Дневен хороскоп за 24 април 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
149
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

12 лунен ден, Луна в Дева

Луната е в Дева и критичните оценки на този зодиакален знак днес могат да откриват всякакви нередности, все едно наблюдаваме обикалящата действителност под микроскоп. В оптимален случай това ще ни помогне да се разделим с илюзии, там, където ги има, от друга страна перманентно може да се сблъскваме с вид нередности, които явно ще трябва да изправим, коригираме и т.н.

Не е изключено и да възникват допълнителни, непланирани обстоятелства, които да променят предварително набелязан график за изпълнение на предстоящи задачи.

Възможно е също да желаем да отхвърлим повече дела, но на физическо ниво да сме по-отпуснати, тонусът ни да не е твърде висок или да изпитваме известен дискомфорт.

Причината за това е, че днес Марс ще премине от зодиакалния знак Близнаци в Рак. Някой автори считат, че тази ингресия се отразява по-силно на физическо ниво, дори и от Слънцето, защото Марс пряко се свързва с кръвта, хормони, тонус, енергия и т.н. Препоръчително е днес да не се претоварваме или да следваме естествения ход на събитията…

Марс в Рак в значима степен ще промени подхода ни, реакциите ни към текущи задачи за изпълнение, предизвикателства…Ако до скоро сме били по-склони да дискутираме или да подхождаме към вид предизвикателства по едни по-неангажиращ и дискусионен начин, може да се каже, че времето на полемиките или някой компромиси отминава и ще се замести от по-висока инициативност, особено, когато трябва да защитаваме интересите си, базисна сигурност, понякога въпроси отнасящи се до най-близката ни среда, в други варианти- това е собствената ни физическа сигурност, но и на семейството, на хора, с които сме емоционално обвързани и желаем да защитим. В по-глобален аспект ще ескалират теми свързани с прехрана, потребление, недвижимо имущество.

Ще забележим, че все по-трудно ще се правят компромиси. Ако трябва да браним своето, повечето ще действат инстинктивно и до краен предел. Марс в Рак е в „падение“, това показва силата и слабостите на планетите. Очевидно Марс не е много добре поставен в Рак и една от причините е, че действията са пряко обвързани с емоционалните преживявания, тоест- ние действаме инстинктивно, според това, което преживяваме, а може би и се е насъбрало в нашата душа. Всъщност, Марс в Рак може да бъде доста агресивен в горе-описаните ситуации и когато е предизвикан. Колко? Може да ви е интересно да узнаете, че статистически голяма част от боксьори- шампиони имат точно Марс в Рак, можем да си направим известни изводи…

И така, навлизаме в период, през който все по-силно ще защитаваме интересите си /емоционално, страстно/, когато трябва да защитим себе си или близките си…

Асцендент и релокации

Число на Съдбата

Как да привлечем или задържим партньора си според зодиакалния знак

Овен, Лъв, Стрелец– денят е натоварен от ангажименти, но постоянно може да възникват допълнителни дела, които да променят предварителните ви планове. Във връзка с професионалната ви реализация, днес можете да се натъкнете на невидими на пръв поглед обстоятелства, които ви влияят. Това могат да бъдат и интуитивни прозрения, скрита информация, собствени преоценки. Денят е подходящ да пренаредите приоритетите си така, че да бъдете ефективни, но не и за сметка на физическото ви здраве. Оставете онова, което сами ви натоварва, но не ви носи удовлетворение. Ако е възможно- разделете се с вредни навици, излишни вещи, токсични влияния- в един по-широк смисъл. Повишени разходи са доста вероятни внимавайте. Семейството е източник на дълбоки емоционални преживявания, в този сектор ескалират промени и за сега само усещате първи сигнали, канализирайте ги в оптимално подходяща за вас посока.

Телец, Дева, Козирог– днес ще играете ролята на своеобразен коректив за околните. Може да изказвате неща, които не винаги ще се харесват на отсрещната страна, това могат да бъдат истини, които сега изкарвате на повърхността. В друг случай- поглеждате на важни за вас хора от един друг ъгъл и ако има нещо скрито или неточно, ще го идентифицирате. Днес вие може да блеснете, с по-голяма лекота привличате внимание и печелите вид одобрение, стига да не се премине някаква граница в общуването. Вие все по-агресивно ще защитавате интересите и мнението си, вероятно не без причина, а защото се чувствате предизвикани за това, а добрата новина е, че действително можете да успеете и със съответните позитиви, тази тенденция ще се усилва през идните дни.

Близнаци, Водолей, Везни– днес може да имате нужда от почивка, да намалите темпото, за да видите като на забавен каданс и в детайли обстановката около вас. Това може да се окаже доста полезно и оздравително начинание, както за вас, така и за най-близката ви среда, за семейството, но не само..Ако набележите някой слабости, подходящо е да потърсите начини да ги отстраните и денят е доста подходящ за това, защото показва реални образи, подробности, а това винаги е ориентиращо като минимум..Не са изключени повишени разходи, като минимум анализирате кое колко струва и дали си заслужава цената. Теми отнасящи се до печалби, благосъстояние или необходимост да защитите своето, интересите си, те първа ще ескалират, сега е подходящо и още в началото да си изградите стратегия.

Риби, Рак, Скорпион– днес няма да ви липсва внимание и компания, напротив. Чуване много интересни новини, не е изключено да се проведат разяснителни разговори, които в оптимален случай ще имат оздравителен ефект. Но ако съществуват някакви неясноти, скрити или ерозивни процеси, то те днес ще се прояснят, а това винаги е полезно. Вашата социална активност постепенно ще расте, това ще се превръща в повод да сте в център от внимание, събития, ще имате възможност и следствие на собствената ви инициативност да направите пробив в избрано от вас направление, да постигнете съкровено желание, ще изглеждате все по-силни и независими и тази тенденция ще расте.