Мнение за дебитна карта Revolut

1
259
Добави коментар
wood-vision
wood-vision

Revolut е компания, която предлага мобилни банкови услуги в целия свят и набира популярност навсякъде. Причините за това са добрите условия, която финансовата платформа предлага. Може да се регистрирате и да си поръчате дебитна карта безплатно. Всичко става чрез приложение, което го има и на български език.

Предимства на безплатният Revolut акаунт са: Безплатна сметка в Обединеното кралство Безплатна сметка с IBAN в евро Безплатно прехвърляне на пари между Revolut абонати (чрез тел. номер). Изпращане на пари по сметка (IBAN) без такса. Безплатно теглене на пари без такса от банкомат – важи за тегления до 450 лв. или общо 5 транзакции. Безплатно превалутиране на валута – ограничен до 2000 лв. на месец. Възможност за крипто търгуване като финансовата платформа предлага все повече криптовалути. Отскоро компанията работи като лицензирана банка в България. Виж повече Подробен анализ на разходите

Научете повечеПосетете сайта на Revolut

Финансовата платформа е доста гъвкава и чрез приложението можете да следите за какво и кога харчите пари. При покупка направена с картата веднага получам нотификация на телефона.

Аз лично предпочитам да я изпозлвам като пазарувам от китайски магазини, защото някои български банки слагат такси на покупки извън ЕС. Също така услугата ми е полезна, когато се налага да правя плащания по банкова сметка и искам да избегна каквито и да е такси.

Как да си направя регистрация

Регистрацията става сравнително лесно и отнема няколко минути. Необходимо е да извършите следните стъпки.

Регистрация с телефонен номер Въвеждане на вашите лични данни Снимка на личната карта Селфи снимка Изчакване от Revolut да потвърдят информацията (при мен отне около 15 мин)

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари