4 грешки при нанасяне на молив за устни

1
107
Добави коментар
svetla58
svetla58

Всички искаме плътни и сочни устни, това е и причината  последните години филърите за устни да са толкова актуални. Истината е, че за да имате плътни устни не винаги е нужно да се подлагате на подобни интервенции. Вашия таен помощник за по-плътни устни се намира в ненесерът с гримовете. Да, това е моливът за устни. Много е важно да знаете как да си служите с него за да получите желания ефект.

Разберете какви грешки допускат жените при нанасяне на молив за усни, за да не ги допускате вие.

Грешка № 1: Ползвате върде мек молив

Структурата на молива не трябва да бъде прекалено твърда или прекалено мека. Тьй като когато ползвате много мек молив ще се образуват петна, които със сигурност не са крайната ви цел, нали?!

Грешка № 2: Прекалявате с очертаването

Никога не допускайте тази грешка! Не трябва да излизате над милиметър над контура на устните си, защото рискувате да постигнете неприятен и неестествен ефект.

Грешка № 3: Не използвате същия цвят червило

Ако целта ви е да подчертаете и увеличите устните е по-добре да изберете молив в същия цвят като червилото. По този начин устните ви ще изглеждат естествени и красиви.

Грешка № 4: Отделяте внимание единствено на контура

Освен да контурирате с моливът, е хубаво и да нанесете във вътрешната част на устните за да постигнете омбре ефект. По-този начин устните ви ще изглеждат по-големи.

Купи молив за устни MAC Cosmetics

Купи молив за устни Dior

Купи молив за устни Bourjois

Купи матиращо червило Bourjois