4 правила при използването на часовници

1
127
Добави коментар
clashbade
clashbade

Тънкости за ценители, които няма как да останат незабелязани от околните

Ако сте от хората, които държат на своята представителна визия, динамична и модерна личност сте, и залагате изключително много на аксесоарите, то вие със сигурност имате поне два часовника в колекцията си.

С годините тя ще се умножава, независимо дали получавате като подарък от това бижу за ръката си, или си го избирате сами, наслаждавайки се на огромното разнообразие от предлаганите часовници онлайн.

Понякога обаче не е достатъчно да се превърнем в притежатели на хубава, скъпа вещ, за да направим добро впечатление и да я превърнем в акцент, изпращайки послание за своя индивидуален стил.

Има някои препоръчителни правила, които трябва да спазваме при използването на часовник:

  На лявата или на дясната ръка

По канон устройството, което ви показва времето, се поставя на лявата ръка. Мнозина не подозират, че причината за това се крие в преобладаващото мнозинство с доминираща дясна ръка. Тоест, ако вие основно боравите с лявата, следва да го носите на дясната си всъщност.

Принципът е, че водещата ръка е по-уязвима към удари и има повече рискове да повредите часовника си. А навремето, когато моделите са били с ръчно навиване, това е било напълно естествено положение и удобство за ръцете.

  Правилна позиция

Може и да сте чували, или сами да сте установили от практиката си, че часовникът има едно-единствено правилно място: точно над китката. Това е и въпрос на лично желание, но позицията няма да пречи на ежедневните ви задачи и движения.

Мъжете, които спазват строг дрес код в офиса, трябва да следят часовникът да не се подава прекалено от ръкавите.

До колко да бъде затегната каишката, трябва да се прецени по усет, но обикновено се стремим да не се върти прекалено свободно по ръката.

  Качествена каишка

Никога не правете компромис с избора на каишка. Ако държите на качествените находки, следете за оферти и оригинални часовници онлайн от timer.bg.

Има модели, които са снабдени с допълнителна метална – сребриста или златиста каишка, а кожената (в черно или в кафяво) си остава класика.

Следете дали останалите елементи в облеклото ви пасват на дизайна и материала й, за да подчертаете вкуса и класата си.

Всички ексцентрични дизайни запазете за уикенда и свободното си време.

  Адекватен подбор при различните случаи

Когато сте на официално събитие, придържайте се към изчистените линии, включително и за луксозната придобивка на ръката си. Някои намират за грешка да се съчетае костюм със smart часовник, но тя все пак е допустима и напълно в синхрон с времето, в което живеем.

Вие избирате и имате свободата да излезете леко от рамките, ако сте страстен любител на новите технологии.