Дневен хороскоп за 31 март 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
164
Добави коментар

18 Лунен ден, Луна в Скорпион

Луната в Скорпион ще направи деня доста  цветен, изпълнен с ярки емоционални преживявания, впечатления и събития, които могат да оставят по-дълбок отпечатък в нашето съзнание.

При Луна в Скорпион ние винаги сме подтиквани да извършим вид реформи в живота си, за да се предпазваме от скрити опасности, тенденции които улавяме в бъдещето и почти във въздуха, така че да бъдем максимално адекватни на случващото се и да извличаме ползи..

Същевременно- можем да разчитаме на интуицията си, на нови качества, които ще отключим в себе си, следствие на цели, които си поставяме или предизвикателства, които трябва да преодолеем, различен начин, по коъто възприемаме обикалящата действителност.

И така, това е оптимално подходящо време за преобразования, да изберем вярна посока, да направим извор, все едно сме на прага на житейски кръстопът и решенията днес са определящи за посоката ни на развитие и в бъдеще време.

Ако в душата ви днес е спокойно, това ще е чудесен признак, значи тя не ви подсказва обстоятелства, за които трябва да сте нащрек и да сте предупредени.

Ще може да разчитате на същото и в бъдеще време. Ако имате предчувствие обаче, хубаво е да не ги пренебрегвате, а да използвате интуицията си, изобретателен подход, който ескалира  докато Луната е в Скорпион…

Трябва да се припомни, че докато Луната е в Скорпион, ние най-лесно се справяме с  евентуални опасности, възникват шансове, идеи, подкрепящи ни обстоятелства, особено, ако ги търсим, ще ги предизвикаме.

Тест: Послания на любовта към теб

Таро-нумерологичен отговор на въпрос

Нумерологичен дневен хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– интуицията ви е много силна, подсказва ви скрити опасности, но и възможности, от които може да се възползвате. Пред вас възникват варианти, може да се наложи да направите избор или да си изработите стратегия, така че да спечелите нещо важно за вас, то да е обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл.  Денят е показателен- на кого и в каква степен можете да разчитате, кой ви нанася щети и кой ни носи ползи. Същевременно, собствения ви стратегически подход- ще се превърне в повод за печалба, намиране на скрити  пътища към вашите желания… Понякога и някои шансове- ще застават спонтанно на пътя ви, но не случайно, а следствие на усилия, които сте полагали до този момент. Може да получите важна информация, която е свързана с благоденствието ви и да се възползвате от нея.

Телец, Дева, Козирог–  водите интересни или емоционални разговори, чрез тях  изяснявате евентуални спорни въпроси от миналото или пък- разкривате свои чувства, намерения, укрепвате партньорски отношения по този начин. Денят е подходящ  да укрепите важни за вас връзки, ще имате такава възможност, поне- ще разберете на кого и в каква степен можете да разчитате. Възможно е да чуете думи, които ще докоснат сърцето ви, ще ви покажат някои ваши контакти от един друг и непознат до този момент. Интуицията между вас и важни за вас хора е значима.

Близнаци, Водолей, Везни-  денят е натоварен с множество ангажименти, част от тях ще бъдат допълнителни и непланирани, поради повишени изисквания, защото е нужно точно сега да се докажете  и да превъртите някой предизвикателства в полза или да извоювате успехи, които ще се закодира трайно в по-добрия ви социален статус или репутация… На всичко това може да влияете подчертано днес, можете да материализирате мечтите си или да получите бонус, повишение, финансово поощрение и т.н. Подходящо време да преговаряте за интересите си. Все пак не са изключени и повишени разходи, но те могат да бъдат и полезни инвестиции.

Риби, Рак,  Скорпион– вашата инициативност днес е много висока и вие по един естествен начин се превръщате в центъра от внимание. С по-голяма лекота реализирате намеренията си, възползвайте се по оптимален начин от тази опека на звездите, за да направите пробив в избрана от вас направление.  Интуицията ви е много силна, може да имате предчувствия, които не бива да пренебрегвате. Вие може да се превърнете в първоизточник на вид реформи, както за вас самите, така и за близкото си обкръжение, а аспектацията на звездите е такава, че това се отчита за положително обстоятелство.