Как да освежим дома си без да похарчим много пари

1
127
Добави коментар
svetla58
svetla58

Има дни, в които всичко в нашият дом ни дразни. Искаме промяна, но не знаем от къде да започнем, нито пък ни се дават големи суми за ремонт.

За щастие има доста начини да промените интериора, които можете да приложите, като същевременно струват много малко време или пари от ваша страна. Ако сте готови да се влюбите в дома си отново продължете да четете тази статия.

Разместете мебелите

Един от най-лесните начини да внесете промяна в домът си е да разместите мебелите. Да, това работи на 100 %. Дори с толкова малка промяна може да се усети разликата.

Голямото почистване 

Изхвърлете всичко ненужно, но този път наистина. Всички брошури, които седят в кухненските шкафове, всички счупени вещи, които се самоубеждавате, че някой ден ще поправите- нямате нужда от тях.

Подменете дръжките на шкафовете

Ако нямате бюджет за нови мебели, защо тогава не подмените само дръжките им? Изберете нови шикозни дръжки, които да внесат свежест в домът ви.

Купи дръжка за шкаф

Купи дръжка за чекмедже

Добавете нов килим

Килимите имат способността да внесат в домът ви топлина и уют, като същевременно запълват пространството приятно.

Купи цветен килим

Купи килим

Изкуство за стените

Картините също съживяват пространството в домът ви. Може би е дошъл моментът, в който да окачите рисунките на малката си дъщеря на стените? Или пък защо не си купите авторска картина на местен художник?

Купи рамка за стена

Купи рамка за стена

Нови възглавнички за дивана

Ако дневната ви е малко скучна, можете да хвърлите няколко декоративни възглавнички в свежи цветове на дивана.

Купи декоративна възглавница

Купи декоративна възглавница