Почистване на бензинови дюзи

1
246
Добави коментар
tedi0526
tedi0526

    Почистване на всички видове бензинови дюзи

Предлагаме почистване на всички видове бензинови инжектори на машина с контролирано количество за еденица време. По време на теста може да се установи динамичната ефективност на бензинова дюза според тест план в различни режими. Теста е строго специфичен за дюзи с директно впръскване при всички автомобили след 2005 година.

Признаци за замърсени дюзи или инжектори: колебания при ниски оборотипрекъсвания при ускорение на автомобилапо-голям разход на горивопо-малка мощносттрудно палене на автомобила

Чистите горивни дюзи / инжектори са задължителни за оптималната работа на двигателя. С едно почистване на дюзите гарантирано спестявате разхода на горивото и намалявате вредните емисии.Машината има възможност да тества дюзи във всички режими/ празен ход, средно натоварване и максимална мощност.След почистването на дюзите е задължително да смените и горивния филтър на Вашия автомобил за гаранция и пълен ефект.

Монтирането им трябва да стане в рамките на 48 часа след почистването !!!

Ние можем да тестваме всички видове бензинови инжектори използвани за автомобили, бусове, камиони , строителна техника, земеделска техника, лодки, генератори, джетове и мотоциклети.

Можете да използвате :

За повече информация свържете се с нас тук 25лв за моноинжекцион , 25лв/бр за директно впръскване / GDI , FSI / Вие ще получите идеално почистена и изправна Впръскваща  система. Монтажа и демонтажа на дюзите GDI и FSI  отнема значително повече време. Машината има възможност да тества и дюзи с Директно впръскване GDI и FSI  включително и за Piezzo / Пиезо Дюзи BMW и Mercedes. Високо налягане до 300 бара.

Всичките Дюзи GDI , FSI и TSI са дюзи за директно впръскване на горивото в цилиндъра.

За почистване на  Дюзи GDI , FSI и TSI е необходимо да се използва Специална програма на машината която подава напрежение от 50 до 180 волта.

Разпръсквача на Дюзите  GDI FSI TSI TFSI CGI е вътре в горивната камера е подложен на висока температура и нагар от изгарянето на гориво. Това е причината често пъти Дюзите GDI FSI TSI да се запушват ,а понякога нагара не позволява на иглата на дюзата да уплътни напълно и дюзата започва да тече . Този теч лека полека се засилва и налива неконтролируемо бензин в цилиндъра , оттам попада в маслото и го разрежда. След този момент се чупи двигателя! Най-характерният симптом на незатваряща Дюзи GDI , FSI и TSI е повишаването на нивото на маслото в картера.  Забележите ли повишено ниво на маслото в двигателя това е почти сигурно , че имате проблем , затова първо отстранете проблема и след това сменете маслото.