Почивка в Стара планина – Хотел Релакс Кооп, с.Вонеща вода

1
159
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Хотел Релакс КООП се намира в полите на Средна Стара планина, в центъра на курортно селище Вонеща вода.
Село Вонеща вода носи наименованието си от извиращата минерална вода, която се характеризира с висока минерализация и специфичен вкус и мирис. Водата е подходяща за профилактика и лечение на стомашно-чревни, ставно-обемни и съдови заболявания. Село Вонеща вода е разположен на 28 км южно от Велико Търново и 20 км източно от град Трявна по северните склонове на Средна Стара планина непосредствено в началото на прохода Хаинбоаз.

ЕДНОДНЕВЕН  ДЕЛНИЧЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 40 лв.
(Важи за настаняване от неделя до четвъртък)
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек, при двойно настаняване и включва:

Една нощувка 
Една закуска
Една вечеря
Ползване на закрит басейн
Ползване на шезлонг край басейна
Парна баня
Сауна
Фитнес
Спортен риболов (със собствени
риболовни принадлежности)
Wi-Fi
Паркинг
ДДС, туристически данък, застраховка

Хотел Релакс Кооп разполага с 138 легла, разположени в модерно обзаведени стаи – 6 апартамента и 69 двойни стаи с изглед към планината. Двойни стаи, елегантно обзаведени с модерни мебели и оборудвани с мини бар, санитарен възел с душ кабина, климатик, сателитна телевизия, телефон и тераса. Стаите са TWIN /с две отделни легла/ и всяка от тях разполага с разтегателeн фотьойл.
Комплексът предлага разнообразни предложения за свободното време. През зимата можете да релаксирате в топлите води на закрития басейн.
Ресторантът на хотела предлага богато меню от традиционни български ястия и различни специалитети от прясно уловена риба, а лятната тераса предоставя на гостите впечатляваща гледка към Балкана.

Посетителите могат да релаксират в сауна, парна баня, фитнес, солариум, както и да се насладят на отпускащи масажи в масажните кабинети на комплекса обгрижавани от учтивия персонал. Хотелът предлага и закрит плувен басейн с обособен детски кът и подгряваща система на водата.