Дневен хороскоп за 15 април 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
139
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

3 лунен ден, Луна в Телец/Близнаци

Денят е неустойчив, променлив като енергия. От една страна Венера от днес ще транзитира през Телец, а от друга- Луната дневно и към 10ч. бг време ще премине от Телец в Близнаци.

И така, през първата част от деня могат да се случат достатъчно важни равносметки или преобразувания, които да имат широко отражение върху финансовото ни състояние, сигурност, благополучие…Може да се откажем от едни възможности или те ще търпят трансформации, но в такъв случай ще се появяват и варианти, особено, ако сме по-комуникативни и разчитаме на връзки, вид подкрепа, убедителност и т.н.

Ако денят ви премине спокойно, значи можете да разчитате на същото и в бъдеще…

Дребни събития дори, имат широко отражение или са показателни като тенденция.

През втората част ще се стремим по-скоро да се разтоварваме и разсейваме в приятна компания.

Общуването ще се превръща във вид отдушник или допълнителни шансове…

Мъже и запознанства, любов, според зодиакалния знак

Нумерологичен хороскоп за месеца

И Дзин оракул за бъдещето

Овен, Лъв, Стрелец– денят е натоварен с множество ангажименти, но и неустойчив, картината около вас бързо може да се смени. Дребни дори събития могат да имат широко отражение върху финансовото ви състояние или репутация, кариерно развитие, така че насочвайте процесите внимателно и без прекалени емоции. Ако всичко е спокойно, значи можете да разчитате на същото и в бъдеще. Все пак повишени или извънредни разходи не са изключени, но те могат да бъдат и полезни инвестиции. През втората част на деня се разтоварвате в приятна компания.

Телец, Дева, Козирог– през първата част от деня ще указвате силно влияние на околните, но може да имате усещането, че околните ви предизвикват или от вас се изисква да бъдете по-гъвкави, дори готови на компромис, за да спечелите, а не обратното- в един по-широк смисъл. Същевременно вашата увереност или пък решителност ще растат по различни поводи и ако имате добре обмислен план и варианти- всичко ще е наред, за добро и т.н. следобед денят забързва своя ритъм, не е изключено да възникнат допълнителни ангажименти, но приятни или разтоварващи, даващи алтернативи на различни нива, особено, ако ги търсите.

Близнаци, Водолей, Везни– първата част от деня е натоварена, може да се раздвоявате между това, което трябва да вършите и други- вътрешни желания. Това е оптимално подходящо време да се освободите от нещо, което ви тежи или ако оставите нещо зад гърба си, то ще се отчита за изчерпано и безперспективно, същевременно много скоро Съдбата ще ви поднесе нови и по-подходящи за вас шансове, перспективи на развитие, стига и вие да имате план, идея, потенциал в предпочитано направление. Следобед ще се чувствате по-леко и в свои води, увереността ви ще расте.

Риби, Рак, Скорпион–  през първата част от деня информационният поток е много усилен и може да чуете новини, да проведете разговори, които ще повлияят финансовото ви състояние, сигурност- в един по-широк смисъл. Хубаво е през това време съзнателно да се стремите да получавате вид опека от страна на личност, която може да повлияе на бъдещото ви развитие. Не е изключено да ескалира и своеобразна борба за власт или вид недоразумения, които са по външни и натрупани във времето причини. В такъв случай, ако прекратите връзки или договори, това ще се отчита за благоприятно обстоятелство. Все пак се оформят и варианти, особено, ако ги търсите. През първата част от деня е препоръчително да направите стъпки, които да защитят интересите ви. Ако денят е спокоен, можете да разчитате на същото и в бъдеще. През втората част от деня- може да го прекарате нетрадиционно, да избягате от рутината или да наваксате с ваши лични и приоритетни задачи.