Дневен хороскоп за 08 април 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
133
Добави коментар

27 лунен ден, Луна в Риби

Луната в Риби днес ще ни направи по-емоционални, традиционно през това време имаме нужда да намалим темпото, това се случва и по външни и независещи от нас обстоятелства, например- някой от нас може да се чувстват по-изморени, без тонус или пък възникват обърквания, които променят предварителните ни планове.

В оптимален случай- това ще бъде отлично време да се вслушаме във вътрешния си глас, интуиция, за да потърсим и открием отговори, така че да не се изгубим, образно казано, да изберем най вярната посока за себе си и т.н., особено, ако възникнат съмнения… При луна в риби вид несигурност може да се отключи там, където има слабости, които трябва да отстраним и нашето подсъзнание не го показва. Луната е намаляваща, дни преди новолунието- голяма част от събитията се движат повече по инерция, отколкото според нашата воля.

Трябва да го имаме предвид, така че действително днес и през идните около два дни- няма закъде да бързаме, препоръчително е да следваме естествения ход на събитията. Не е изключено да идентифицираме тайни или скрити процеси, там където ги има…

Все пак, аспектацията на звездите е такава, че могат да се отключат и вид манипулации, измами, за които трябва да сме нащрек днес и утре… Така всичко ще премине оптимално добре. Също- тази аспектация може да ни помогне да се разделим с илюзии, ако има такива.

Когато Луната е в Риби, нашият имунитет е по-уязвим, така че трябва да бъдем по-внимателни, включително към поемането на лекарства и т.н.

Овен, Лъв, Стрелец–  денят не протича традиционно, може да се налага да наваксате  с нещо пропуснато от миналото, да обърнете внимание на дела, които ще ви дадат възможност за алтернативи на развитие, ако това ви интересува.

Под влияние на случващото се мнозина ще имат усещането, че се намират на прага на житейски кръстопът  или им предстои да прелистят нова страница.

За да изберете най-вярната за  вас посока  е препоръчително  да се вслушвате във вашата интуиция, също- да обръщате внимание на това кой ви подкрепя реално, кой може да ви нанесе щети.  Аспектацията на звездите е такава, че предразполага към някои недоразумения в най-близката ви среда на съществуване, дома и семейството, но не само… Бъдете обективни, за да превъртите тези предизвикателства в полза и съответно да подобрите и хармонизирате средата си, изчистите различията, а не обратното…

Препоръчително е и да не прибързвате с решения, защото по-късно случващото се може да ви изглежда по съвсем различен начин.

Телец, Дева, Козирог– появяват се хора, които могат да оставят емоционална следа в сърцето ви.

Не са изключени разяснителни разговори, част от тях днес и утре ще спомогнат изчистването на недоразумения, които са приоритетно отнасящи се до професионалната ви реализация или пък необходимост да защитите вашите интереси, чисто финансови и не само.

Днес и утре ще се тества вашата диалогичност, способност да привличате на ваша страна вид подкрепа, която ще ви действа обогатяващо, а не обратното.

Същевременно, не са изключени и влияния, които могат да ви нанесат щети, препоръчително е да не се предоверявате или ако се наложи да отстраните от пътя си онези, на които не можете да имате доверие, които ви дестабилизират, ще имате достатъчно подсказки в тази посока и е хубаво да се доверявате на интуицията си, но и на факти от миналото… и в най-малка степен- на красиви думи.

Денят е показателен  за вашите отношения, същевременно най-много можете да влияете на тях, възползвайте се по оптимален начин.

Формата на ушите и човешкия характер

По подаръка ще го познаем

Разберете дали 6-та ви чакра е отворена

Водолей, Везни, Близнаци–  денят е натоварен с множество ангажименти, тази перспектива ще се запази и през следващия ден  и в значима степен случващото се ще е показателна за перспективи на развитие, които касаят професионалната ви реализация или финансово състояние.

Същевременно, точно днес и утре вие най-силно можете да влияете на тенденциите, въпреки че голяма част от тях се движат вече повече по инерция,  дни преди новолунието.

По друг начин казано- предстоят по-скоро развръзки, от които трябва да се възползвате и да насочвате по-оптимално подходящ за вас начин.

Ако те не ви удовлетворяват, тогава ще прелистите нова страница, но едва след новолунието, което предстои  на 12- 13 април.  На този етап, на повечето от вас им се налага да действат гъвкаво, за да защитят интересите си, все пак може да ви се налагат и един инвестиции- буквално и в по-широк смисъл, в по-светлото ви бъдеще, вие ще прецените дали това си заслужава или е по-добре действително  да започнете нещо отначало.

Риби, Рак, Скорпион–  интуицията ви днес е много силна, тя ще ви подсказва скрити възможности, от които да се възползвате, но и опасности, от които да се предпазвате. Влиянието ви върху околните е значимо, възползвайте се по оптимален начин  и не забравяйте, че това е сила, но и отговорност. Вашето поведение и желания определят фона на съществуване във вашия дом и семейство и не само, крайният резултат пък се отразява- на подкрепа към вас- финансова и морална.

Днес и утре е препоръчително  да хармонизирате тази среда, дори и понякога да се чувствате предизвикани  да реагирате точно обратното и на вид провокации към вас.

Ако всичко е спокойно, това ще бъде отличен признак и може да разчитате на същото и в бъдеще.

Дни преди новолунието  и при луна в Риби- това е оптимално подходящо време да оставите зад гърба си всичко, което ви дестабилизира, внася вид несигурност в живота ви. Изградете си стратегия, има голяма вероятност тя да е съпътствана и от доза късмет.  Вечерта са възможни и показателни сънища.