Дневен хороскоп за 10 април 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
127
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

29 лунен ден, Луна в Овен

Ден преди новолунието са възможни развръзки, важни събития или информация, които ни показват- до какви резултати са довели наши минали действия.

Водещ фокус продължават да бъдат нашите взаимоотношения- лични или делови, всъщност тази тема ще се съхрани в значима степен до 17-ти април, след това постепенно ще бъде изместена от други приоритети, в които ще изискват да защитаваме интересите си чрез креативност и прояви на здравословен егоизъм.  На този етап,  и за да извлече максимални ползи от текущи ситуации, е препоръчително да проявяваме- максимална социална активност, да оздравяваме  връзки, които ще се превърнат в мост към нашето благоденствие или чувство за щастие, ще съдействат за осъществяването на нашите желания и т.н..

Ако малко не ни е достигнало, тогава ще имаме право на втори опит след новолунието на 12-ти април…

На този етап следва да се каже, че Луната в Овен постепенно ще ни подейства „ събуждащо“,  така че нашата действеност ще се покачи по един естествен начин и тази тенденция ще расте и през следващите около два дни, като тази мощна енергия ще се канализира в посока- общуване с много хора, които като минимум ще са повод да се разтоварим в приятна компания.

Денят е положителен, дава ни възможност да разнообразим ежедневието си и въпреки че Луната е намаляваща, традиционно през това време тонусът не е твърде висок, сега луната в Овен в значима степен ще компенсира и ние ще предпочитаме да сме по-активни, вероятно ще се намират хора, които ще ни  действат по подобен начин- стимулиращо, чрез направени предложения, чрез известия и т.н.

Мъдри и мотивиращи мисли

Оракул на съвместимост между двама

Нумерологичен хороскоп за месеца

Пробиотик и COVID 19

Овен, Лъв, Стрелец–  денят е положителен за вас, вие по-лесно ще осъществявате вашите намерения, желания, думите ви ще имат подчертано чуваемост и няма да ви липсва внимание и компания. Същевременно от вас ще се изисква да бъдете по-инициативни, защото голяма част от тенденциите  и вид постижения- ще зависят точно от вас… Често ще сте в център от събития  и неслучайно, възползвайте се по оптимален начин.

Телец, Дева, Козирог–  мнозина ще предпочетат компанията само на най-близките си хора  или пък ще прекарат деня нетрадиционно, а може и да решите да се справите с дела, които са изостанали и сега можете да ги наваксате.  Денят е подходящ да хармонизирате и подобрите най-близката си среда, включително в дома и семейството.  Намерете време за релакс, да обърнете внимание на себе си.  В този процес може да стигнете до истини, да набележите алтернативи и скрити възможности  или те ще се разкриват пред вас по един естествен и спонтанен начин, както днес така и през следващите около два дни.

Близнаци, Водолей, Везни–  днес получавате интересни известия, предложения, водите подобни разговори, които по някакъв начин ще са повод  самите вие да проявите по-голяма инициативност, защото се намират хора, които ви стимулират в определено направление чрез идеи, подкрепа и т.н. Денят е подходящ да укрепите важни за вас връзки, да проведете разяснителни разговори, ако се нуждаете от такива. В друг случай- предоставя ви се възможност да прекарате приятно и да освежите ежедневието си в предпочитана от вас компания, няма да ви липсва такава.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, но и приятен, действаш положително на тонуса и настроението ви.  От днес и през следващите около два дни- вие може да направите важни стъпки, да чуете новини, да проведете разговори, които имат определящо или позитивно  отражение върху вашето благополучие, това може да засягат чисто финансови приоритети, може да е вид подкрепа, шанс да разгърнете вашият творчески потенциал  или пък да проведете оздравителни процедури, ако това ви интересува…