ТОП 20 най-добри китайски онлайн магазини

1
139
Добави коментар

 Тъй като пазарът на електронна търговия в Китай процъфтява, много от техните уебсайтове за електронна търговия стават популярни в много страни на Европа, Америка, Азия и….. Китайски онлайн магазини за пазаруване като Wish, Shien, Zaful, Romwe, Aliexpress и така нататък навлизат доста напористо у нас, а и доста започна да говори за тях. За едни пазаруването онлайн не е проблем, но други изпитват съмнения относно пазаруването на тези сайтове. Затова създадохме кратко резюме и събрахме цялата най-нова информация от китайските новини за електронната търговия и обективни отзиви за тези добре познати китайски онлайн магазини.  Цените в тези китайски магазини са атрактивни, но дали тези сайтове са надеждни?

 Дали си заслужава да се пазарува от тях?

SHEIN е уникален онлайн магазин на модни дамски, мъжки и детски дрехи и аксесоари. От 2008 г. нашите стилисти подбират оригинални дизайни и предлагат на купувачите най-добрата цена и качество

Влез в уебсайта на  Shein

AliExpress е глобален виртуален пазар, който предоставя възможност за закупуване на продукти от производители от КНР. Продуктите на сайта се продават на дребно и на дребно.

Влез в уебсайта на AliExpress

Wish е онлайн платформа за електронна търговия пособна на AliExpress които представят най-новите тенденции в онлайн търговията чрез отваряне на нов свят от възможности за интелигентни купувачи и ловци на сделки. Докато и двамата продават милиони висококачествени артикули на безумно ниски цени  

Влез в уебсайта на Wish

DHgate –  Имаме над 30 милиона продукта и 50 хиляди актуализации на продукти на ден. Продавачите на DHgate предлагат огромна гама продукти от Китай на много атрактивни цен

Влез в уебсайта на  DHgate

Banggood.com  е един от най-добрите китайски магазини с много продукти с огромен асортимент за всички случаи.

Влез в уебсайта на  Banggood

GearBest-  облекло, часовници, бижута, удължаване на косата и перуки, калъфи за Мобилни телефони, TV Box , RC Quadcopters, робот-вакуум,….дропшипинг, търговия на едро съставляват малка част от всички поръчки в магазините.

Влез в уебсайта на GearBest

В Lightinthebox освен потребителски стоки можете да закупите: ръчно ушити рокли, висококачествени водопроводни инсталации,

автомобилна електроника, мобилни телефони и таблети и много други.

 Chic Me е уникално място за модни дамски дрехи и аксесоари. Ние предлагаме на нашите клиенти дамско облекло, бижута, козметика и здравни продукти, обувки, чанти и много други.

Влез в уебсайта на  ChicMe

Milanoo.com е водещ онлайн търговец на дребно в Китай, специализиран в мъжко и дамско облекло, булчински аксесоари, костюми,  висококачествени продукти на конкурентна цена Сайта се Гордее , че държи в ръцете си пулса на световната мода, винаги готови да споделят мисли и идеи с вас на  уебсайта и да изградят страст към модната философия

Влез в уебсайта на Milanoo

Romwe е много добра марка за дрехи и бански! Цените са много евтини, но с много добро качество за цената. С малко пари можете да си купите много дрехи и да се насладите да бъдете различно облечени при всеки повод.

Влез в уебсайта на Romwe

Yoins е онлайн магазин за най-новите модни дамски рокли, горнища, долнища, обувки, аксесоари и още колекции с безплатна доставка по целия свят.

Влез в уебсайта на Yoins

Zaful.com  е водещият световен онлайн търговец на дрехи и аксесоари. Сайтът предлага на клиенти от цял ​​свят най-модерното, горещо и висококачествено облекло.

Влез в уебсайта на  Zaful

Floryday е онлайн магазин за дамски дрехи и аксесоари, базиран в Обединеното кралство. Саитът се ангажира да предоставя висококачествени продукти от най-доверените компании в света. Купувачите могат да открият най-новите и най-добрите продукти на невероятно ниски цени.

Влез в уебсайта на  Floryday

GeekBuying е професионален и надежден онлайн магазин, основан през 2012 г., специализиран в продажбата на електроника: декодери, смартфони, таблети, видеорегистратори и други джаджи (повече от 10 000 продукта в 14 основни категории).

Влез в уебсайта на  Geekbuying 

TVC-Mall е бързо развиващ се магазин за компоненти и аксесоари за мобилни телефони, таблети и други устройства.

Влез в уебсайта на TVC-mall

TOMTOP.com е един от водещите представители на електронната търговия в Китай, гарантиращ висококачествени продукти на най-атрактивните цени. 70 000 продукта в над 100 категории

Влез в уебсайта на  TomTop

JOY – Предлагаме ви дамски дрехи, обувки, бижута, чанти и др. Нашата визия за всяка щастлива жена е да можем да си купим най-модерните дрехи на най-ниски цени!

Влез в уебсайта на JOY

Асортиментът Newchic.com включва продукти в следните категории: дамско облекло, мъжко облекло, ежедневни стоки, обувки, чанти, аксесоари, бижута и продукти за красота и здраве.

Влез в уебсайта на Newchic

Сайтът Alibaba .com стартира през 1999 г. и е най-голямата онлайн платформа за B2B търговецi. Сайтът представя десетки търгоци на едро,  милиони стоки, включително електроника, облекло, козметика, битова химия и други стоки. Хора от повече от 200 държави пазаруват на Alibaba,