Ярко Боядисване на косата за Тийнейджърки

1
111
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

Модните тенденции са разнообразни, на модния подиум можем да видим някои тенденции, а сред подрастващите те са напълно различни. Боядисването/тонирането на косата в ярки цветове привлича най-младите модни жени от много години. Косата от лилави, розови, зелени нюанси дава чудесна възможност да се открои от тълпата, поради което е толкова привлекателна за тийнейджърите.

Момичетата и дори момчетата искат да бъдат като любимите си фантастични герои или да създадат свой собствен образ въз основа на личните си въображения. Творчеството и експериментите с външния вид са нещо добро, но когато няма достатъчно стилни знания и опит, резултатите са катастрофални.

На улицата винаги има тийнейджъри с боядисна коса в нереални цветове. Харесвате и необичайните нюанси, обожавате лилавата гама от цветове , от нежно люляк, до ултравиолетово и много тъмно лилаво, превръщайки се в черно. Само че през цялото време никога не сте се осмелявали да се боядисате в лилаво. Не е липса на решителност, предприемате смело най-отговорните случаи и експерименти. Просто знаете колко трудно се получава такова боядисване на косата.

Затова по-добре да предпочетете по другия начин, да си купите

перуки в любимия цвят и да правите фотосесии. По този начин е възможно да се създаде фантастичен образ и да се запази косата.

Ако решите да боядисате косата си в лилаво или ярко синьо, първо опитайте първо перука. Погледнете се в огледалото и решете колко добре ви подхожда този нюанс. Въпреки че това е толкова лесно да се каже отвън, ние самите рядко оценяваме външния си вид правилно.

Повечето момичета са недоволни от собствения си външен вид. Много хора мечтаят да имат по-дълги крака, тънка талия, гъста коса, перфектна кожа. Всички искат да станат по-добри, но ние не винаги разбираме какво ще бъде по-добре за нас и тогава сме мързеливи да положим сериозни усилия, за да станем истински по-добри. В резултат на това търсим лесни бързи начини и се оказва дори по-лошо, отколкото беше.

В днешно време много момичета и момчета „блестят“ с лилава, зелена и синя коса, но рядко някой успява да създаде хармоничен образ. Най-често виждате обикновено момиче с недодялан външен вид или дори лоша кожа и ярка коса. В този случай лилавата коса не хармонира или украсява по никакъв начин, а напротив, подчертава недостатъците и изглежда като евтина кукла перука.

Не ви ли прилича на кукла с глава, потопена в тоалетната? След това оценете реалистично външния си вид и първо се отървете от недодялания ефект, а след това помислете как да създадете визия, с което лилавата коса ще се комбинира хармонично. Докато не направите това, ярката ви коса ще остане обект на подигравки и неразбиране.

Най-важната и щастлива новина е, че не е нужно да имате много пари, за да станете красавица с боядисана коса. Просто се грижете за себе си и редовно гледайте само красиви примери, достойни за имитация. Колкото по-красиви изображения виждате, толкова повече шансове разбирането за стил и хармония ще влезе в съзнанието ви и ще стане част от реалния ви живот.

 

Как да Спрем Пушенето завинаги !

Тайната на Японският Зелен Чай

Балеаж 2021- как да освежим прическата ?

Как да не изглеждаме селски в пола с пуловер

Индийски стил- Индийски бижута и визия

Магия със Сол

Портрет по Снимка за Подарък