Дневен хороскоп за 12 март 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
136
Добави коментар

29 лунен ден, Луна в Риби

Луната е в Риби и ден преди Новолуние- ние определено ще имаме нужда от почивка, вид релакс, до колкото можем да си го позволи, защото тонусът ни не е твърде висок, понеже възникват външни обстоятелства, които ни подсказват, че сега действително не е подходящо да се претоварваме, а по-скоро да намалим темпото.

Същевременно това е оптимално подходящо време да се разделим с хора и обстоятелства, влияния, които имат негативно отражение върху физическото и психическото ни здраве, също- да пием повече вода, да проведем очистителна диета, да се опитаме да се изчистим от евентуални токсини…

Пиенето на алкохол или други упойващи средства- имат крайно неблагоприятен ефект…

Приключва един лунен месец, така че ескалират равносметки, развръзки и нека те да ни порадват.

Ако нещо си отиде от живота ни, значи е безвъзвратно и/или изгубило смисъл, стойност за бъдещото ни развитие.

Подходящо е да медитираме, да се вслушваме във вътрешния си глас, много отговори и решения се крият в нашето подсъзнание и този силен стелиум в Риби може да ги отключи.

Вечерта са възможни ярки или показателни сънища.

[email protected]

Таро-нумерологичен отговор на въпрос

Нумерологичен дневен хороскоп

Нумерологичен хороскоп за месеца

Число на Съдбата

Овен, Лъв, Стрелец– повечето от вас имат нужда да намалят темпото, да се справят с въпроси, които  са се натрупали във времето, но не са намерили отговор или решение. Подходящо време да се погрижите за здравето си, да се разделите с всичко, което ви действа токсично- в един по-широк смисъл, да направите вид преоценки на миналото, за да решите с какво да продължите напред. Може да сте изправени пред избор и в такъв случай-верен ориентир ще е интуицията ви, също- от каква посока получавате вид подкрепа, морална или чисто финансова…Подходящо време да укрепите отношения в дома и семейството или такива, които допринасят за благоденствието ви, а в друг случай- ще ескалират развръзки или показателни, преобразуващи събития, засягащи тези сектори от живота ви.

Телец, Дева, Козирог– все ще се намира някой, който да ви въодушевява, повдига тонуса ви, да дава насока на желанията и мечтите ви, защото ви подкрепя. Някой може да зададе определено тон в живота ви и ако въздействието е подходящо за вас, значи- всичко е наред. Въпреки всичко определена личност може да обсеби съзнанието ви и до степен на зависимост, внимавайте и не позволявайте да се преминават определени граници. Все пак това е чудесен ден да прекарате приятно, романтично с любим човек, да оздравите важни за вас контакти. Ако някой отпадне от живота ви- значи няма място в бъдещето ви и е по-добре да прелистите нова страница.

Водолей, Везни, Близнаци– ескалират важни събития или развръзки, които касаят финансовото ви състояние. В оптимален случай- днес ще получите своеобразна разплата за полагани до този момент усилия. Ако имате дългове обаче, то те също ще изискват да бъдат разплатени. Днес може да произтече определящо или показателно събитие, което ще освети- професионалната ви реализация и кариерно развитие. В повечето случаи- вие ще се радвате на положителни резултати, вид удовлетворение и признание, същевременно е подходящо днес да направите подходящи стъпки, така че да утвърдите авторитета си, вид постижения, така че трайно да ги имплантирате в живота си. Ако не сте удовлетворени от настоящата реализация, тогава ще възникват нови и по-продуктивни шансове от следващата седмица. Все пак е препоръчително днес да не се претоварвате твърде, голяма част от тенденциите се движат и по инерция. Хубаво е да се освободите от вредни навици, ако имате такива, да пренаредите задачите си, да оставите зад гърба си онези, които само ви натоварват, за да сте по-здрави, удовлетворени и т.н.

Риби, Рак, Скорпион– интуицията ви е много силна и верен ориентир за посоката, която трябва да предпочетете, за да сте по-успешни и щастливи в едни по-широк смисъл. Мнозина чувстват творческо вдъхновение, умеят да демонстрират най-доброто от себе си, а това не остава незабелязано. Често може да се оказвате в център от внимание, влиянието ви върху околните е значимо- възползвайте се по оптимален начин. С по-голяма лекота реализирате желанията си, това е сила, но и отговорност, защото тенденциите се определят предимно от вас. Онова, което трябва да остане в живота ви или да ви подкрепи- застава на пътя ви спонтанно, без усилие. Ако нещо не върви, значи е по-добре да обновите целите и намеренията си с Новолунието от утре…