Инжектори Цена ремонт тест рециклиране дизелови дюзи комън рейл

1
211
Добави коментар
tedi0526
tedi0526

Тест и ремонт на дюзи. Цена за тест и ремонт

Цена за тест и ремонт на дюзи комън рейл със стендове от последно поколение – Дизел център.Точна цена за ремонт или рециклиране на дизелови комън рейл дюзи може да получите само след тест на стенд. Цените са ориентировъчни за информация на клиентите. За повече информация относно цени за тест и ремонт на дюзи свържете се с нас тук :

Марка/Модел на дюзаЦена стенд отРемонт отРемонт доBosch18лв30лвBosch Piezo25лв40лвDelphi18лв30лв350лвDelphi SMART25лв50лвDenso18лв40лвDenso Piezo25лв80лв830лвSiemens VDO18лв60лв380лвПомпа дюза 30лв40лвCaterpillar40лв80лвМеханични дюзи10лв25лв200лвБензинови дюзи12лв10лв250лвРемонт на ГНП 80лв30лвПочистване горивна система150лв500лвДемонтаж на ГНП60лвДемонтаж на дюзи60лвАвтодиагностика50лвПочистване ДПФ60лв100лвКод за дюза20лв20лв80лвцените са ориентировъчни и точна цена се дава само след тест на стенд

Дизел Център си запазва правото за допълнително таксуване при силно замърсени или корозирали външно инжектори. Моля изпращайте почистени външно инжектори за да избегнете евентуална такса. Тест на комън реил помпи със стенд от 80лв до 120лв .* Цените са ориентировъчни и точната цена за ремонта зависи от моментното състояние на дюзите и се уточнява след тест на стенд.** Цената за тест на стенд отпада ако се извършва ремонт .*** Цена за тест на помпадюза само на единична бройка 50лвПосочените цени за брой!

ДИЗЕЛ ЦЕНТЪРадрес :бул.”Панония” 1гр.Видин0876477805 Цена за тест и и ремонт на дюзи можете да пойскате като се обадите на телефона от контактите. Можете да изпращате дизеловите компоненти на адреса от контактите без предварителна уговорка и ние ще се свържем с вас обратно на данните от товарителницата. Дизел Център – Работим с всички куриерски фирми в рамките на страната. Предлагаме големи отстъпки за Автосервизи!

Специални условия и цени за сервизи и редовни клиенти !!!*Пратки изпратени до офис на куриер се обработват на следващият работен ден.**Пратки без заплатена от ваша страна доставка или наложен платеж не приемаме!

 

Препълването с гориво е конкретен термин, използван за всяко състояние, по време на което се впръсква твърде много гориво за наличното количество въздух . Това обикновено води до черен дим и необичайно много високи EGT. Термина ЕГТ означава температура на изгорелите газове в автомобила.

Единственият тип претоварване, който може да доведе до авария на двигателя без надлежно предупреждение преди това например когато инжектор покаже проблем. Това обикновено води до промиване на цилиндъра, както и пламване на сместа когато гориво то се е събрало върху буталото. По време на това изгаряне се изгарят всички смазки от цилиндъра. Това ще предизвика авария на буталната пола като тя ще се стопи.

Най-голямата причина за такава внезапна повреда на инжектора е наличието на вода – това води до отказ на разпръсквача да извършва коректно задачата си. Това ще доведе до постоянен поток от дизелово гориво, което се изпомпва в двигателя. След това резултата с счупен двигател е налицеи тези ремонти са скъпи.