Дневен хороскоп за 20 февруари 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
149
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

8 лунен ден, Луна в Близнаци

Луната в Близнаци винаги отключва повишен обмен на информация. Желанието ни да споделяме нашите мисли и идеи, желания се превръща в силен стимул да бъдем социално по-активни. Мнозина днес ще предпочетат да прекарат деня навън, в приятна компания.

Проведени разговори и срещи могат да се превърнат в проводник на полезна или приятна информация.

Не е изключено да чуем нещо важно, също- да се фиксираме силно върху теми от миналото, да придобием вид окончателно впечатление, след което да вземем съответни решения.

Днес Меркурий за последно е ретрограден, във видимото си движение тази планета е почти спряла, така че на практика ние или ще сме силно концентрирани върху някакъв въпрос, който най-накрая ще придобие яснота или по-ясно очертание, след което ще започне да се разгръща в определена посока, която сме избрали или пък- можем да бъдем по-разсеяни, да ни убягват някакви подробности, понеже сме силно съсредоточени само върху онова, което ни е истински интересно или любопитно, останалото може да преминава покрай ушите ни, образно казано.

И така, денят е наситен с запомнящи се новини, впечатления, някой ще вземат крайни решения, след което бързо ще придвижат събитията напред…

Най-голямото богатство на Луната в Близнаци е знанието, до което можем да се доберем с по-голяма лекота, стига да искаме…

Общуването може да се превърне и в повод за изчистване на евентуални недоразумения, напрежение, там, където ги има…

Хороскоп за седмицата 22.02- 28.02.2021г.

Лунен календар за февруари 2021г.

Сексуалност и емоционалност според зодиакалните знаци.

Овен, Лъв, Стрелец–  Днес получавате интересни известия, можете да оздравите важни за вас връзки, да изчистите евентуални недоразумения.  Човек от миналото може да напомни за себе си или това е подходящо време да привлечете на ваша страна вид опека от важна за вас личност. Каквото и да е, няма да ви липсва компания и внимание, а общуването ще се превръща в проводник на приятна или полезна информация, на възможност да разнообразите ежедневието си, да получите подкрепа на вашите идеи и желания, ако ги споделите…

Телец, Дева, Козирог–  Ежедневието ви е наситено с ангажименти, но те могат да бъдат приятни, разтоварващи ви от евентуално напрежение или пък носещи вид удовлетворение, също- помагащи ви да спечелите нещо, то може да е чисто материално и под формата на подарък например, но може и да е нещо друго, което отчитате за ценно за вас и се стремите към него. Ако положите съзнателни усилия в тази посока, тогава ще преумножите шансовете пред себе си и по горе описания начин. Общуването ви носи много възможности за стабилизация на различни нива, колкото сте социално по-активни,  толкова по-широки хоризонти могат да се разкрият пред вас.

Близнаци, Водолей, Везни–  Днес ще се чувствате в „свои води“, защото по-лесно ще постигате вашите цели и намерения, често ще се оказвате в център от събития и внимание, така че денят може да се окаже доста ползотворен или приятен за вас.  Каквото и да инициирате или с каквото и да се захванете, то ще се случва с по-голяма лекота, вероятно ще се появяват хора и обстоятелства, които да ви подкрепят и ще ви действат по гореописания начин. Препоръчително е да се възползвате по оптимален начин от тази своеобразна подкрепа на звездите. Случващото се днес може да окаже някакъв дълбок отпечатък в съзнанието ви, така че вие да придобиете трайни впечатления, да вземете съответни решения, които в повечето случаи ще са целесъобразни или ще придвижат определени тенденции в зададен от вас посока.

Риби, Рак, Скорпион–   Денят е подходящ да хармонизирате най-близката си среда на съществуване,  това може да се случи като затоплите или подобрите отношенията у дома, в друг случай- справяте се отлично с битови и текущи задачи. Не са изключени интересни събития, които да изведат ежедневието ви извън обичайния ритъм, в повечето случаи това ще са приятни преживявания, ако търсите варианти за бъдещото си развитие, то сега те могат да се оформят пред вас  почти спонтанно, още повече, ако действате в тази посока. Някой от вас ще получат вид подкрепа, която ще ви подейства пак така позитивно на настроението и не само.. Оформят се окончателни впечатления, могат да се вземат подобни решения, които после бързо да се придвижат напред  и да засегнат финансовото ви състояние или онова, което имате- общо. Случващото се днес може да фиксира бъдещи тенденции на развитие.