразен, способен да защити интересите ни.

Това е важно и в обективно сложна, напрегната среда, която изисква реформи в този сектор.

Всеки индивидуално и в различна степен ще набележи пътя си на просперитет в направление, което допринася за благоденствието му, ще набележи промени, които трябва да се допуснат, за да е по-стабилен и успешен…

Ако не сме в крак с тези преобразувания, тогава те ще нахлуват отвън и по независещи от нас причини, но по-трудно ще ги контролираме.

И така, днес в значима степен усещаме откъде „духат ветровете“ и от какви попътни течения можем или трябва да се възползваме, за да материализираме мечтите си.

Хубаво е да преобладават идеи, предложения, възможности, те ще ни дадат сигнал, че се движим в правилна посока.

Ако денят ви е спокоен, можете да очаквате същото и през идните седмици…

Ако преобладават разходи или вид напрежение, тогава днес можем да въздействаме точно на тези приоритети, които ще ни стабилизират, ще ни помогнат да защитим, задържим или преумножим онова, което отчитаме за скъпо.

Припомням, че Телец е земен знак, той отговаря в значима степен за ресурсите ни, така че ни помага да въздействаме най-силно на този сектор от живота ни…

След 18 часа Луната вече ще транзитира през Близнаци, това влияние ще ни помогне да се отпуснем или разтоварим в приятна компания, информационният поток постепенно ще се усили и може да ни донесе интересни новини, подобни разяснителни разговори.

Не е изключено да ескалират обаче и вид психологически манипулации там, където имат почва да се развиват.

Овен, Лъв, Стрелец– денят е натоварен с множество ангажименти, но и резултатен, помага ви да подействате положително на репутацията си, на положение в колектив, приоритетно на работното място и да спечелите от това. Някой от вас могат да получат бонус, финансово или морално поощрение. Не пренебрегвайте подкрепа или идеи, които са свързани с материалното ви състояние, сигурност- в един по-широк смисъл. Вечерта мнозина провеждат разяснителни разговори, можете да разнищите важни теми, които касаят дома, семейството, недвижимо имущество или друго, което е останало неразрешено и сега ескалира. Ако има скрити процеси, които ви влияят, ще ги идентифицирате.

Телец, Дева, Козирог- звездите ви дават шанс да блеснете, да сбъднете ваше съкровено желание или поне да получите вид удовлетворение. Каквото и да е, сега влияете на събития и тенденции над средното ниво, мнозина усещат тази тенденция като вътрешна сила, увереност, своеобразна власт…Възползвайте се по оптимален начин и бъдете оптимално инициативни, за да не пропускате възможности…Вечерта ви занимават чисто финансови въпроси, които натежават и могат да се превърнат в разяснителни разговори, които в оптимален случай ще ви помогнат да защитите интересите си. В друг случай- разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, чутото или вид анализ ще ви бъдат много полезни и „осветяващи“.

Близнаци, Водолей, Везни– почти през целия ден ще имате възможност да се справяте с дела, които са натрупани във времето, но все още не са  намерили изход и решение, а ето, че сега получавате „зелена светлина“ или се появяват варианти, изход, ако търсите такива. Получавате подкрепа- финансова или морална, със съответните позитиви. Денят е подходящ да хармонизирате и подобрите най-близката си среда на съществуване в дома и семейството, да се справите с имотни казуси. Вечерта се появяват хора, които разнообразяват ежедневието ви, но са повод и за размисли, понеже може да чуете нещо, което да промени представите ви, да ви помогне да погледнете на важни за вас въпроси от един друг ъгъл.

Риби, Рак, Скорпион– можете да проведете важни разговори, които да очертаят по-далечни перспективи на собственото ви развитие. Не е изключено и да чуете новина, която да остави дълбок отпечатък в съзнанието ви. Денят е подходящ да привлечете влиятелна опека от страна на човек, който влияе на благоденствието ви, общественото ви положение или професионална реализация, също- да оздравите партньорските си връзки, ако желаете. Ще имате такава възможност, ако контактите ви са перспективни. При всички случаи е препоръчително да сте социално по-активни, да търсите подкрепа, съдружие и ще ги намерите, част от шансовете сами ще застават на пътя ви. Вечерта може да сте по-разсеяни или от вас се изисква повишена адаптивност към околните по различни поводи.