Индивидуална тениска за лов, с името на ловната ви дружинка

1
155
Добави коментар
elenkoo
elenkoo

Описание

Hits: 47

ИНДИВИДУАЛНА ТЕНИСКА ЗА БГ ЛОВ

Тениска с къс ръкав за бг лов. Това е индивидуална тениска за лов, която се щампова с името на ловната ви дружинка или друг надпис.

Материята е 100% памук. Плътността на тениската е 150 гр./м3. Лека и приятна на допир тениска, подходяща за носене в горещите летни дни или под блуза или яке в по-студените дни.

Материалът, от който е направена е памук. Това е материал подходящ за хора с чувствителна кожа и податливи на кожни раздразнения. Подходяща е  за всякакъв вид дейности, като спорт, работа,бг лов и други ежедневни дейности

Стандартния цвят за тениските за бг лов е оранжев, но също могат да бъдат изпозвани цветовете сив, черен, син, тъмно син, червен, зелен, маслено зелен, жълт и оранжев. Размерите на тази тениска са от S от XXXL. Това са стандартни размери, както можете да видите от таблицата.

Памучна тениска за бг Лов, подходяща за всякакви възрасти. В младежки стил е, леко прилепнала, но въпреки това не създава никакви проблеми на свободното движение. Усеща се леко и не пристяга или натоварва тялото при всякаква дейност.

 

Важно е да се знае, за подръжка и пране на тениска с щампа. Не се препоръчва пране над 40°С, използването на белина, и центрофугиране. Прането над тази температура не влияе благоприятно на памучната материя. Ако спазвате тези препоръки, тениските ще запазят формата, цвета и щампата си.

Посетете страницата ни във facebook. Още продукти ще подобни продукти ще намерите от тук.