Дневен хороскоп за 09 април 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
153
Добави коментар

28 лунен ден, Луна в Риби

Луната в Риби традиционно усилва нашата емоционалност и впечатлителност,  а сега тази тенденция ще се усили като през лупа, защото Луната ще премине през Нептун и можем да имаме усещането, че пред нас се спуска мъгла, която асоциативно е изградена от тези ярки преживявания, които ни пречат да видим обективно реалната картина около нас.

Този процес може да бъде съпътстван и от доза напрежение, което ескалира по един естествен начин и следствие на тези ярки преживявания.  Този процес може да е съпътстван с усилен информационен поток, който ни помага да разгадаваме тайни, там където ги има…

Сега ние можем да надникнем отвъд видимото, включително като се доверяваме на своята интуиция, вътрешни усещания и т.н. Все пак няма да бъдем автоматично предпазени  и от евентуални манипулации, желание за измами, склонност към заблуди, самовнушения и невинаги конструктивни.

Разбира се, ние съзнателно можем да се справим с някои негативни послания към нас като канализираме тази мощна енергия в една по-позитивна за нас посока,  например, самовнушенията на които ще сме податливи- могат или трябва да бъдат в една по-позитивна посока, защото твърдението, че се сбъдват нашите най-големи мечти или най-големи страхове- ще бъде по-валидно от всякога, добре да го имаме предвид.

Хубаво е и да се обграждаме предимно с позитивно настроени хора, защото сега ще попиваме тяхното настроение подобно на гъба, добре да го имаме предвид.

Препоръчително е да пием повече  вода, да използваме контрастни душове и т.н.

Трябва да се има предвид също, че мнозина ще се чувстват отпаднали и е добре да не се пренатоварват физически, освен това имунитетът ни е по-уязвим от обикновено,  така че е препоръчително днес да се пазим над обичайното от инфекциозни заболявания, също- да сме по-внимателни към упойващи вещества, лекарства и т.н.

Нумерологичен дневен хороскоп

Таро-дневен хороскоп

Лунен календар за април 2021г.

Овен, Лъв, Стрелец–  денят не протича по предварителен график,  може да чуете новини, да проведете разговори, които да объркат предварителните ви планове. В оптимален случай  евентуални страхове или съмнения днес- могат да разкрият пред вас алтернативи на развитие, авариен изход от сложни и заплетени ситуации, особено, ако се доверявате на интуицията си. Ако има нещо деструктивно или действащо зад гърба ви, то пак така ще бъде по-видно от обикновено.  Днес е полезно да се пазите от манипулации и измами, не е препоръчително да водите разяснителни разговори, те по-скоро ще приличат на развален телефон, образно казано. Подходящо е да се обградите само с близките си, да релаксирате, медитирате, да обърнете внимание на себе си и т.н..

Телец, Дева, Козирог–  днес няма да ви липсва компания, но може да попаднете под силното емоционално въздействие на определена личност.  В оптимален случай- вие ще използвате тези аспекти за да изчистите евентуални недоразумения, за да укрепите важни за вас връзки.  Може да чуете или да изкажете думи, които да оставят дълбок отпечатък и да имат широко отражение  за вашите взаимоотношения, поради тази причина трябва да сте по-внимателни в изказа, за да не произнесете думи под влияние на ярки емоционални преживявания, за които после може и да съжалявате. Денят осветява всички силни и слаби страни във вашите връзки, лични или делови.

Можете да надникнете отвъд видимото и да ги разгледате от един друг и непознат до този момент ъгъл, а това винаги е полезно. То може да съдейства за усилието ви  да оцените и укрепите още повече едни контакти, но и да прекратите връзки, които по-скоро ви нанасят щети- морални или дори материални, ще имате достатъчно подсказки в тази посока, за да вземете съответни мерки.

Водолей, Близнаци, Везни–  денят е важен или показателен  за вашето кариерно развитие, обществено положение, материално състояние или репутация като минимум.  Чудесен признак ще е, ако днес получите достатъчно подкрепа и одобрение, които да сбъднат ваша мечта, да допринесат за вид удовлетворение или да ви подействат обогатяващо.

Същевременно,  ако възникнат повишени разходи или обстоятелства, които имат обратен ефект върху имиджа и стабилността ви, не пренебрегвайте тези сигнали.

Дребни действия имат широко отражение или са много показателни, например- дали преобладават приходи, разходи, известия и тенденции в това направление, за да вземете мерки. Подходящо е да елиминирате всичко, което ви точи ресурсите…

Ако се разделите с някой, значи то е изчерпано или има неблагоприятно въздействие върху бъдещето ви.

Риби, Рак, Скорпион– имате силно въздействие върху околните, възползвайте се по оптимален начин. Вие имате ярки предчувствия, вътрешният ви глас ще е верен ориентир в избрано от вас направление. Ескалира известно напрежение между вас и близкото ви обкръжение, кора, които влияят на благосъстоянието или сигурността ви.

В такъв случай- вие можете да въздействате, крайният резултат в значима степен зависи от подхода ви, така че ще имате избор.

Ако всичко е наред, тогава може да се поздравите, вие определено знаете как да осъществявате желанията си, независимо дали те се отнасят до взаимоотношения или материални приоритети.