Проверка на дюзи Bosch, Delphi, Denso, Siemens VDO

1
179
Добави коментар
tedi0526
tedi0526

Нашият дизелов сервиз извършва проверка на всички видове дюзи Bosch, Delphi, Denso, Siemens ,VDO и Continental.

Ние от Дизел Център България разполагаме със стендове за тестване на дюзи от последно поколение, които предоставят на нашите клиенти най високо качество при рециклиране , ремонт и тестване на дизеловите помпи и дюзи на марките Bosch, Delphi, Denso, Siemens, CAT . Процесът по стендоване на съответната дизелова част има за цел да осведоми за моментното състояние, както и да конкретизира възможностите й за ремонт.

Проверка на дюзи и инжектори на най-добри цени в България !

Всяка помпа и дюза се проверява на стенд в същия работен ден на приемането. Предлагаме и експресен ремонт в рамките на деня просто се свържете с нас за повече информация.

Възможни са генерирания на налягания на впръскване до 2,200 бара в зависимост от скоростта на двигателя при леките автомобили. Дизеловите модели с този вид система, например, бяха едни от първите превозни средства с компресионно възпламеняване със стойности на отработени газове доста по-добри от европейските разпоредби.

При комън рейл системата горивото се осигурява от резервоара от помпа за ниско налягане. Оттам навлиза в инжекционната помпа, следва компресиране от плунжери докато не се достигнат определените от контролния модул стойности.Последващото компресирано гориво се захранва към инжекторната рейка, която влиза в ролята на акумулатор на високо налягане и управлява горивното разпределение към всеки инжектор.Инжекторът от своя страна извършва инжектиране на горивото към горивната камера като специални горивни тръби осигуряват връзката между инжекторите и изводите на горивната рейка.Дизайнът на този вид система включва датчици, клапани, регулатори. Датчиците дават позволение на контролния модул да събира информация за извършване на необходимите команди посредством следене на определени параметри.