Колата спря на пътя. На кого да се обадя?

1
117
Добави коментар
tedi0526
tedi0526

Колата спря на пътя. На кого да се обадя?

Повреда на магистралата може да се случи по различни причини, независимо от опита на водача, спазването на правилата за движение или пътните условия.

Дори непланирано спиране на автомобила на магистралата при високоскоростен път създава повишена опасност за всички участници в движението.

Никой не е защитен от внезапни повреди или пътнотранспортни произшествия, така че винаги си струва да имате визинка или телефон за контакт с професионална служба за извозване и техническа помощ.

Нашите механици и специалисти от фирма Найденови Ауто град София работят в пълно съответствие с разпоредбите и мерките за безопасност, което гарантира безопасността на вашия автомобил. Репатракът е идеален за евакуация на всички леки автомобили, включително модели с малък тонаж.

Нашата фирма Найденови Ауто град София е на разположение за нашите клиенти целогодишно, 24 часа в денонощието. Това е обичайна практика.

Затова първото обаждане, ако възникне технически проблем с колата ви, е до нашият консултант на фирмата. Изпращаме служител с репатрак, ако е необходимо да се гарантира, че клиентът не може да продължи пътя си веднага.

Какво трябва да направите, ако колата ви е спраля на пътя?

Поставете знак за аварийно спиране.

На високоскоростната лента другите водачи не винаги имат време да реагират, че автомобила е спраял – и неволно могат да станат участници в друг пътен инцидент. Забранено е да стоите в колата, докато чакате помощ.

Какво да правите, докато чакате пътна помощ София?

Не можете да се качите обратно в колата. Най-добрият вариант е да застанете зад преградата, обърната към потока от коли. Не трябва да се криете зад колата си и в зоната между колата и бариерата. Ако последното отсъства, е необходимо да се остави достатъчно разстояние от пътя в рамките на правото на път.

Извозване на автомобил?

Извикването на теглещ камион с професионално оборудване е най-доброто решение на редица проблеми, случващи се на пътя. Може да се наложи да я транспортирате до гараж или паркинг. Платен репатрак за град София ще ви помогне да извозите колата от канавката и да разрешите всички проблеми.

Нашите предимства

Денонощна работа. Теглещите камиони за автомобили са готови да окажат помощ по всяко време на денонощието, през делничните и почивните дни за град София. Скоростта на отговор на повикване е възможно най-бърза, така че не е нужно да губите време в очакване на помощ. Това е особено важно при неблагоприятни метеорологични условия.

Атрактивни цени.

Високо ниво на техническо оборудване. Модерни превозни средства за превози с малък тонаж, оборудвани с безопасни манипулатори и други устройства за товарене и обезопасяване – лебедки.

Ако искате да сте сигурни в безопасното транспортиране на вашия автомобил до мястото на ремонт, временно или постоянно съхранение, моля свържете се с Найденови Ауто град София. Нашите експерти ще отреагират възможно най-бързо. Можете също така да използвате услугата по транспорт по график, когато автомобилният превозвач ще бъде обслужван в удобно за вас време.