Как да изглеждам като 25 на 40: Съвети от Легендарни Супермодели

1
154
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

Мнозина вярват, че тайната на младостта за супермодели, певици и актриси се крие в пластичната хирургия или „чудотворните“ инжекции за красота.  Много завистници също ще кажат, че супермоделите имат достатъчно пари, за да не правят нищо и да се грижат за себе си на 100%. Но се оказва, че не всичко може да се измери с финансовата страна на личните грижи. balnirokli.net реши да сподели с вас тайните на младостта от известни супермодели, които изглеждат на 25 след 40 години, а някои дори след 50-60 години изглеждат 30 или дори по-малко! И няма нищо свръхестествено в техните съвети за лични грижи. „Основното нещо е да обичаш себе си!“ Синди Крофорд

роденa през 1966 г., възраст днес 54 години

Лицето на Синди Крауфорд веднага се запомня и изобщо не прилича на лицата на всички съвременни момичета,  набодени с ботокс и хиалуронова киселина и направени така, сякаш „един размер отговаря на всички“. Синди започна кариерата си на модел на 17-годишна възраст и случайно влезе в моделския бизнес.  На 16-годишна възраст, през лятната ваканция, фотограф я заснема случайно.  Оказа се, че момичето е много фотогенично, снимката е високо оценена и Синди решава да се пробва на модния подиум.

Тайните за красота и младост на Синди Крауфорд

    Здравословна храна без твърди диети и гладни стачки.

Синди се застъпва за балансирано хранене, а самата тя никога не се е придържала към гладните диети. Да, красива фигура й е дадена от природата и генетично. Но Синди твърди, че можете да се храните здравословно , без да се отричате от вкусна храна и въпреки това да не напълнявате     Най-добрата схема за храна е средиземноморска.

Въпреки че е от сухия щат Илинойс в САЩ, Синди буквално се е влюбила в Средиземно море. Кроуфорд обожава хранителната схема и продуктите на жителите на Италия, Испания, Гърция. Това е изобилие от морски дарове и морски риби, както и зехтин, зеленчуци, плодове и билки.     Що се отнася до спорта, Синди предпочита кратки, но ежедневни тренировки.

Много е удобно да ставате 30 минути рано сутрин и да отделите това време на джогинг на чист въздух, бързо ходене или сърдечно-съдови уреди във фитнеса. След това – цял ден на свобода, който може да бъде посветен на важни въпроси.

Наоми Кембъл

роден 1970 г., на 50 години днес

Мургавата дива е една от най-секси жените на планетата на 20 век. Моделската кариера на Наоми започва на 15-годишна възраст, но преди това, през 1977 г., буквално на 7-годишна възраст, тя вече е участвала във видеото на легендарния Боб Марли. Необичайният външен вид, който „създаде“ африкански, ямайски и дори китайски корени, послужи като факт, че Кембъл се превърна в муза на много дизайнери. Тя все още повече от успешно продължава да участва в модни ревюта и фотосесии.

Тайните на красотата и младостта от Наоми Кембъл

    За разлика от Синди Крауфорд, Наоми обича и редовно практикува гладуване, твърдейки, че това е най-добрият начин да помогнете за прочистването на тялото. Три пъти в годината тя напълно отказва храна в продължение на 7-10 дни, като използва само вода с кленов сироп, лимонов сок и лют червен пипер.     Като цяло Наоми не изповядва никаква специална диетична схема.  Но в ежедневната диета солта и захарта са заменили напълно билките, подправките и подправките за нея: магданоз, джинджифил, чушки от различни сортове, карамфил и канела. Лъвският дял от продуктите, които използва, са зеленчуци и плодове, смутита и прясно изцедени сокове.     Наоми предпочита да тренира изобщо не активно, а по-скоро пасивно. Това е Пилатес, базиран на статични упражнения, и Жиротоник, новост, измислена от американски хореограф за по-интензивно разтягане и максимално разтягане на мускулите.

Клаудия Шифър

родена през 1970 г., на 49 години днес

Друг известен супермодел от 90-те. Ако Наоми Кембъл се смята за опасна Черна пантера, тогава Клаудия има истински ангелски външен вид! Тя започна кариерата си на модел на 17-годишна възраст, но след първата фото-сесия беше сигурна, че няма да бъде приета, тъй като беше сериозно комплексирана поради високия си ръст и тромавост. Днес Клаудия наистина се влюби в себе си и след като стана майка три пъти, тя запази великолепна изваяна фигура.

Тайните на красотата и младостта на Клаудия Шифър     Диетата пет плюс.

Доста строга диета, но именно тя помогна на Клавдия бързо да се върне във форма след раждането.

Пет дни в седмицата трябва да ядете зеленчуци, плодове, диетични кисели млека, пилешки гърди.

И на шестия ден можете да си позволите всичко, което искате, но не преяждайте едновременно по едно хранене, а яжте често, но на малки порции.     Клаудия също приема сериозно приема на захар. Тя призовава да не се броят калории, тъй като в диетата могат да бъдат доста много поради протеините и мазнините, а именно количеството захар и вредните, прости въглехидрати.     Шифър предпочита да не се поти по време на тренировка, а да ходи повече, активно да се отпуска и да прекарва времето си на чист въздух. В ежедневието тя почти не използва декоративна козметика, но се грижи много внимателно за къдриците си. В крайна сметка кариерата й започва с реклама на шампоан!

Кристи Търлингтън роден 1969 г., на 51 години днес

Кристи Търлингтън също беше един от легендарните пет супермодели от 90-те. Хубавата кафява жена, макар и по-ниска по яркост от Наоми или Клаудия, все още се радваше на не по-малка популярност. Тя започва кариерата си на модел дори по-рано от други супермодели – на 13-годишна възраст. Тогава Кристи беше обсебена от конния спорт и вярваше, че рядкото заснемане ще й донесе поне някакъв доход за издръжка на коне. Но животът въпреки това се разви в полза на модните подиуми и лъскавите корици.

Тайните на красотата и младостта на Кристи Търлингтън

    Подобно на Синди Крауфорд, Кристи не се придържа към твърди диети. Тя просто се храни правилно и балансирано, като избягва бързо хранене, пържено, осолено, пушено и мариновано. Любими ястия са постно месо, риба и зеленчуци на скара.         По отношение на спорта Кристи също е доста умерена. Тя избира йога за себе си и твърди, че тези класове й помагат да постигне вътрешна хармония. С йога се научи да разбира по-добре себе си, да се изслушва, да разпознава сигналите на тялото и духа.     Естествената красота на Кристи не е опетнена от пластичната хирургия. Не може обаче да се каже, че тя се отнася към това негативно. Търлингтън редовно посещава козметик за почистване и интензивно овлажняване на процедури за лице, а също така приема курс на витамини, вярвайки, че кожата трябва да се гледа отвътре.

Кристи Бринкли

родена през 1954, днес на 66 години

Друг модел и просто красива жена, която нямаше как да не споменем, е Кристи Бринкли. Просто погледнете нейната снимка:  наистина ли е възможно да повярвате, че вече е на 66 години?! .. В края на краищата тя едва ли изглежда на 30-35! В допълнение към кариерата си на модел, започнала през 1973 г.,  Кристи участва във филми и телевизионни предавания, участва на сцената и записва няколко албума, пуска линия за дрехи, прави снимки, пише книги и ги илюстрира сама.

Тайните на красотата и младостта на Кристи Бринкли

    Кристи никога не си поставя рамка по отношение на възрастта и съветва всички да не се закачат на числата. „В края на краищата биологичната възраст – казва тя – няма абсолютно нищо общо с вътрешното самосъзнание!“ Тайната на нейната младост, на първо място, е именно в такава активност и жажда за живот.     Бринкли е убеден вегетарианец, но все по-често се отдава на италиански тестени изделия и морски дарове. Лъвският дял от заслугата за запазване на младостта и красотата на Кристи се крие в използването на растителни храни, но когато наистина искате нещо друго, защо не опитате?     Същото важи и за размера на дрехите. Кристи твърди, че теглото й варира постоянно. Ако тя забележи „критични“ числа на кантара, тогава тя става по-умерена в храната.

Защо не трябва да спим с крака към вратата

Пълен детокс и пречистване на организма за седмица

Защо все повече жени се отказват от грима

Поддържане на красиво тяло с японският зелен чай Матча

Френски Целувки със Зелен чай

Балеаж- Как да освежим Прическата

Портрет по Снимка за Подарък