GPS проследяващи устройства | SPY-SECRETS.COM

1
198
Добави коментар
aganbox
aganbox

Уважаеми клиенти, САЙТА ЩЕ ИЗПЪЛНЯВА ПОРЪЧКИ ЕДИНСТВЕНО ОНЛАЙН ИЛИ НАПРАВЕНИ ПО ТЕЛЕФОНА. БЛАГОДАРЯ ЗА РАЗБИРАНЕТО! Бъдете Здравй!

GPS проследяване

Подреди по
Цена възходящо
Цена низходящо
Име

GPS тракер за проследяване в реално време / GPSD025 /

Малък GPS тракер GPSD025 или CCTR-800+  за проследяване в реално време, можете да използвате устройството на открито и закрито и да получавате точното местоположение на обекта за вашия телефон или компютър. На тракера има много силен магнит за закрепване!

Очаква се

GPS стоп за колело / GPSD024 /

GPS тракер  вградена в реален  стоп за колело. Устройството има вградена презареждаща се батерия, което позволява време на работа в режим на изчакване до 20 дни.По този начин винаги ще знаете къде се намира вашият велосипед.

GPS тракер за проследяване в реално време / GPSD023 /

GPS тракер GPSD023 или CCTR-800 е с малки размери и много силен магнит за проследяване в реално време. Можете да използвате устройството за открито и закрито и да получавате точното местоположение на обекта за вашия телефон или компютър.

GPS тракер за автомобил OBD букса / GPSD022 /

Тракер за проследяване на автомобила в реално време с точност до 5 метра.
Устройството се монтира изключително лесно , просто го поставете в OBD буксата на автомобила.
Следенето става по няколко начина:  SMS с линк към карта, SMS с координатите на обекта в момента, APP за следене през интернет  платформата на производителя.
GPS  тракера ви информира  SMS : стартирането на двигателя, дали колата се движи, известяване за превишена скорост , напускане на даден периметър.
Сигурно и надеждно устройство на добра цена.

Очаква се

GPS тракер в реално време GSM /GPSD015/

GPS мобилно устройство с точност до 5 метра. Подходящ за следене на деца , автомобили , ценни вещи и други . SOS бутон /изпраща вашето местоположение до предварително зададен номер / , възможност за провеждане на телефонен разговор до два предварително зададени номера / двупосочна връзка /.Поставете СИМ карта на мобилен оператор без ПИН код и то е готово за работа , за позициониране на обекта направете обаждане до устройството и ще получите обратен СМС с координатите в момента или изпратете SMS до устройството и ще получите обратно линк към карата на гугъл с местоположението на обекта в момента.

GPS тракер в реално време GSM и Micro SD /GPSD013/

GPS тракер- логер и устройство за слушане , сирена , реле горивна помпа , със слот за micro SD карта/ на която се запаметяват всички данни за проследяване на обект, като маршрути, скорост и др/. Може да изпраща GPS локацията при поискване или периодично директно на телефона. Подходящо за следене на автомобили. Изключително лесен за работа , просто поставете СИМ карта на мобилен оператор без ПИН код , изпратете СМС за удостоверяване на номера . При набиране на номера в устройството може да слушате в реално време какво се говори или може да получите СМС с координатите за местоположението на обекта в момента , в зависимост кой режим сте избрали. Следене на автомобила чрез GPRS или СМС.

Очаква се

GPS приемник в реално време /GPSD011/

Този GPS приемник показва мястото на което се намирате : географски координати , скорост , височина , цифров часовник и запис на преминатото разстояние. Може да се ползва като ключодържател. Може да съхранява до 16 точки , перфектен за планинско катерене , пешеходен туризъм , велотуризъм ,къмпинг и други…

GPS тракер часовник в реално време и GSM /GPSD005/

Часовник –телефон , можете да получавате обаждания и SMS от всякакви телефонни номера , а също така може да набирате до три предварително зададени номера или да използвате хронологията на часовника .GPS позициониране с точност до 15 метра или GSM позициониране с точност до 200 метрра, подходящо за следене на хора . Изключително лесен за работа , просто поставете СИМ карта на мобилен оператор без ПИН код , при изпращане на СМС до часовника или обаждане ще получите СМС с линк за картата на Гугъл с местоположението на обекта в момента .

Очаква се

GPS тракер часовник в реално време и GSM /GPSD004/

Часовник –телефон , можете да получавате обаждания от всякакви телефонни номера , а също така може да набирате до три предварително зададени номера.GPS позициониране с точност до 5 метра , подходящо за следене на хора . Изключително лесен за работа , просто поставете СИМ карта на мобилен оператор без ПИН код , при изпращане на СМС до часовника , ще получите СМС с линк за картата на Гугъл с местоположението на обекта в момента .

Очаква се

GPS тракер в реално време /GPSD002/

СМС за удостоверяване на номера . При набиране на номера в устройството , ще получите СМС с линк за картата на Гугъл с местоположението на обекта в момента .Android и IOS проложение…

GPS тракер в реално време /GPSD001/

GPS устройство с точност до 5 метра. Подходящо за следене на домашни любимци , хора , ценни вещи. Изключително лесен за работа , просто поставете СИМ карта на мобилен оператор без ПИН код , изпратете СМС за удостоверяване на номера . При набиране на номера в устройството , ще получите СМС с линк за картата на Гугъл с местоположението на обекта в момента .

Усилвател с говорител HI-603 /AGPS017/

Усилвател с говорител в едно за HI-603 , като потребителят може да разговаря с шофьора./нуждае се от захранване/

Силиконов калъф за GPS Тракер Haicom /AGPS016/

С помощта на този силиконов калъф ще можете да предпазите вашия тракер от влага и прах. Поставянето на тракера в калъфа е бързо и лесно, като същевременно с това е предвиден отвор за захранващите кабели и кабела за данни.

Свързващ кабел за HI-602 с контролната кутия /AGPS015/

Кабелът осъществява връзка между тракера HI-602 и контролната кутия на автомобила.

Реле за HI-603 /AGPS014/

Релето е с четири проводника, два от тях се свързват с HI-603 което е основно устройство , а другите два кабела може да се свържат към : запалването на двигателя, горивната помпа, генератора или където решите.По този начин можете да включвате или изключвате различни уреди по автомобила.

Паник бутон за HI-603 /AGPS013/

Паник бутони с кабел за тракер HI-603 с кабел 5 м , два бутона и букса.

Микрофон за HI-603 /AGPS012/

Микрофонът се свързва към HI-603 тракера и можете за подслушвате в реално време докато проследявате.

Магнит /AGPS011/

Много силен магнит за закрепване или позициониране на определени устройства.

Очаква се

Контролен кабел за управление на автомобила /AGPS010/

Това е контролен кабел за управление на автомобила за HI-603.

GPS тракер в реално време GSM и Micro SD /GPSD003/

GPS тракер- логер притежава със слот за micro SD карта, на която се запаметяват всички данни за проследяване на обект, като маршрути, скорост и др. Може да изпраща GPS локацията при поискване или периодично директно на телефона. Логерът може да се използва и като устройство за слушане . GPS устройство с точност до 5 метра. Подходящо за следене на домашни любимци , хора , ценни вещи. Изключително лесен за работа , просто поставете СИМ карта на мобилен оператор без ПИН код , изпратете СМС за удостоверяване на номера . При набиране на номера в устройството може да слушате в реално време какво се говори или може да получите СМС с линк за картата на Гугъл с местоположението на обекта в момента , в зависимост кой режим сте избрали

GPS тракер HI-602 в реално време /GPSH002/

Новият тракери X серия са с GPRS (без функция DTMF) нови функции, като например: Потребителят може да програмира настройка на APN, порт, времеви интервал, обратно набиране , спящ режим и т.н., чрез нашата GPRS проследяваща платформа. Потребителят може също да се сдобие с нов фърмуер по всяко време от тази платформа. Освен програмата от въздушните функции, потребителят може да настрой тракера от компютъра с USB кабел или SMS от телефона. Новият „X“ серия може да изпраща в реално време позицията на тракера , чрез обратно обаждане или на сайта на Haicom Потребителят може да провери реалното местоположение по всяко време от смартфон с позициониране на карта. С включения за проследяване Haicom софтуер, потребителят може да види данните, историята и позицията по удобен за потребителя начин на картата. Също така, с вградения датчик за движение, потребителят може да настрой тракера да е в спящ режим ,активен или пасивен за да намали консумацията на енергия от тракера. Уникален продукт!

299.00 лв.

169.00 лв.

GPS тракер HI-602 за сак с пари в реално време /GPSH001/

За проследяване на пари или скъпа стока в чанта или сак. Не буди никакво подозрение . От едната страна е с двойно лепяща лента. Може да се скрие в подплатата дръжките или където прецените. За повече информация относно начина на работа моля вижте тракер HI-602.

Захранващ кабел за тракер HI-602 /AGPS008/

За да имате непрекъснато захранване на GPS тракера и да не разчитате на презареждаемата батерия можете да използвате този захранващ кабел. Кабелът е с дължина 1,80м. и Ви дава възможност да поставите тракера на най-подходящото място. Имайте предвид , че тракера трябва да има видимост към сателитите за да може да определи местоположението. Ако на избраното място тракера не може да се свърже използвайте допълнителна антена.

Зарядно запалка за кола HI-603 /AGPS007/

Зарядно запалка за кола 12-24V. Това е алтернативно захранване за HI-603.

Глобалната система за позициониране (т.нар – GPS) е навигационно средство, използвано както от органите на реда и сигурността, така и от цивилното население. GPS проследяването служи за определяне местонахождението на даден обект и начините, по които този обект може да бъде достигнат.
Системите за GPS проследяване могат да бъдат използвани, например, за локализирането на даден член на семейството, дете или домашен любимец. Също така, с тях могат да бъдат проследявани различни видове пакети и пратки, с цел да се уверите, че се намират на точното място в точното време.
В Spy-Secrets предлагаме разнообразие от устройства за GPS проследяване. Някои от тях са насочени към широкия потребител, а други са предназначени за по-специализирани цели. При нас можете да намерите компактни GPS приемници и GPS тракери.
GPS приемниците показват мястото, на което се намирате. С тях можете да засичате и запаметявате географски координати, надморска височина, час, скорост, изминато разстояние и т.н. Те са особено подходящи за любителите на пешеходния туризъм, велотуризма, катеренето и други подобни спортове.
GPS тракерите, от своя страна, се използват за проследяване на даден обект или лице. По-комплексните устройства разполагат и с подслушвател, благодарение на който можете да слушате в реално време какво се говори около устройството. В описанието на всеки тракер е посочено за какви цели е най-подходящ: проследяване на хора, автомобили, пакети, пари и т.н.
В нашия каталог ще намерите едни от най-модерните и съвременни устройства за GPS проследяване, които освен, че се отличават със своята многофункционалност, точност и издръжливост, са достъпни и за широкия потребител.
Освен GPS тракери и приемници, предлагаме също и отделни техни компоненти и аксесоари: водоустойчиви батерии, калъфи, антени, магнити за закрепване, захранващи кабели и още много други.
Всички наши продукти се продават с гаранция за качество и надеждност. Постарали сме се да подберем за вас само най-добрата проследяваща техника, предлагаща се на световния пазар днес.