Идеи за подарък на мъж

1
297
Добави коментар
obiavite
obiavite

Потропва месец март – женският месец.

Какво по-хубаво от това, точно март месец Вие, дамите да подарите нещо готино, кративно, щуро за Вашите половинки?

Какво да подарите на любимия си мъж? Ценни съвети.

Нека почнем от това. Много зависи,  кой е той за вас: баща, съпруг, брат или любим млад мъж.

Също така изборът на подарък ще зависи от възрастта на мъжа, неговите интереси, лични предпочитания и хобита.Помислете си за намеци, които във врмеето той е отправял към Вас, жадувайки и бленувайки за нещо, което все още го няма.

Ето и няколко съвета за избор на подарък на мъж:

Практични подаръци. Те включват всякакви нови джаджи и аксесоари. Смартфони, фитнес тракери, слушалки, компютърна периферия – това най-често призовават мъжете в отговор на въпрос за желания новогодишен подарък.
Подаръци, носещи символика. В това число попадат сувенири, ключодържатели, медальони, компаси, гривни и т.н

 

В първата категория попадат прахосмукачка за кола, стартер за палене при студено време,  различни необходими инструменти (електрическа бормашина, перфоратор и др.) И комплект за грижа за обувките, както и нови маратонки.

Мъжете планинари биха се изкефили на нова туристическа раница, комплект термобельо, скреч карта като подарък за добре дошли. Спортистите пък биха се зарадвали на ново оборудване, маркови маратонки, членство във фитнес залата и спортно хранене.

За тези, които обичат да готвят,  електрическа скара, персонализирана престилка, самолетен апарат и домашна пивоварна са се превърнали в подарък за добре дошли. Ако мъжът Ви си пада по риболова, то имате чудесни решения. Можете да изберете  риболовен стол и сертификати за специализирани магазини (тъй като само те знаят кои пръти и въртящи се пръти са по-добри). Геймърите биха искали да получат игрална конзола, нови слушалки, преносимо SSD устройство, тениска с игрална тематика и много друхи сходни.

Подарък-впечатление
Тук попадат всякакви приятни изненади, за които мъжът е мислил и мечтал, но непрекъснато отлага.

Това може да бъде скок с парашут, запис на музикална песен в студиото, ако той обича музиката, майсторски клас по управление на яхти, диджей, абонамент за игрите на любимия си отбор, кратко пътуване през уикенда, гмуркане или каране на моторни шейни.

Каране на моторни шейни е чудесен вариант за  уикенд и подарък за невероятно преживяване.

Сред уикенд подаръците, които са топ, попадат още: Разходка със самолет, виждайки Седемте рилски езера, off-road изживяване, в което Вие и половинката сте наели опитен шофьор, поход в планината,както и много други.

Често се правят грешки, подарявайки ненужни неща на мъжете.

Фигурки, декоративни  за дома и други подобни предмети не са това, което трябва да подарите на мъжа, в по-голямата си част те не виждат смисъл в такива неща.
По-добре е да не подарявате неща, които по същество не са свързани с неговия начин на живот и предпочитания.

Каквото и да кажем, важно е да правите изненади. Те да са с любов и желание, останалото е лесна  работа. Важно е също така да споделим от опит, че когато правите подарък, правите щастливи Вас, както и Вашата половинка, т.е. емоциите в положителен аспект са силни, и са двупосочни.

Мъже, какъв подарък бихте искали да получите?

Можете да добавите мнението си като коментар, като посочите идеи за подарък на мъж, които сте реализирали и сте получили ефект УОУ!

Потребителска оценка

5 based on 1 votes

Марка

Подарък инфо

Име на продукт

Идеи за подарък на мъж