Дневен хороскоп за 22 февруари 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
141
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

10 лунен ден, Луна в Рак

Луната ще транизитира през зодиакалния знак Рак, това е най-сензитивният знак, който ще ни помогне да улавяме вид възможности почти във въздуха. Интуитивно ще усещаме в каква посока да се обърнем, за да хванем „попътни ветрове“, също- скрити шансове или такива, които са се натрупали във времето и сега изплуват на повърхността.

Ще забележим, че ще браним своето по-ревностно от обикновено и в следобедните часове, вечерта можем да подействаме позитивно на онова, което имаме, желаем.

Традиционно през това време се стремим да закриляме близките си, чувствата и отношенията си ги демонстрираме чрез загриженост.

Може да инвестираме в себе си, любими хора или пък да направим нужното, за да подобрим, хармонизираме най-близката си среда, дома, семейството и т.н.

Луната в Рак винаги прави деня по-емоционален, цветен, хубаво е да не пренебрегваме вътрешния си глас…

Хороскоп за седмицата 22.02-28.02.21г.

Секс и зодии

Индивидуален хороскоп, натална карта

Овен, Лъв, Стрелец– денят е доста емоционален, показва ви начини, по които да защитите интересите си или пък да привлечете внимание, вид опека, от страна на човек, който влияе на благосъстоянието ви или чувство на щастие- общо.  Можете да въздействате в тази посока, денят може да се окаже силно преобразуващ и в повечето случаи даващ ви шансове, също- днес можете да получите спонтанна, но не случайна подкрепа или поне разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате.

Телец, Дева, Козирог– денят ви носи интересна, полезна, приятна информация. Ако се нуждаете от разяснителни разговори или искате да скрепите отношения- лични или делови, то денят е доста подходящ за това. Можете да проведете доста конструктивни преговори или пък- денят е подходящ да укрепите връзки- лични или делови. Част от възможностите сами ще застават на пътя ви, а други е подходящо вие да инициирате.

Близнаци, Везни, Водолей- звездите акцентират върху финансовото ви състояние и ви дават да подействате позитивно на тази сфера от живота ви. Ако условията на труд го позволяват, тогава ще получите бонус, повишение. Ако действате в посока материална или морална подкрепа, тогава имате шансове над средното ниво да ги придобиете. Денят е натоварен с множество ангажименти, но и резултатен. Подходящо време да се докажете на работното място, да защитите интересите си.

Риби, Рак, Скорпион–  днес често ще се оказвате в център от внимание и всичко ще ви се получава с по-голяма лекота. Интуитивно ще усещате вярната посока, така че да спечелите онова, което най-силно желаете. В следобедните часове и вечерта можете да получите доста интересни предложения, информация, тя може да ви изненада, въодушеви или пък промени нагласите ви. Знанието е най-голямото богатство, а сега можете да узнаете нещо важно, хубаво е да сте по-инициативни в тази посока. През втората част от деня нараства вероятността за конструктивни разговори, шанс да оздравите връзки, да защитите интересите си и т.н.