Дневен хороскоп за 07 април 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
117
Добави коментар

26 лунен ден, Луна във Водолей

Луната във Водолей днес ще продължи да усилва социалната активност и комуникативност като през лупа.. Желанието ни да общуваме, създаваме и укрепваме връзки, които са важни или полезни за осъществяване на собствените ни планове и бъдещ просперитет.

Общуването като цяло ще се превръща в повод за внезапни и дълготрайни шансове, бих казала над средното ниво. Някой ще се ентусиазират особено  при чути думи и не без причина…

Препоръчително е всеки да бъде по-инициативен в тази посока, да споделя идеи, да преговаря за интересите си, да търси подкрепа, да се стреми да влезе в колектив, благодарение на това- могат да се получат отлични резултати, на които ще се разчита после и през идните месеци, а може и по-дълго.

Опитайте, може и да се изненадате приятно от резултата. Част от възможностите сами ще застават на пътя ни.

Получени предложения днес, постигнати договорки, ще се отчитат за особено перспективни, така че не бива да се пренебрегват.

Все пак ескалира и една паралелна тенденция, в стремежа си да постигнат определени желания някой ще си послужат и с вид манипулации или откровенни лъжи, така че трябва да внимаваме на кого се доверяваме. Но аспектацията на звездите е такава,  че вероятността да усетим и разгадаем нечестност ще е повече от голяма.

Изкуството да разпознаваш хората по жестовете

Как влияе кръвната група върху взаимоотношенията

Лунен календар за април 2021г.

Овен, Лъв, Стрелец–  денят е отличен да укрепите важни за вас връзки, партньорски отношения. Някой от вас ще чуят новина или предложение, ще проведат разговори, които са успешни или допринасят за чувството ви на щастие,  бъдещ просперитет и т.н.

Тази хубава тенденция  ще ескалира по един естествен начин, вие ще разберете на кого и в каква степен можете да разчитате, Съдбата може да ви срещне с благодетел, покровител, неслучайна личност.

Хубаво е, да се възползвате по оптимален начин от аспектацията на звездите и  да укрепите  приоритетни за вас  отношения, ще имате такава възможност, стига самите отношения да са перспективни, в такъв случай това ще бъде особено видно днес.

Телец, Дева, Козирог–   ежедневието на повечето от вас е натоварено с доста ангажименти, някои от тях извън традиционното, рутината и т.н.

Но вие се справяте отлично, а това по един естествен начин ще допринесе за по-доброто ви финансово състояние или обществено положение. Случващото се днес е особено показателно- от каква посока може да  очаквате  вид просперитет, който ще засегне всички нива на живота ви, в личен и делови аспект.

Все пак повишени разходи не са изключени, в друг случай продължават равносметки- кой ви нанася щети, какво трябва да промените, за да избегнете известна финансова дестабилизация.

На първо ниво трябва да страните  от манипулативни личности, които могат да се възползват от вас  или пък трябва да бъдете по-гъвкави в общуването, да преговаряте за интересите си и така ще превъртите някой предизвикателства в полза.

Близнаци, Водолей, Везни–  днес имате възможност да направите пробив в избрана от вас направление, често ще се оказвате в център от внимание или събития, думите ви имат подчертана чуваемост, възползвайте се по оптимален начин от аспектацията на звездите, така може да стигнете до договорки, вид одобрение или подкрепа, които ще разширят хоризонтите ви на развитие, ще ви покажат варианти, ще ви помогнат да постигнете успехи, на които после ще разчитате дълго  и през идните седмици, месеци и т.н.  Денят е показателен до какви върхови постижения можете да се доверете  и като разчитате на натрупан опит, авторитет, ораторските способности. Това, което може да помрачи в известна степен настроението ви е- повишени разходи, но те може да бъдат и  неизбежни инвестиции, все пак е полезно да бъдете по-внимателни и гъвкави, когато става въпрос за интересите ви и чисто материални въпроси.

Риби, Рак, Скорпион–  денят ви предоставя възможност да спечелите нещо важно за вас и следствие на подкрепа, която получавате от страна на важни за вас хора и влияещи на благосъстоянието ви.

Денят е показателен точно затова, евентуални предложения, които влияят на финансите ви, подобни идеи- не бива да бъдат пренебрегвани, те могат да се окажат вашият магистрален път  към бъдещ просперитет  в чисто материален план, но не само.

Ако настоящата посока на развитие не ви удовлетворява, тогава точно днес  можете да потърсите и откриете  алтернативи на развитие, ако това ви интересува.

Също- това е подходящ ден да получите своеобразна награда за полагане до този момент усилия.  Известно напрежение може да ескалира  във вашия дом или взаимоотношения с роднини, в такъв случай се опитайте да откриете първоизточника и да го изкорените, да вземете по-радикални мерки, за да не позволите подобни тенденции да прорастват и през идните дни…