Специални Winbet бонуси очакват всеки залагащ на електронни спортове

1
132
Добави коментар
eftimma
eftimma

Специални Winbet бонуси очакват всеки залагащ на електронни спортове

24 Март 2021, Сряда, 16:42 ч.

Най-добрите геймъри могат да спечелят голям доход от състезания в eSports събития и турнир

В наши дни eSports е изключително популярен в цял свят. На всички нас е известен невероятният прогрес на електронните спортове и те бяха забавени само от COVID, ограничаващ големи публични събития. В днешно време поради тази причина и онлайн букмейкърите предлагат бонуси и промоции за eSports. Winbet се включва в тези предложения, като всички фенове на електронните спортове мога да залагат със специални Winbet бонуси за нов клиент. Спортният бонус в букмейкъра позволява залози на електронни спортове и всички специалисти в тази конкретна област могат да си набавят допълнителни доходи, познавайки резултатите от събитията в големите турнири, които са включени винаги в спортния букмейкър Winbet.

Най-добрите геймъри могат да спечелят голям доход от състезания в eSports събития и турнири. Сега има много eSports събития по целия свят, често със значителни наградни фондове. Със сигурност ще може да правите онлайн залози на тях и да се възползвате от Уинбет бонуси и оферти, като в най-добрия случай ще може да превъртите вашия начален бонус, залагайки на eSports раздела. Ето кои са едни от най-популярните събития, насрочени за 2021 година.

Световно първенство на League of Legends 2021

Световното първенство по League of Legends ще се проведе в множество градове по света за своите квалификации. За финалите си игрите ще се проведат в Шънджън, Китай. Джон Нийдъм, глобален ръководител на Esports в Riot Games, каза: „След година, изпълнена с неочаквани предизвикателства, невероятна конкуренция и основни етапи за нашия спорт, очакваме сезон, който трябва да бъде още по-вълнуващ. Уместно е само да се върнем в Китай, дом на най-голямата ни лига и десетки милиони дългогодишни фенове, за да организираме най-висококачествените събития по електронни спортове в света в един от най-иновативните градове в Китай.

DOTA 2’s The International 2021

Този голям турнир ще има милиони долари от награден фонд благодарение на The International Battle Pass. Въпреки че все още няма определена начална дата за игрите, се очаква от Valve да започне тазгодишното състезание (което всъщност беше миналогодишното, но беше отложено) някъде около август 2021 г. Най-добрите геймъри на DOTA 2 ще спорят за голямото отличие, а феновете на онлайн залозите ще имат възможност да пускат своите прогнози в Winbet.

Шампионат на ЕVO 2021

Серията Evolution Championship, след като се възстанови от поредица противоречия, ще се завърне за Evo 2021 Online за период от два уикенда – от 6 до 8 август и от 13 до 15 август. Както обикновено, лигата ще включва четири изиграни мача w четири различни региона, които биха били Азия, Европа, LATAM и Северна Америка. Сериозен награден фонд е в основата на големия интерес към турнира, а онлайн букмейкърите винаги предлагат мачовете за залагане за допълнителна тръпка.

eШампионска лига

EA организира турнира 2021 eChampions League на FIFA21. Турнирът започна през февруари като част от EA Sports FIFA21 Global Series, а финалът на 28 май е ден преди финала на Шампионската лига на УЕФА. На финала ще се състезават осем отбора. Победителят ще получи по-голямата част от паричната награда, а първите трима състезатели ще спечелят места в плейофите на Европейската регионална PlayStation 4 на FIFA 21 Global Series.

LCS 2021 шампионат

LCS 2021 Championship заменя летните плейофи от предишни години. Шампионът от този турнир на League of Legends ще представи Северна Америка на световното първенство. Очакванията са най-добрите геймъри от  Северна Америка да влезнат в спор за класиране на световния шампионат. През август турнирът ще се проведе и ще излъчи най-добрите играчи, които да представят континента на световното.