Репатрак и транспорт на багери, мини багери, верижни багери.

1
144
Добави коментар
tedi0526
tedi0526

Репатрак и транспорт на багери, мини багери, верижни багери.

Превозват се всякакви багери от различни категории: багери с една кофа, мини багери, верижни багери, колесни багери, багер-товарачи, верижни изкопни багери.

Фирма Найденови Ауто се занимава с репатриране на багери, челни товарачи, верижни багери, комбинирани багери и други машини и техники.

Нашият екип от фирмата ще вземат предвид всички характеристики на товара и ще разработят най-добрата транспортна схема.

Транспортирането на багери не е толкова лесна задача. Независимо от това, услугата е търсена сред собствениците на автопаркове, които използват такова специално оборудване.

Това се дължи на факта, че е почти невъзможно да се транспортира голям багер самостоятелно. Силно препоръчваме да се свържете със специализирана фирма Найденови Ауто, която ще транспортира багера бързо и компетентно.

Транспорта по извозването на багера трябва да отговаря на много изисквания. За транспортиране се използва платформа с ремарке или тралове. За да се извърши доставка, понякога се прибягва до работа с кран. Много е важно да се подбере правилната платформа, за да не бъде повреден багера. За закрепването му се използват специални колани, кабели и вериги.

Особено внимание се отделя на техническото състояние на товарното превозно средство и платформата. Благодарение на това самият трал, използваният товарач или другите механизми или устройства на багера не са повредени.

Разходи при извозване на багер

По-точните транспортни разходи се изчисляват в зависимост от вида на транспортираните багери и разстоянията. Цената за транспорта може да бъде изяснена предварително от мениджърите на нашата фирма според зависи от използваната пътна помощ техника.

Как да поръчате извозване на извънгабаритни багери?

За да поръчате транспортиране на багер, просто се свържете с мениджърите на нашата фирма Найденови Ауто или попълнете формуляра на съответната страница на нашия уебсайт roadhelp.bg.

Процедура за извозване на големи багери

Транспортирането на багер изисква доста сложни подготвителни мерки, които трябва да се извършват само от опитни специалисти на фирмата по репатрирането.

Те са ангажирани да следят по време на транспортирането на багера:

Предварително планиран транспорт;

Съставя се маршрут;

Координира се маршрута с местните власти;

Подготвят се необходимите документи;

Ако е необходимо се организира ескорт за транспорт;

Отделно се пакетират лесно сменяемите части и предпазват чупливите части;

Разработват се схеми за закрепване на багера в репатрака;

Избор и метод за товарене на багера върху платформата

Багерът е натоварен с помощта на специално оборудване;

Постоянно се следи за укреплението на товара;

Разтоварване на багера до посочения адрес.

Фирма Найденови Ауто може да транспортира вашия багер до всеки район и адрес, посочен от вас. Нашият екип от специалисти определено ще направят най-добрия маршрут за транспортиране.

Просто, ни се обадете и ни кажете, какво точно трябва да се транспортира!