Дневен хороскоп за 02 април 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
150
Добави коментар

20 лунен ден, Луна в Стрелец

Луната в Стрелец днес ще продължи да действа ентусиазиращо, денят ще бъде доста емоционален, цветен и бих казала позитивен. Завладява ни своеобразен приключенски дух, повече смелост, които ще се канализират в устрем в цел или задача, които могат да се реализират бързо и да допринесат за едно скокообразно развитие.

Денят е подходящ да демонстрираме способностите си, мнозина ще  изпитът вътрешно желание да се само- рекламират и всъщност денят е доста подходящ за това.

Нараства вярата в собствените сили и възможности, набелязват все по-далечни перспективи на развитие, пътища за тяхното осъществяване. Намират се хора, които да поддържат огънчето на този ентусиазъм, чрез вид подкрепа- морална, материална или друга. Все ще се намерят хора днес, които ще допринесат за чувството ни на щастие или могат да се превърнат в проводник на по-добри и по-широки хоризонти на развитие.

Можем да усилим тази положителна перспектива чрез собствената ни висока социална активност, като преговаряме за интересите си, влизаме във вид съдружие и т.н.

Опасността днес е, че тази огнена енергия, която преобладава сега, лесно може да прерасне в пожари, образно казано, които ще се разразят в спорове и конфликти, при това от рода на: „от клечка-мечка“… Просто ще ни е трудно да си слагаме спирачки на различни нива, така че е хубаво да сме по-внимателни. Хора или обстоятелства от миналото могат да напомнят за себе си и със съответните последици.

Изкуството да разпознаваш хората по жестовете

Как влияе кръвната група на взаимоотношенията

Нумерологичен дневен хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец–  напълно позитивен ден за вас,  през който можете да изпъкнете, да заемете лидерски позиции в колектив. Указвате подчертано силно влияние на околните, думите ви имат широко отражение. Водите разяснителни разговори, които ще укрепят важни за вас връзки, може да стигнете до дългосрочни договорки, да получите яснота по водещи за вас теми. Подходящо време да изясните спорни въпроси, това е напълно възможно, ако не се преминават определени граници на добрия тон и не губите цели от поглед. Иначе при евентуални различия от „клечка ще стане мечка“ , ако не се проявява сдържаност и т.н.

Телец, Дева, Козирог– денят е подходящ да обърнете внимание и на лични приоритети, например такива, които се отнасят до най-близки взаимоотношения в дома и семейството ви или пък- вашето спокойствие, здраве и т.н. Може да наваксате с пропуснати задачи, ако има такава необходимост или да въздействате на въпроси, които сте отчитали за извън контрола си. Може не винаги да ви е лесно да разпределяте времето си, служебни и текущи задачи  да се отразяват на сърдечни връзки или други, които са свързани с благополучието ви. Тези теми са като скачени съдове. Трябва добре да балансирате между ваши и чужди интереси, за да спечелите, а не обраното. Може да се появят отдушници, варианти, които да ви помогнат да ви помогнат в това направление, но за целта се изисква да действате и по един по-неспецифичен до този момент начин.

Близнаци, Водолей, Везни– водите разяснителни разговори или чувате важни новини, които ще определят или повлияят силно вашите взаимоотношения- лични или делови. Част от тях ще повдигнат тонуса и настроението ви, защото ще имате на кого да разчитате. Може да ескалира важно събитие, което да определи по-дългосрочни перспективи на развитие, то да е напълно във ваша полза и следствие отново- на вид подкрепа, одобрение на идеи, планове, намерения. Общуването се превръща в проводник на множество шансове, възползвайте се по оптимален начин…Все пак не са изключени и спорове, които да ескалират в конфликти, пазете се от подобна тенденция, защото от „клечка може да стане мечка“ и със съответните последици…

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, но и резултатен. Отличен ден да предприемете действия, които ще имат положителен ефект върху доходите ви, репутацията ви, общественото ви положение. Отличен признак е, ако днес получите предложения и известия в тази посока, трябва да им обърнете подчертано внимание. Всичко, което подкрепя благополучието ви- финансово, морално, може да е като път за благоденствието ви и за идните месеци, и за по-дълго…Все пак не е изключено да ескалира и известно напрежение, защото не ви е лесно да разпределяте времето си между лични или служебни въпроси. Ако има нещо, което действа деструктивно и зад гърба ви или е извън контрола ви, това ще бъде по-видно от обикновено, за да можете да вземете превантивни мерки. Пазете се от недоразумения с близки хора и от типа: „от нищо-нещо“…Аспектацията на звездите предразполага към попадане в ситуации, при които лесно се преминават граници на добрия тон, изказват се неща, за които може да се съжалява по-късно.