Дизел Център сервиз Пловдив София Варна комън рейл дюзи

1
174
Добави коментар
tedi0526
tedi0526

Дизел Център сервиз за рециклиране на комън рейл инжектори коман рейл

В нашият Дизел Център предлагаме почистване, диагностика и ремонт на дизелови помпи, на най-ниски цени от всички сервизи в България.Експресни поръчки в рамките на деня за София Пловдив Варна!Най-КОРЕКТНИЯТ дизел сервиз в България!

Споделяме ви сега 5 класически признака, че нещо не е наред с дюзите – вероятно са повредени.

 

  Рециклиране на дизелови помпи и инжектори

Нашата база е оборудвана с много изпитателни стендове, които позволяват максимална точност при тест на инжектор или помпа на всички видове превозни средства. Ние можем бързо да Ви помогнем при всякакъв проблем с горивната система както на комън рейл така и на всякакъв дизелови компоненти.АвтомобилиКамиониСтроителна техникаЗемеделска техникаГенератори

Всяка повреда по дюзите се отразява върху работата на двигателя.

За по-дълъг живот на дюзата е необходима консултация с опитни инженери, а при проблем – качествен ремонт.

Ние в Дизел Център ще се погрижим съвестно и старателно за дюзите на твоя автомобил. Тук ти гарантираме:

 

 

Много често при запушени дюзи има налице затруднения при палене, прекъсвания при ускорение, повишен разход на гориво.

Ако случайно сте забелязали един или повече от симптомите за запушена дюза, консултирайте се с нашия инженерен екип, за да разрешим проблема.

Решете си проблема с пиезо дюзите в нашият Дизел Център ! Даваме гаранция !

Ние сме Дизел Център и извършваме проверка на пиезо дюзи за БМВ, Мерцедес, Ауди, Ситроен, Дачия и други. Ремонтираме всички видове дизелови компоненти както на автомобили така и на камиони или земеделска техника. Доверете ни се работим с куриерски фирми в рамките на страната. Приемаме поръчки за ремонт както от София така и от останалите градове Пловдив, Варна, Бургас ,Стара загора.

Стендоване или изпитване на инжекторите за количество впръскано гориво измерено дигитално. Тест за високо налягане без и със импулс в различни режими Констатиране на проблема след обстоен преглед и преценка на състоянието Генериране на корекционен код уникален за всеки инжектор ако това е необходиме Издаване на протокол от теста и гаранция за извършена работа