Дневен хороскоп за 28 февруари 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
131
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

17 лунен ден, Луна в Дева

Доста продуктивен ден, с напредването на деня мнозина ще усещат все по-силна мотивация, воля и упорство в себе си, за да реализират на практика онова, което са запланували.

Трудно се правят компромиси.

Преобладават практични оценки, критичността, повечето инициативи ще бъдат целесъобразни, правилни, оздравителни, Луната в Дева ще ни показват правилна посока, която ще ни помага да материализираме желанията си.

Онова, което ни крепи и настойчиво присъства като съждение, идея, намерения в съзнанието ни- ще бъде конструктивно, в повечето случаи…

Звездите ни показват в по-ярки краски какво трябва да предприемем, за да сме по-стабилни, от какво или кого да се дистанцираме или освободим, за да получим подобен ефект.

Денят е пак така подходящ да се чистим от всичко излишно, вредно…

Подходящо време да подействаме положително на здравето си.

Евентуални илюзии или неистини ще са особено видни…

[email protected]

Лунен календар за март 2021г., вижте кои са щастливите ви дни!

Тест: Кога и как предизвиквате Съдбата да ви подаде ръка

И Дзин оракул на бъдещето

Овен, Лъв, Стрелец– натоварен, но и доста продуктивен ден. Звездите ви дават възможност да подействате позитивно на онова, което имате-общо, материализирате по-лесно желанията си, може да получите подкрепа или одобрение на плановете си, които пак така ще ви подействат обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл. Обръщайте по-специално внимание на всичко, което се отнася до финансовата ви сигурност, емоционална удовлетвореност, че и здраве…Евентуален план, анализ, поредица от събития и развръзки- могат да ви подействат стабилизиращо, да ви покажат вярна посока, която да продължите и т.н.

Телец, Дева, Козирог– един от най-силните дни за вас през цялата седмица. Мнозина ще усетят тази подкрепа чрез вътрешна сила, увереност, също- реална подкрепа от хора и обстоятелства, на които въздействате и те ви носят удовлетворение, получавате „зелена светлина“, за да постигнете намеренията си. Всичко ви се получава с по-голяма лекота, възползвайте се по оптимален начин. Все ще се намери някой, който да порадва сърцето ви. Ако има някакви илюзии или неточни представи за определени личности или вид очаквания, тогава вие ще ги разгадаете по-лесно днес, можете да узнаете тайни, ако има такива, но това винаги е полезно, оздравително и т.н.

Близнаци, Водолей, Везни– денят е благоприятен да въздействате позитивно на най-близката си среда на съществуване- вашия дом, семейство, но не само. Възникват възможности, някой от които разрешават стари и не намерили изход, решение въпроси или подобни теми се канализират в оптимално конструктивна за вас посока. Може да получите помощ, вид одобрение, да проведете конструктивни разговори, понякога и по един неочакван начин и те да ви подействат стабилизиращо, успокояващо. Денят ви показва варианти, понякога невидими до този момент шансове, които изплуват на повърхността и за по-сложни казуси. В друг случай- анализирате какво трябва да платите, за да получите друго и по-ценно, въпрос на избор е какво ще предпочетете.

Риби, Рак, Скорпион– денят е особено подходящ да скрепите важни за вас отношения. Мнозина получават полезна подкрепа, може да проведете доста конструктивни разговори, да получите приятни или полезни известия. Можете да се възползвате от положителната аспектация на звездите, която дава „зелена светлина“ в направление- преговори, помощ от влиятелна личност, подобряване на партньорски отношения и т.н. Ако все пак не всичко чуто е по вкуса ви, тогава се опитайте да изчистите евентуални различия като приемете мнението на отсрещната страна за известен коректив.