Дневен хороскоп за 19 април 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
108
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

7 лунен ден, Луна в Рак

От днес ще започне промяна  в нагласите на нашите настроения, които основно ще засегнат  начинът ми на мислене, изразяване, цели които си поставяме…

Днес Меркурий ще напусне Овен, а утре и след него- Слънцето също ще го последва, двете планети ще навлязат в Телец,  а от този сектор  силните страсти, ентусиазъм и въодушевление  ще се заменят  от по-практични нагласи, които ще ни подтикват да бъдем по-внимателни в свои изказвания, решения, като последните ще зависят пряко от чисто практични оценки и ориентация към въпроси, които все повече ще надделяват и ще бъдат свързани с чисто финансови приоритети, теми отнасящи се до благоденствието ни и сигурността ни- общо.  На този етап ще усетим тенденцията като промяна в вид оценки- какво наистина е най-важно за нас, в какво трябва да влеем своите усилия, за да постигнем желаното, тази тенденция ще се усилва до края на седмицата и ще бъде съпътствана от доста изненади. На този фон- до края на седмицата ние все още ще можем да наваксваме с евентуални пропуски при преговори, привличане на подкрепа, одобрение, съмишленици и т.н.  Почти през целия ден и под влияние на Луната в Рак  нашите емоционални преживявания ще бъдат много ярки, така че денят ще бъде цветен, днес можем да бъдем всякакви, но не и безразлични.  Почти през целия ден ще ескалира вероятността  да виждаме обикалящата действителност от един друг и скрит ъгъл, можем да узнаваме тайни, но и да набелязваме варианти на развитие. Интуицията ни е много силна,  улавяме опасности, но и шансове- инстинктивно, така че да се възползваме или предпазим… Все пак денят не е подходящ за нови начинания,  окончателни изказвания, защото утре  и през идните дни- всичко може да ни изглежда съвсем различно… Така че е  препоръчително да не прибързваме… Също- в късния следобед и вечерта  да избягваме крайности в реакциите, за да се предпазим  от евентуални и не толкова положителни последици.

Овен, Лъв, Стрелец–  днес по различни поводи ще бъдете доста емоционални,  може да имате усещането, че трябва да прелистите нова страница в живота си или пък да преосмислите- кое е истински важно за вас. В този процес интуицията ви ще е верен ориентир, ще може да ви покаже скрити възможности  или опасности, така че да се възползвате от едните и да се предпазите от другите… Вслушвайте се в интуицията си, тя няма да ви подведе.

Телец, Дева, Козирог–  денят предполага към равносметки, които са свързани с вашите взаимоотношения, но също така и въпроси, които отчитате за извън контрола си. Анализът който ще направите днес, информацията, която ще получите, ще изясни много истини, ще ги изкара на повърхността и със съответните последици. Каквото и да е, случващото се ще ви помогне  да вземете решения, които ще ви направят по-силни и независими… Днес може да чуете думи, които да докоснат сърцето ви, ще разберете на кого и в каква степен можете да разчитате. Подходящо време да оздравите отношенията си или да изчистите евентуални недоразумения.

Водолей, Везни, Близнаци–  денят е натоварен с множество ангажименти, показателен е по различни поводи и начини- в каква посока се развива те в чисто професионален аспект. Същевременно денят е доста подходящ да защитите интересите си, да материализирате желанията си, да подействат е позитивно на онова, което имате- общо, чисто финансово, но и в морален аспект. Възползвайте се, имате възможност да въздействате, част от шансовете утре може да отекат  или вече всичко ще ви изглежда по-различно.

Риби, Рак, Скорпион– вие влияете силно на околните, почти по един магичен начин, намирате подходяща стратегия, интуитивен подход, чрез който успявате да докоснете отсрещната страна. Думите ви имат подчертана чуваемост, възползвайте се по оптимален начин. Вашата социална активност постепенно ще почне да расте, за да защитите интересите си, тезата и мнението си  и днес е подходящо- да изберете правилна посока, подход, да направите подходящи стъпки в направление, което искате да пораства и в бъдеще, ще ви отреди по-престижни и стабилни позиции и т.н.