Хороскоп за април 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
175
Добави коментар

Хороскоп за м. април 2021г.

 

Овен

Месец април ще бъде доста въодушевяващ за повечето от вас.  Вашата социална активност перманентно ще расте, вие ще се стремите да създавате и укрепвате връзки, които ще се превръщат в мост към вашите успехи или благоденствие, чувство на щастие- общо.  Всъщност, точно чрез общуване, споделяне на идеи, преговори, вие ще можете да сключите дългосрочни договори, на които да разчитате до края на годината или по-дълго, в друг случай-  ще привлечете на ваша страна опека от страна на влиятелни или властимащи личности и със съответните позитиви.

Това е много подходящ период вие да заемете по-престижни позиции в колектив, лидерски или управленски постове, да се сдобиете с вид популярност.

Каквото и да е, вашите хоризонти на развитие ще се разширяват правопропорционално на собствената ви комуникативност, инициативност в гореописаното направление. В тази посока ще се появяват хора, които силно ще ви стимулират да се развивате в избрана от вас направление. Това може да се случва- като обединявате усилия или пък се стимулират е от повишени изисквания, дори конкуренция, но в случая може да се справите с нея.

Всичко гореописано ще допринесе за промяна на вашия социален статус или репутация, вие ще се борите за вашето по-добро място под Слънцето и вероятността да излезете своеобразни победители е повече от голяма, когато получавате това одобрение, обединявате усилия, действате по този начин…

Може да се възползвате от Новолунието, което е на 12-ти април, така че да зададете едно голямо ново начало, което ще прораства  и ще зависи пряко  от положени от вас усилия, защото Слънцето е във вашия зодиакален знак  и това е време, през което градите енергийна програма за цялата предстояща година… Поставяйте си високи и мащабни цели, за да стигнете надалеч… След 20-ти  април постепенно обстановката около вас започва да се променя. Все по-важна тема стават чисто финансови приоритети, необходимост да стабилизирате материалното си състояние.

През това време възникват внезапни, понякога не планирани разходи, в оптимален случай ще бъдат полезни инвестиции. Все пак, ако има нещо, което ви дестабилизира в чисто материален аспект, то ще бъде по-видно от обикновено и ще ви подтикне към вид обновление в тази сфера или реформи, така че да увеличите печалбите  и да се освободите от всичко, което точи ресурсите ви.

След 24-ти април  Марс, вашият покровител вече ще транзитира през зодиакалния знак Рак, а това ще промени вашият подход,  цели които си поставяте и т.н.

Все повече ще се замисляте за вид сигурност, ще подхождате по-емоционално към евентуални предизвикателства  и ще се стремите към базисни преобразования, които ще се отразят на всички останали  сфери  от вашия живот. Ще можете да разчитате подчертано на вашите инстинкти и интуиция, които ще се оказват верен ориентир.

Ще навлезете в подходящ период, през който можете или трябва да се справите успешно с приоритети, които се отнасят до дома, семейството,  казуси за недвижимо имущество, местоживеене и т.н.

В любовта- до 20-ти април сте в прекрасно време да привличате внимание, да печелите симпатии  и любов с по-голяма лекота. Когато желаете нещо, вие ще действате, няма да чакате то да дойде при вас и  ще го придобивате, ако е ваше, ако трябва да остане в живота ви..

Вашият чар ще бъде почти неустоим и нищо и никой няма да може да застане на пътя на вашите желания, възползвайте се по оптимален начин. Повечето от вас през април ще оздравят важни за тях отношения или ще започнат нова романтична връзка… През последната десетдневка на месеца  вид еуфория ще бъде заместена от по-практични  съждения, които ще се стремят да предадат друга и по-реалистична стойност на хора и обстоятелства.

 

Телец

Седмици преди рождения ви ден и преди Слънцето да навлезе в зодиакалния знак Телец, по-голяма част от събитията се движат по инерция, водят до развръзки, които могат да увенчае с успех усилия, които сте полагали през почти цялата изминала година.

Според случващото се вие ще прецените- какво да пренесете и през новата лична година, с какво да се разделите и завинаги да оставите в миналото, защото то е изчерпано и няма потенциал, за да бъде продължено и в бъдеще.

На този етап вие перманентно ще получавате шансове да придобиете нещо ценно за вас- чисто материално, което ще ви подейства обогатяващо и ще повиши доходите ви, но в направление, което вече сте избрали в миналото…

Вие действително сте в чудесен период, през който можете да спечелите онова, към което сте се стремили и да повишите благосъстоянието си.

В друг случай- вие може да разчитате на тайна или неочаквана подкрепа, която пак така ще действа позитивно на ресурсите ви. Може да взаимодействате много добре със социално значими институции, а също така и хора, които са извън близкото ви или традиционно обкръжение и които ще се оказват мост към вашите успехи. В този процес ще има и такива, които ще слагат прът в колелата ви, образно казано, нека това да е повод- да ги отстраните по-решително от пътя си, за да не позволявате да ви пречат и занапред.

Някои от вас ще се устремят към паралелни източници на печалба и действително ще успеят по този начин. Може да сте в близост до влиятелна или власт имаща личност, такава, която може да ви помогне и тази вид инициативност действително  ще може да преобрази финансите ви..

Подходящо време  да материализирате мечтите си, да извоювате върхове, нови и по-престижни обществени позиции, които ще трябва да удържате после до края на годината или до есента, а след това те ще се закодира трайно- в новия ви начин на живот, социален статус и т.н.. Възползвайте се от Новолунието, което е на 12-ти април, за да сбъднете ваша тайна  или съкровена мечта, за да наваксате с евентуални пропуски и да дадете още един шанс на цели от миналото-   да остана трайно в живота ви.

На 15-ти април  Венера навлиза във вашия зодиакален знак, където ще бъде в най-голямата си сила и ще ви подкрепи в значима степен, ще ви надари с доза късмет…

През втората част на април вие с по-голяма лекота ще привличате всичко, към което се стремите, ще се радвате на по-голямо внимание, вид одобрение и т.н.

След 20  април Слънцето също ще навлезе във вашия зодиакален знак, така че ще ви надари допълнително с енергия и инициативност, така че вие навлизате в много важен период през годината, когато по-голяма част от случващото се ще зависи от вашата воля,  не забравяйте, че това е сила, но и отговорност. Всичко това ще се случва  на фона на повишаващи се ваши амбиции, които ще ви подтикват да действате по- непредвидимо, поне така ще изглежда на пръв поглед, но в повечето случаи- вашите действия ще бъдат целесъобразни и защитаващи интересите ви. Вие ще преосмислите всичко ценно за вас в този процес  и то ще придобие нова стойност.

Ще се освобождавате с по-голяма лекота от онова, което е загубило своя смисъл…

Това може да са хора, източници на печалба… вариантите са много като самия живот.

През последната десетдневка на април вашата социална активност перманентно ще расте, вие ще се борите за вашите интереси, ще влизате в словесни двубои,  ще се появяват  личности, които ще ви стимулират да реагирате точно така, ще ви предизвиква да бъдете по-активни  или да се борите за интересите си…

 

Близнаци

До 24-ти април Марс ще транзитира през вашия зодиакален знак, това е достатъчно рядко астрологично събитие, веднъж на около две години и половина, което ви задължава да бъдете по-инициативни, като от това пряко ще зависи Вектор на развитие, който ще зададете за идните около две години и половина.

Онова, което отключите като тенденция до 24 април, след това ще се развива почти по инерция, имайте го предвид и анализирайте усилията си в направление, което ще ви  отведе напред и нагоре към вашите мечти.

През април месец вие ще бъдете силно стимулирани в посока- да създавате и укрепвате връзки, да заемете по-престижни позиции в колектив.

Добрата новина е, че почти през целия април вие ще получавате достатъчно силно одобрение, което действително ще ви съдейства точно затова- да утвърдите авторитета си, да заемете по-добри общественозначими позиции, да получите по-широко одобрение и т.н.  През месец април мнозина ще се сдобият с вид популярност,  ще  заздравят контакти, които ще се превръщат в мост към техните успехи.

Ще можете да се радвате на вид опека от страна на влиятелни личности, да разширите вашето влияние, включително като общувате с хора извън близкото ви обкръжение, може и чужденци. Всъщност, точно такива персони ще играят ролята на първоизточник на вид благоденствие и то за по-дълъг период от време.

Демонстрацията на висока квалификация, обогатяване на вашите знания- пак така ще ви бъдат много полезни.

При всички случаи звездите изискват от вас да излезете извън границите на познатото, традиционното, това ще разшири хоризонтите ви на развитие и ще има своето отражение за години напред, но все пак от вас зависи- в каква посока ще  насочете тази мощна и позитивна енергия.

Все пак,  не всички ще бъдат чак толкова доброжелателни, може да има и такива, които ви дестабилизират, променят бъдещите ви планове.

Но вие имате достатъчно  варианти, за да лавирате, за да превъртите някой предизвикателства в полза.  Но е полезно да внимавате кого допускате до себе си, да преосмислите някои ваши връзки, които по-скоро ви дестабилизират финансово и не само.

Може да се възползвате  от Новолунието, което е на 12-ти април, така че да обновите вашите обществени позиции, място в колектив, включително като преподпишете договори, ако това се налага или промените  вашата среда на съществуване, сключите нови контракти, намерите ново място под Слънцето, което е по-подходящо за вас.

След 20-ти април  по-голяма част от събитията започват да се движат повече по инерция, имайте го предвид, когато си създавате своеобразен график.

Същевременно през последната десетдневка  на април перманентно ще ескалират развръзки, понякога съпътствани и от изненада, част от тях ще са приятни, други- не, но ще ви показват в по-големи крайности- какво следва да оставите в живота си и с какво трябва да се разделите окончателно.

В любовта- през първата част на април вие може да поздравите вашите партньорски отношения, ако сте сами, ще можете да срещнете любовта  или едно приятелство може да прерасне в нещо повече.

През втората част на април- вие навлизате в период, през който ще ревизирате вашите чувства, ще им предадете нова стойност, вероятно не без причина и съответните последици.

 

Рак

Вие се намирате в един от най-важните периоди за вас през годината, когато можете да направите положителни преобразования на социалния ви статус, съответно- това може да засегне кариерното ви развитие, обществено положение, репутация и т.н.

Вие имате възможност да извършите промени, които ще допринесат за вашето благосъстояние, изкачване по йерархичната стълбичка, повишение на доходите и т.н. Добрата новина е, че сега получавате достатъчно подкрепа от страна на партньори, влиятелни личности, финансови институции, хора стоящи далеч от вас- буквално и в преносен смисъл, така че по-лесно да осъществите намеренията си…

Ако една врата е затворена пред вас, то може друга и алтернативна да се отвори, особено, ако действате в тази посока но не винаги афиширате вашите желания. В друг случай- усилия, които сте полагали до този момент сега ще започнат да дават резултати,   ще се закодират пряко имидж,  във вашия позиции които заемате и т.н. Това е отличен период да постигнете върхови резултати, следствие на труд, който сте полагали дълго и през изминалите месеци.

Ако това е невъзможно,  развръзките не ви удовлетворяват, тогава ще имате варианти, от които ще можете да се възползвате.

Новолунието, което е на 12-ти април може да се окаже своеобразно ново начало за вас, асоциативно- все едно се изкачвате на следващо стъпало от вашето развитие. Колкото са по-високи и значими вашите цели, толкова по-далеч може да стигнете, крайният резултат ще зависи предимно от вашата амбиция и от натрупани до този момент тенденции, но може да разчитате на доза късмет и закрила  от хора и обстоятелства.

През втората част на април  в обкръжението ви се появяват хора, които ви стимулират да се развивате в определено направление, помагат ви, подават ви ръка, ако имате нужда от това. Но не всички ще са толкова доброжелателни и вие трябва внимателно да избирате своята компания…

През последната десетдневка на април ще придобиете усещането, че околните се държат се по непредвидимо и непоследователно, нека това да се превърне в повод да набележите всички силни и слаби страни, които влияят на важни за вас връзки и да вземете съответни мерки, за да реформирате нещо в отношенията си, за да бъдете по-надеждни и перспективни.

На 25-ти април предстои знаково за вас астрологично събитие- Марс ще навлезе във вашия зодиакален знак, това се случва веднъж на около две години и половина…

Възползвайте се от подкрепата на Марс, който ще ви надари с повече енергия, но ще изисква от вас да бъдете по-дейни, ако не пожелание, то по принуда…

Канализирайте тази мощна енергия в направление, което после ще се развива почти по инерция- през следващите около 2 години и половина.

Марс ще остане във вашия зодиакален знак до 12 юни,  това е оптимално време  да зададете Вектор на развитие, който ще ви насочва, ще оформи път, по който ще вървите пак така през следващите около 2 години и половина.

През последната десетдневка на април водеща тема за вас ще бъде- да утвърдите авторитета си в колектив, да оздравите важни за вас връзки, ще имате такава възможност, въпреки че в този процес ще направите и чистка на обкръжението си, така че ще останат само онези контакти, които допринасят за чувството ви на щастие.

В един по-широк смисъл. В любовта- почти през целия месец ще се радвате на внимание и одобрение, със съответните позитиви. Въпреки всичко, вашите високи амбиции, цели, които си поставяте не винаги ще кореспондират  с тези на вашата половинка.

Ако установите по- силни различия, следва да ги отстраните своевременно чрез диалогичност, за да не позволите те да прорастват и през следващите месеци, а може и по-дълго, вземете своевременни мерки, ще имате достатъчно лостове на въздействие.

Ако  сте сами, тогава ще може да привлечете партньор, който ще допринася  за вашето по-добро обществено положение, който авторитетен, надежден и т.н., но пък ще е много силен характер, с който ще трябва да се съобразявате…

 

Лъв

Месец април може да е един от най-вълнуващите месеци за вас през предстоящата година, когато ще имате възможност да разчупите границите на възможното пред себе си, да постигнете нови и по-високи успехи от настоящите. Затова ще ви помага- доза късмет, подкрепа от страна на обкръжението, в което съществувате, това могат да бъдат ваши приятели, но и влиятелни личности, партньори- лични или делови.

През месец април вашата популярност може да нарасне, вие може да създадете или утвърдите контакти, които ще се превръщат в мост към вашите успехи, чувство на щастие и т.н.

Общуването с хора извън близкото ви или традиционно обкръжение се превръща във фокус, шанс за благоденствие по различни поводи…

Ако решите да пътувате и имате такава възможност, тогава може да разчитате, че на път пред вас ще се разкрият повече възможности. През първата част на април- вие може да срещнете любовта на път, ако сте сами, може да срещнете партньор, който е от друго населено място. Ако пък имате партньор, тогава евентуални пътувания ще освежат доста вашата връзка.

Може да коментирате по-далечни  перспективи на развитие, например сключване на брак, ако връзката ви е сериозна, но не е преминала през този важен договор…

Ако това не е вашата тема, тогава демонстрацията на висока квалификация, увеличаването на вашите знания- ще ви действа по подобен начин, който може рязко  да допринесе  за лидерските ви и ли управленски позиции в колектив, утвърждаване на авторитета ви и т.н.

През месец април може да сключите дългосрочни договори,  възползвайте се от новолунието, което е на 12-ти април, за да зададете едно голямо и позитивно начало, действащо ви по гореописания начин.

През първата част на април- вие разширявате кръга на вашето влияние, колкото сте социално по-активни, толкова по-значими могат да бъдат вашите резултати.

През втората част на април-  звездите ви подтикват да промените нещо в подхода си  и в социалния си статус.  Ако не всичко се развива точно така,  както искате или очаквате на работното ви място, съществува голямо напрежение или борба за власт, тогава през втората част на април вие може да промените това  като се борите за своето място под Слънцето, извоювате победа или промените  вашето кариерно развитие  като се насочите към нещо ново, което ви дава повече свобода на действие, не ви напряга толкова и т.н.

През последната десетдневка на април  звездите в по ярки краски ще ви показват- какво трябва да обновите, да допуснете нещо ново и различно,  за да имате по-добри перспективи на развитие, за да не позволявате вид дестабилизация отвън. Водещо условие за това ще бъде- да избирате внимателно компанията си, на кого се доверявате и т.н.

 

Дева

Месец април е доста трансформиращ за вас, но в повечето случаи тези промени са положителни. Те ще се отразят на вашите позиции на работното място, вашата репутация и съответно заплащане. Ако условията на труд го позволяват, тогава през април месец и вие ще повишите вашите доходи следствие на одобрение от страна на влиятелни личности, хора, които могат да допринесат за вашето благосъстояние.

Това е месец, през който благодарение на вашата инициативност и демонстрация на висока квалификация- вие може да се справите с повишена конкуренция или да постигнете резултати, които ще се развиват през идните месеци, а може и години. При всички случаи това е период, през който вие може да повишите благосъстоянието си, това може да се случи следствие на успешно взаимодействие с финансови институции, уреждане на наследствени въпроси, работа чрез съдружие… Вариантите са много като самия живот, но водещо условие за вас е- да си поставяте по-високи и по-далечни цели, когато става въпрос за вашата професионална реализация, да преговаряте с онези, които могат да ви подадат ръка.

През първата част на април ескалират развръзки или важни събития, които възнаграждават усилия полагани до този момент от вас.

На 12-ти Април предстои Новолуние, възползвайте се от него, за да наваксате с евентуални пропуски, за да извършите реформи, направите важен избор, които могат да ви изстрелят напред и нагоре или да преобразят живота ви.

През втората част на април все повече се налага да отговаряте на повишени изисквания, които могат да включват и повишаване на вашата квалификация, обогатяване на вашите знания и т.н.. Вашите амбиции растат, вие по различни поводи може да надникнете в по-далечното бъдеще и да сглобите една цялостна картина за вашето развитие, а това ще бъде много полезно, бих казала- действащо като ориентир, за да не се „изгубите“..

През последната десетдневка  на април ежедневието ви може да става все по-напрегнато, изпълнено с изненадващи или допълнителни задачи, но от друга страна- шансовете да влияете на събитията ще растат, ще имате избор, по-голяма свобода на действие и можете да излезете извън границите на познатото или възможното, стига да искате…

В обкръжението ви се появяват хора, които ви стимулират да се развивате, понякога може и да ви дразнят, да ви конкурират, но в повечето случаи- въздействието им ще ви действа позитивно, ентусиазиращо, мобилизиращо и т.н. В любовта- преминавате през силни страсти, връзките  може да се нуждаят от известни реформи, образно казано  или буквално, така че да се снижи евентуално напрежение, да се затоплят и т.н.

Помислете, изградете си стратегия и в по-далечна перспектива.

 

Везни

Водеща тема за повечето от вас са партньорските отношения  и през месец април вие сте в прекрасно време да ги  заздравите, ще имате такава възможност, може да очертаете по-далечни перспективи на развитие като ги планирате и обсъждате, това ще се отчита за положително обстоятелство.

Ако сте сами, тогава може да срещнете любовта през първата част на април…

Стартирани романтични отношения през това време могат да бъдат надеждни, перспективни и да доведат до по-сериозно обвързване. Ако това не е вашата тема, тогава вие ще се радвате на повече популярност, подкрепа и одобрение от страна на околните. Възползвайте се по оптимален начин, делегирайте отговорности, преговаряйте за интересите си, демонстрирайте висока квалификация, общувайте с хора и извън близкото ви или традиционно обкръжение и ще преуспеете.

По-голяма част от начинанията ви са свързани с доза късмет, звездите ви дават шанс да сбъднете ваше съкровено желание.

Сега мнозина ще получат сърдечна радост или вид удовлетворение от любими хора, това може да са ваши партньори, но може и да са пораснали деца, ако имате такива.

Ако се интересувате от собствен бизнес, тогава- това е доста подходящо време, през което можете да стартирате такъв.

Почти през целия месец- демонстрацията на висока квалификация, общуване с  висококвалифицирани персони ще ви носи успехи, шанс да надскочите постижения до този момент.

На  12 април предстои новолуние, което ще ви даде шанс да обновите или оздравите  важни за вас контакти- лични или делови, възползвайте се по оптимален начин. През втората част на април   водеща тема постепенно ще се превърне финансовото ви състояние, причините за това могат да бъдат различни- повишени разходи  или пък необходимост да защитите интересите си.

Ако в дома и семейството ви  или в близкото ви обкръжение е съществувал конфликт на интереси, той ще ескалира през втората част на април и ще изисква нетрадиционни  или решителни мерки, за да превъртите някой предизвикателства в полза.

През последната десетдневка на април- все повече ще ви се налага да се борите за вашето по-добро място под Слънцето, образно казано, гаранция за успех в тази посока или шанс да превъртите евентуални предизвикателства в полза  ще бъде- моралната или финансова подкрепа от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви.

Вие може да имате усещането,  че те не винаги се държат предвидимо и на практика да е точно така, но от вас ще се изисква да си изградите стратегия, да бъдете по-гъвкави,  така че да  постигнете крайната цел и без да се разсейвате от външни обстоятелства, които не бива да допускате да ви влияят.

 

Скорпион

Месец април е много важен за професионалната ви реализация.

Това е оптимално подходящ период да се докажете на работното място, да утвърдите позициите и авторитета си, а ако условията на труд го позволяват- да повишите доходите си.

Ако не ви удовлетворява настоящата позиция, ескалира конфликт на интереси или недоразумения с власт имащи и влиятелни личности, тогава това противопоставяне пак така ще се изостри и може да доведе до късане на договори и служебни връзки. За сметка на това пък, вие ще можете да ги замените с нови и по-перспективни. Възползвайте се от новолунието, което е на 12-ти април, за да извършите своеобразен рестарт, който пряко ще се отрази на кариерното ви развитие, в друг случай- вие ще потърсите и намерите нова професионална реализация… Ежедневието ви е доста напрегнато, Хубаво е да бъдете по-внимателни, да се пазите от инциденти, особено през първата част на месеца, но не само… През втората част на април в обкръжението ви се появява личност,  която силно ви подкрепя. Вашата популярност  постепенно ще расте, а фокусът ви ще бъде върху взаимоотношенията, лични или делови, които все повече ще влияят на различни нива от живота ви- професионален и индивидуален план…

Вашите инициативи, желания ще бъдат като скачени съдове за подкрепата и одобрението, които можете или трябва да получите от страна на онези, които влияят на бъдещите ви перспективни развитие.

Същевременно ще расте усещането, че околните се държат по непредвидимо от обикновено, може и да ви изненадват с поведението си, особено през последната десетдневка на април. Нека това да се превърне в повод да обновите контактите си като отстраните евентуални слабости, които набелязвате, усилите позитиви, които ще стоплят чувствата между вас.

От известно време  звездите перманентно ви принуждават да промените отношението си към отсрещната страна, независимо дали става въпрос за партньор, любим човек или конкурент, дори недоброжелател. Звездите изискват от вас- да промените нещо в подхода си, например- да не разчитате чак толкова много на отсрещната страна, да действате така, че да бъдете по-свободни  във вашите връзки…

Помислете изградете си стратегия като анализирате миналото, за да не повтаряте евентуални грешки и както казах вече- допуснете нещо ново, което ще премахне фактори действащи дестабилизиращо…

Друга важна тема може да бъде вашият дом, уреждане на въпроси свързани с недвижимо имущество, местоживеене и т.н.

Оптимален срок да се справите с всички тези приоритети  е до 24-ти април, дотогава вие може да инвестирате в средата си на съществуване, може да предприемете стъпки, които ще допринесат за комфорта или хармонията у дома…

Възползвайте се по оптимален начин от тези шансове, които после ще отрекат и могат да се възвърнат към вас едва в края на годината.

 

Стрелец

През месец април в живота на повечето от вас ще съществува някаква доста въодушевяваща тема, която ще пали ентусиазма и инициативността ви, ще ви помага да демонстрирате най-доброто от себе си и да реализирате ваша сърдечна мечта. В близкото обкръжение на повечето от вас ще съществува енергична личност, която силно ще ви стимулира да се развивате в гореописаното направление. Това може да е ваш партньор, и личен или делови, сътрудник, влиятелна личност.

Понякога това може да бъде и повишена конкуренция, от която вземате пример, могат да бъдат по-високи изисквания, каквото и да е- действието до 25-ти април ще бъде по-скоро конструктивно върху вас, способно да ги дърпа напред и нагоре.

Ако става въпрос за партньорски отношения, тогава през първата част на април вие можете да ги оздравите по подходящ начин, включително  чрез вид забавления, за които можете или трябва да намирате време.

Ако сте сами, тогава сега може да срещнете вълнуваща личност и ако стартирате любовна връзка, тогава тя обещава да бъде доста романтична, цветна и изпълнена с много страст.

През първата част на април можете да създадете много важни контакти, да сключите подобни договори или да получите подкрепа, която ще се превърне в мост към собственото ви благоденствие на различни нива, може да допринесе за осъществяването на по-честолюбиви планове, включително такива, които касаят професионалната ви реализация.

Полезно е самите вие да бъдете социално по-активни, да преговаряте за интересите си, да търсите вид одобрение и ще го намирате.

Ако желаете да стартирате нов проект, включително такъв, който е свързан със собствен бизнес, можете да го направите точно сега, може да се възползвате от новолунието, което е на 12-ти април, част от случващото се ще се движи повече по инерция и според зададени от вас вече тенденции, които можете да усилите.

Единственото слабо звено в тази перспектива е, че разходите ви са значими, независимо дали това са полезни инвестиции в любими хора или пък в  бизнес начинания. Все пак е полезно да сте по-внимателни и да не поемате прекалено големи рискове, за да не фалирате, буквално и в преносен смисъл.

През втората част на април ежедневието все повече забърза своя ритъм, ескалират изненадващи и допълнителни ангажименти, за които трябва да сте подготвени като сте по-отворени към нещо ново и различно в професионалната ви реализация  или бъдещи перспективи на развитие. Вашето финансово състояние все повече ще зависи от подкрепата и одобрението на ваши партньори, на влиятелни лица и т.н.

Изградете си стратегия, за да ги получите…

 

Козирог

През април месец  звездите ще изискват от вас да намалите темпото, за да обърнете повече внимание на себе си, на близките си, на приоритети, които касаят- недвижимо имущество, местоживеене, хармония от дома и т.н. В оптимален случай на вас ще ви се налага да разпределяте повече времето си между лични и служебни приоритети, въпрос на избор е- какво ще предпочетете.

Следва да се каже, че през април вие най-силно ще може да влияете на всичко гореописано, дом, семейство, недвижимо имущество, близки отношения и т.н., така че е препоръчително да се концентрирате върху тях. Ако това не е ваша тема, тогава може да решите да извършите базисни преобразования, които ще се отразят на всички нива от вашия живот- в личен и делови аспект.

В този процес може да имате усещането, че хора от близкото ви обкръжение ги предизвикват, това може да бъде повод за вид мобилизация и отдаденост от ваша страна, но може да се превърне и в причина за недоразумение, което е трупано от дълго време, но сега излиза на повърхността.

В такъв случай ще е полезно да търсите компромис, да залагате на диалогичност или различен подход, който пак така ще бъде различен резултат и нека той да е по-удовлетворяващ от този в миналото.

Може да се възползвате от новолунието, което е на 12 април, за да зададете едно голямо ново начало, което ще ви помогне да пренаредите приоритетите си така, че да може да се справяте и с лични и служебни въпроси, или пък- да бъдете по-спокойни, по-здрави и т.н.

Това, което може да зададете като ритъм в ежедневието си може да се  закодира трайно, да допринесе за повишаване на вашите доходи, стабилизация на материалното ви състояние…

Част от шансовете ще се развиват почти по инерция, други е добре вие да усилите, после ще може да разчитате на този зададен Вектор на развитие- през идните месеци, дори години…

Имайте го предвид и действително  си съставете  план график, който искате да ви съпътства още дълго време.  През втората част на април  получавате повече шансове да разгърнете творческия си потенциал , ще имате повече свобода на действие, ще бъдете по-креативни при намирането на изход от сложни или изненадващи ситуации, когато възникнат такива.

Навлизате в период, през който можете или трябва да обръщате повече внимание на близки и любими хора, това могат да бъдат ваши партньори или пораснали деца, ако имате такива.

През последната десетдневка ще ви се покаже в по-ярки краски- какво трябва да обновите в този сектор, за да се снижи евентуално напрежение, изчистят недоразумения, ще можете да влияете на тенденциите и съответните позиции…

 

Водолей

 

Както вече знаете, вие сте в ключов период, през който гредите бъдещи перспективи на развитие и не само за настоящата 2021 година, а за много по-дълго време.

Сега и през април месец, вие може да използвате този огромен потенциал, който се изсипва върху вас като възможности за развитие в посока- да създавате и укрепват и връзки, които ще допринесат за благоденствието ви, по-добрите ви позиции в обществото, чувството ви на щастие- общо.

През първата част на април вие подчертано ще се радвате на повече добронамереност и внимание от страна на околните.

Мнозина ще получават добри новини, могат да сключат дългосрочни договори или да стигнат до договорки, които пак така ще имат широко отражение и ще порадват сърцето ви.

Независимо дали става въпрос за романтични или служебни контакти, през първата част на април- вие ще може да ги оздравите или да създадете нови такива.

Тази перспектива ще съществува в различна степен и през втората част на април, предимно до 24 април, възползвайте се по оптимален начин, преговаряйте за интересите си, изказвайте идеи, които ще срещнат подкрепа и одобрение…

Информационният поток е много ви силен почти през целия април и не е изключено да научите и тайни, ако има нещо, което действа зад гърба ви или е извън контрола ви, то също ще бъде особено видно между 10 и 20 април.

Нека това да се превърне в повод да отстраните хора или обстоятелства от обкръжението си, които повече ги натоварват, дестабилизират, отколкото да ви бъдат полезни.

Ако това е невъзможно и  условията на съществуване не позволяват да се разделите с тях, тогава ще трябва  рязко да промените подхода си.

Ако прекратите контакти или договори в този период, това ще бъде окончателно или нищо вече няма да е същото.

Възползвайте се от  новолунието,  което е на 12-ти април, за да зададете едно голямо ново начало във вашите взаимоотношения, ще имате такава възможност или ще възникне подобна необходимост.

Тя ще разчисти обкръжението ви от неблагоприятни влияния и ще оздрави други.. През втората десетдневка на април  все по-важна тема се превръща домът и семейството, приоритети отнасящи се до хармонията у дома, теми с недвижимо имущество, местоживеене и т.н..

Навлизате в период, когато най-силно може да влияете на това, тенденцията ще се усили през последната десетдневка  на април, а случващото ще ви покаже- какво ново и различно трябва да допуснете или то ще нахлуе в живота ви, за да освежим атмосферата, за да снижи евентуално напрежение и т.н..

От известно време въпроса, които се отнасят до дома и семейството,  недвижимо имущество- ви носят изненади, те показват какво трябва да се промени, действайте и ще превъртите всички предизвикателства в полза…

 

Риби

През април месец вие сте в прекрасен период, през който можете или трябва да подейства те позитивно на вашите доходи.

Това може да се случи като усилия които сте полагали до този момент вече започна да дават резултати, ескалират развръзки, които са във ваша полза.

В друг случай вие може да отключите допълнителни или нерегламентирани източници за печалба, включително чрез вид опека, която получавате от страна на влиятелни лица, хора извън близкото ви обкръжение и т.н. Мнозина ще могат да разчитат и на твоето семейство, което пак така ще им действа стабилизиращо.

Обединяващо правила е, че колкото сте по-инициативни в тази посока- стабилизиране или намиране на нови източници за  финансов просперитет, толкова по значими  успехи ще можете да постигнете.

Факт е обаче, че близките ви също ще могат да разчитат на вас, някой от вас- може да решат да инвестират в   любими хора, недвижимо имущество или собствен бизнес, ако това е ваша тема.

Вие се намирате в период, през който може да извършите базисни преобразования в живота си, които ще трансформират онова, което имате- общо.

Има голяма вероятност- случващото се да е във ваша полза и да ви подейства обогатяващо. Част от шансовете са ми ще застават на пътя ви, но други е препоръчително вие да усилите и  създадете като перспектива на развитие.

Може да се възползвате от новолунието, което е на 12-ти април, за да зададете едно голямо ново начало, което ще се отрази на материалното ми състояние.

Между 10-ти и 20-ти април може да възникне конфликт на интереси, който е добре да избягвате или е препоръчително да си изградите стратегия, така че да се предпазите от щети, които могат да се предизвикат от напрегнати отношения, помислете и не губете целта си от поглед в подобен изпитваш период.

През втората част на април вашата социална активност расте, появяват се хора, които ви подкрепят и са повод да порадват сърцето ви.

През последната десетдневка на април, информационният поток още повече се усилва, но ви носи и изненади.  Нека това да се превърне в повод  да разчистите обкръжението си от неблагоприятни влияния  или да преоцените- на кого и в каква степен можете да разчитате и т.н.