Картина с цветя – „Цветно настроение“

1
172
Добави коментар
maskk
maskk

30/30 см.

Прекрасна цветна картина, която внася оптимизъм и неповторимо пъстро настроение в дома. Цветята дават нежност на хората. Те са начинът по който природата ни се усмихва. Този, който има цветя в ръцете си, не може да направи нищо лошо (В. Солухин). Оригинален подарък за любим човек или близък приятел, за рожден ден, имен ден, сватба или друг повод.

Всички картини в този сайт са авторски произведения, ръчно рисувани от мен, с техника масло на платно.

Предпочитам да рисувам с маслени бои, защото дават възможност за напластяване и специфичен релеф, което е търсеният ефект от мен. Всяка картина, на живо, е доста релефна, което не си личи толкова при двуизмерната снимка. Може обаче да придобиете представа от видеото на картината долу/линк към моят канал в платформата в Ю туб.

Цветовете на маслените бои са много по-ярки и контрастни, за разлика от акрилните бои; а също така са и значително по-издръжливи. Така вашата картина ще има доживотна гаранция и вероятно ще остане в наследство на вашите деца. Всички картини са със странична, оцветена в черно, част и могат да бъдат изложени веднага – и с рамка или без рамка! Разбира се, това е въпрос на вашето лично предпочитание. Според мен, картини, като моите, които са в модерен стил не се нуждаят от рамка…но ако желаете да бъдат рамкирани и се затруднявате, с удоволствие бих помогнала в избора и мястото, къде да стане това! Възможно е, също така, да поръчате картина за чужбина, като за целта предоставям необходимия сертификат от Националната художествена галерия (НХГ) за законово съобразен износ от държавата.

Всички снимки са обработени от мен, така че максимално да отговарят на контраста и цветовете на картината, когато се гледа на живо. Имайте предвид обаче, че всеки монитор и екран на телефон е различен и отразява цветовете и контраста по специфичен начин. Поради това изпращам всички мои произведения по Еконт с опция преглед, за да огледате картината преди да я заплатите. Всеки продукт закупен онлайн може да бъде върнат в рамките на 2 седмици, за да получите пълния размер на заплатената сума обратно.

Моята цел е преди всичко клиентите да останат доволни и щастливи при придобиване на избрана картина! Ако имате въпроси не се колебайте и се свържете с мен.

Ще се радвам да помогна при вашия избор!