КОМПЛЕКТ №1 ЗА ОЦВЕТЯВАНЕ НА КАРТИНКИ

1
131
Добави коментар
elenkoo
elenkoo

Описание

Hits: 16070

КОМПЛЕКТ №1 ЗА ОЦВЕТЯВАНЕ НА КАРТИНКИ

Нашите комплекти за оцветяване на картинки са забавни и полезни. Създадени за развитие на творческото мислене и въображение при децата. Те стимулират тяхното любопитство ,уникалност и ум. В комплект №1 ще откриете 250 бр. различни картинки формат А5.

Оцветяване на картинки и използването на различни цветове е важно, както за света на децата, така и в живота на възрастните.

Оцветяването е начин за самоизразяване на малчуганите. С украсяването и запълването на празните листове с картинки, децата и възрастните могат да „онагледят“ по красив начин своите чувства и идеи. Всеки човек има определени предпочитания към цветове и окраски.

По начина, чрез който децата „изразяват“ себе си, запълвайки листовете с картинки, може да се „вникне“ в техния душевен мир, тревоги и очаквания. Важно е да се предостави шанс на малчуганите да се изразяват, а не всички са способни да го правят само с думи и чрез писане.

Много от децата несъзнателно предпочитат творчеството, показвайки своята индивидуалност и самооценка.

Картинките за оцветяване Uniqueshop са особено подходящи за изграждане на способността у малчуганите за цветово разпознаване. Това е отличен начин да се ​​научат, как да правят разлика между червено, розово, зелено, жълто и т.н.

С картинките за оцветяване на Uniqueshop, малчуганите по-лесно ще могат да използват цветовете и техните оттенъци. Способността да различава отделните окраски е важна за развитието на децата и тяхното творческо въображение.

ЗАЩО ДА ОЦВЕТЯВАМЕ

За много хора оцветяването е и вид терапия. Образователните институции по целия свят използват този метод, за да помогнат на хората да се разтоварят от фрустрацията, стреса и други отрицателни емоции. Например, ядосаното дете може да надраска с черно снимка, докато образитена снимката не се закрият.

Малчуган, който държи определени неща да се случват по неговия начин, оцветява детайлно всеки отделен ред от една картина. Дете, което иска да изрази разочарованието си през деня, може просто да се рисува извън границите на листа. Независимо дали малчуганите ще драскат или оцветяват върху картинките на Uniqueshop, това ги разтоварва следстреса в училищеили занималнята.

Продуктите в тази категория са внимателно подбрани, за да превърнат заниманията на децата в интересни за тях, образователни и полезни. Картинките за оцветяване на Uniqueshop са специално разработени и направени от нашия екип, като те се разпечатват векторно. С тях, децата ви ще се чувстват винаги пълноценни и творчески настроени. А това е от изключителна важност за тяхното израстване и позитивна самооценка.

 

Може да разгледате и комплект №2 за оцветяване на картинкие

Посетете нашата фейсбук страница на адрес : https://www.facebook.com/ideasgiftss/