Как мога да открия сметка на продавач в Aliexpress? (Извън Китай)?

1
180
Добави коментар

Как мога да открия сметка на продавач в Aliexpress? (Извън Китай)?

Позволете ми да ви отговоря на този въпрос

Да, можете да отворите акаунт на продавач в AliExpress извън Китай и да продавате в AliExpress.

AliExpress вече позволява на търговци извън Китай (най-вече от Франция, Италия, Русия, Испания и Турция) в опит да разширят дейността си в световен мащаб. Ако не принадлежите към континентален Китай или горепосочените пет държави, все още имате възможност да продавате на AliExpress, ако регистрирате китайска компания .

AliExpress позволява както отделни търговци, така и фирми. Следователно можете да се регистрирате като продавач на AliExpress, при условие че имате ДДС номер, лиценз за експлоатация на компанията, идентификационния номер на законния представител на компанията и информация за контакт (имейл и телефонен номер – актуализиран).

Удостоверяване на самоличност на предприятието : Регистрирайте вашето предприятие Alipay или корпоративно юридическо лице Alipay. Завършете удостоверяването на самоличността на предприятието си в AliExpress, като използвате акаунта Alipay или акаунта на корпоративно юридическо лице Alipay.

Търговска марка: Ако управлявате марка, изберете изисквания относно работата на официалния магазин, специализиран магазин или тип франчайз магазин.

Годишна такса за техническо обслужване: Продавачите на AliExpress трябва да плащат годишна такса за използване на техническа услуга. Тарифата е различна за различните видове технически услуги

Ето стъпка по стъпка процес в илюстрации … !!

Стъпка 1: Настройка на акаунт и регистрация на магазин

Това е просто. Посетете страницата за регистрация на акаунта и кликнете върху бутона Присъединете се към AliExpress.

Сега получавате пренасочване, за да създадете страница на акаунт. След това изберете вашата данъчна държава и допълнителни подробности, както по-долу. Сега влезте във вашата пощенска кутия и попълнете кода.

След като кликнете върху продължи, получавате кода за удостоверяване във входящата поща. Въведете кода за проверка.

Следва страницата с бизнес информация. Въведете подробностите, както е подчертано по-долу, и кликнете върху следващия. Регистрацията на вашия продавач е успешна.

Отнема 2-3 работни дни (максимум) и получавате известие за регистрация.

2: Записване на категория

Разделът за записване на категории ви предоставя пълен достъп до различни категории продукти. В тази стъпка намерете правилната категория за продукти. Сега можете да изтеглите подкатегорията на продуктовия списък.

След като инсталирате продуктовия списък, въведете вида продукт, който планирате да продадете, и изберете онлайн магазина, който е от значение за вашия бизнес. Сега кандидатствайте за услугата за търговска марка и търговска марка.

3: Годишна такса за изплащане

Получавате пренасочване към страницата за погасяване. Тази такса е годишната тарифна харчене от продавачите за поддръжка на AliExpress. Той включва списък на изискванията на ценовия план по договор за годишна технологична услуга между различните категории.

4: Страница за администриране на магазини

Следва страницата за администриране на магазина. В тази стъпка имате възможност да маркирате вашия магазин. Можете да изберете име на уебсайт от второ ниво, така че да имате достъп до него, без да влизате във вашия онлайн магазин.

5: Публикувайте вашите продукти

Последна, но важна стъпка, тук решавате вида и усещането (оформление на потребителския интерфейс) на вашия магазин. Следователно е силно препоръчително да направите своя продукт да се откроява с изображения от висок клас и удобно описание за потребителя.

Попълването на горните пет стъпки означава, че сте официално упълномощени да продавате на AliExpress.

Полезни статии