Хороскоп за седмицата 12.04-18.04.21г.

1
119
Добави коментар

Седмицата започва с Новолуние, тоест ново начало в зодиакалния знак Овен, а както повечето от вас знаят- това ново начало от този сектор може да се отрази на цялата предстояща година, така че е хубаво всички да бъдат по-инициативни, бих казала- социално по-активни, да споделят идеи, да се вмъкват в колективи, да си сътрудничат, да преговарят за интересите си, да се стремят да попаднат под вид опека. Тези възможности ще утекат след тази седмица в значима степен, така че е препоръчително да не пропускате своя шанс.

Разбира се, когато ескалират определени тенденции и съответна необходимост, тя се развива и спонтанно, пак така застава на пътя ни, но не бива да разчитаме само на това. Засега тази перспектива ще я усетим като вид въодушевление, защото наистина се появяват хора или обстоятелства, които ни подкрепят. Ние сме в един общ поток от събития и информация, а тя сега ни залива с новини, преобразувания, които очертават нови хоризонти на развитие. Припомням, че през почти цялата 2021г. година Юпитер и Сатурн са във Водолей, а това означава, че следствие на активни и социално-значими организации, сдружения, светът около нас ще се преобрази и е хубаво да намерим своето най-подходящо място в съответни колективи, с които можем да си помагаме за по-светли и бъдещи перспективи на развитие.

Общувайте, питайте, искайте и може да се изненадате приятно от постигнатите резултати, търсете хора, с които имате обща визия за вид просперитет.

Ако амбициите не са чак толкова големи, тогава ще изживеем настоящите аспекти като позитивна енергия, която просто повдига духа и адреналина, вярата в собствени възможности, а желанието да сме навън и да комуникираме, създаваме и укрепваме връзки ще е значимо и трудно ще ни свърта на едно място.

Ще нараснат флиртовете, особено до 14 април и някой от тях бързо ще прерастват в романтична връзка, която ще е доста вълнуваща и често- перспективна.

От 15 април Венера вече ще транзитира в Телец, тук ще бъде в най-голямата си сила и ще ни подтикне да преоценим всичко ценно за нас през идните няколко седмици. Добрата новина е, че ще ескалират по-практични настроения, способност да преосмисляме истински важното за нас. Но този процес ще бъде свързан и с изненади, по-осезаеми преобразувания, които ще се отразят и на контакти, източници за печалба и т.н. Ако сме на верен път няма да изживеем тази трансформация с кой знае какви сътресения. Но ако има хора или обстоятелства, които не кореспондират с нашата стабилност, път и предопределеност, тогава този етап от нашия живот ще се изживее с малки или по-големи земетресения, образно казано, които ще обновят обстановката около нас, а може и генерално да се сменят декорите около нас, ще видим, но посоката ще изисква вид прогрес, необходимост от адаптивност , прозорливост, това в по-далечна перспектива, която ще усетим  през следващите около две седмици седмица…

В глобален аспект- статуквото се руши, това на наша територия и в международен мащаб. В индивидуален план- промени в кариерно развитие, социален статус, който може да включи и брачни отношения- ще са окончателни или трудно променяеми. Можем да усетим на къде „духат ветровете на промяната“, за да се възползваме, а не да се сблъскваме с маса предизвикателства. От друга страна не бива да забравяме, че дребни действия имат широко отражение, за идните месеци и т.н.

И така, ако през тази седмица успеете да поставите едно голямо ново начало, дори и в някой случаи да е символично, попаднете под влияние на вид опека, влезете в съдружие, получите вид предложение- това ще е отличен признак и подсказка от къде може да дойде вашето благополучие и сигурност за дълго…

Има и едно предупреждение, което да имате предвид- ще ескалира и желание за манипулации и измами, които по правило ще можем да идентифицираме, но все пак е полезно да го имате предвид, особено, ако предстоят сключвания на договори и т.н., ако се налага доверявайте се на специалисти, вид посредници, които да проверяват информацията.

Не е изключено известно объркване в комуникацията, но то може да бъде избегнато, когато не се губят крайни цели от поглед.

Хороскоп за седмицата 12.04-18.04.21г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 12.04-18.04.21г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 12.04-18.04.21г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 12.04-18.04.21г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 12.04-18.04.21г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 12.04-18.04.21г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 12.04-18.04.21г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 12.04-18.04.21г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 12.04-18.04.21г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 12.04-18.04.21г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 12.04-18.04.21г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 12.04-18.04.21г. Зодия Риби