Модни чадъри | iliana uzunova | Яндекс Дзен

13
113
Добави коментар
iliana.joana
iliana.joana

Дизайнерите успешно демонстрират чадъри на модните подиуми, включително и в модни колекции. Този ярък атрибут е способен да се превърне в хармоничен и закачлив детайл на изображението, особено ако има нестандартна форма, дизайн или цветова палитра.

цветове

Не по-малко важен критерий при избора на чадър е неговият външен вид. Едно стилно момиче трябва дори да направи такъв прост аксесоар част от перфектната си визия.

луксозни бизнес чадър към модела

Едноцветните чадъри винаги са били най-популярни,, защото може да се комбинира не само една рокля, а с много елементи от всекидневния гардероб.

Ветроупорен автоматичен двоен чадър

Червен чадър за романтици

Обичате ли да се откроявате в тълпа? Червеният чадър за романтиците е най-добрият начин да станете известни. Чадърът от ярки цветове привлича вниманието на другите и говори красноречиво за собственика си. Тя се вписва чудесно в есенния вид, добавя цвят към скучното време. Когато купувате червен чадър, не забравяйте, че този цвят освежава кожата на лицето, но може да предизвика раздразнителност, ако ходите под такъв аксесоар дълго време

Характеристики и предимства

Червен чадър е женствено и елегантно нещо. Тази сянка изглежда сочна, цветна и екстравагантна. Основното предимство на този аксесоар е, че може да се използва в ежедневието, взето при церемониални събития, сватби и фотосесии. Чадърът изглежда красив и необичаен на фона на избледняване на природата и бял сняг. Особеността на червения цвят е, че има много нюанси – алено, коралово, бордо, кърваво, ярко червено, огнено.

Творчески сърце форма любов чадър към модела

Творчески сърце форма любов чадър

Olycat Анти UV чадър творчески 

Бели чадъри Характеристики и предимства Какви асоциации възникват при споменаването на бял чадър? Лято топлина, слънце дантела аксесоар в ръцете на сложни дами Тургенев? Или стилен бастун, който допълва образа на бизнес дама или може би първата фотосесия на младоженците? Във всеки случай, белият чадър е много светло, колоритно и в същото време изтънчено допълнение към образа, способен да създаде впечатление от романтична и загадъчна природа. Той определено ще изолира собственика си от тълпата и той ще го направи ненатрапчиво, така че ако излезете от къщата в очакване на важна среща, то бъдете сигурни, че това ще се случи. В допълнение, бял цвят не нарушава естествения тон на лицето, така че не можете да се притеснявате за външния вид. дъга

Rainbow е признат лидер в производството на чадъри. Голям избор на продукти в разнообразие от цветове ще ви позволи да намерите правилното годни дори и за най-претенциозните модата. Отличителна черта на продуктите на производителя е силата на продуктите, за производството на които се използва високотехнологичен полиестер.

Вярвате ли в хороскопите и следвайте правилата за вашия зодиакален знак? След това трябва да знаете, че грандиозните зелени чадъри са идеални за тези, родени под знака на Дева, Рак, Везни и Водолей.

прозрачен

Удобен, но не е твърде икономичен вариант, нали? Въпреки това, има изход и той е универсиалния чадър за всеки стил и гардероб. Практически модел от прозрачен материал.

прозрачно балон купол форма чадър към модела

Този чадър е много популярен не само заради практичността си.  Идеалният вариант откриват в него романтични натури, които обичат да наблюдават движението на тъмните облаци и да мислят в този момент за всичко, което се случва днес и сега.

Романтична прозрачен цветя балон купол чадър към модела

Романтичен чадър

луксозен преносим чадър дизайн цвете

В сезона на дъждовно време улиците са пълни с хора с чадъри. Този аксесоар не само ни предпазва от студа, но и умело допълва образа. Много жени напоследък носят малки компактни чадъри, които могат да бъдат взети за всяка разходка, без да заемат място и излишно да ги натоварват. Винаги можете да носите такъв чадър със себе си, без да рискувате да се намокрите от внезапни дъждове.

Унисекс Плосък лек чадър сгъваем чадъркъм модела

Предимствата на леките чадъри са абсолютно очевидни. Този аксесоар не заема много място и не прави чантата по-тежка. Затова всяко момиче може да го носи със себе си. Лекото тегло на чадъра ви позволява да се чувствате удобно ходене в дъждовно време, защото ръката ви не е толкова уморена, колкото след по-тежък модел.

Недостатъците на малкия чадър може да се нарече фактът, че е твърде лек и при силни пориви на вятъра може да се счупи. При лошо време, буквално ще се измъкне от ръцете ви. Такъв чадър е подходящ за кратка разходка в лек дъжд, но няма да защитава от бурята.