Дневен хороскоп за 25 април 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
154
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

13 лунен ден, Луна във Везни

Луната във Везни през първата част от деня ще внесе лека суматоха, може да изпитаме известно нервно напрежение поради необходимостта да се справяме с дела, които не са ни твърде по вкуса или ако не отчитаме достатъчно подкрепа и разбиране от страна на близките си.

Традиционно и при Луна във Везни се „осветяват“ важни за нас отношения и точно сега е моментът да ги стабилизираме /най-силно влияем на този сектор от живота си/, като демонстрираме толерантност и разбиране, до колкото ги имаме и със съответните резултати, последици и т.н.

В следобедните часове и вечерта успяваме да овладеем по-силни емоционални преживявания, така че общуването става все по-конструктивно и водещо до добри резултати, ако водим разяснителни разговори, трябва да изчистим евентуални спорни въпроси и т.н.

Не е изключено действително да получим информация или да изкажем думи, които ще изчистят дълго трупани недоразумения, съмнения или случващото се ще ни подейства някак стабилизиращо, „отрезвяващо“.

Чудесен признак е, ако през това време отношенията ни са стабилни и хармонични…

Стари приятели могат да напомнят за себе си, теми от миналото също, но в повечето случаи това ще е съпътствано с позитивни преживявания или ще отключи подобни тенденции…

Имунната система може да контролира поведението

Около 70 процента от нашия „имунен отговор“ се влияе от чревния тракт

Нумерологичен хороскоп за деня

Овен, Лъв, Стрелец– денят е отличен да стабилизирате и подобрите важни за вас връзки. През втората част на деня водите доста конструктивни разговори, умеете да цените и виждате онова, което прави отношенията ви качествени и надеждни. Дава се шанс да изчистите евентуални недоразумения от миналото. Може да чуете или да изкажете истини, които ще имат подобен ефект. Здравите връзки стават още по-здрави. Стари другари или авторитети от вашето минало могат да напомнят за себе си и да направят деня ви по-пълноценен. Ако хладни равносметки не са на страната на отсрещната страна, това ще е признак, че някой различия са много по-сериозни.

Телец, Дева, Козирог– първата част от деня може да е малко по-напрегната от допълнителни или непредвидени ангажименти, които трябва да отхвърлите и в оптимален случай- това ще ви мобилизира, така че ще наваксате и с изостанали дела от миналото. В не толкова подкрепящ случай- могат да възникнат известни спорове с обкръжението ви- на кого и какви са му задълженията и нека в такъв случай проведените разговори да са конструктивни. През втората част на деня действията ви са все по-организирани, а това е повод да спечелите морално удовлетворение, подкрепа, похвала, а може и подарък- буквално и в по-широк смисъл.

Близнаци, Водолей, Везни– през първата част от деня може да изпитвате лек емоционален дискомфорт и напрежение, но в следобедните часове постепенно тази предразположеност утихва, доброто ви настроение и самоувереност растат, защото влияете подчертано силно на хора, събития, тенденции и ще го забелязвате по различни начини и поводи…Възползвайте се по оптимален начин! Всичко ще ви се получава с по-голяма лекота, мнозина ще имат шанс да постигнат цел, която е дългосрочна и стабилизираща, ако имате такава, сега могат да възникнат начини или поне полезни идеи. Утвърждавате авторитета си, често сте в център от внимание…

Риби, Рак, Скорпион– през първата част от деня може да възникват непредвидени обстоятелства, които променят предварителните ви планове или предизвикват известно нервно напрежение. Това е подходящо време да включите интуицията си, да не пренебрегвате получена информация, така че да набележите фактори, които може да ви дестабилизират и съответно да ги отстраните чрез конструктивни разговори, анализи, решения, в някой случаи- важен избор, който можете да направите и следствие на чуто, анализирано и т.н. Втората част от деня протича спокойно, за повечето от вас, може да се отдадете на почивка или да прекарате денят по един по-нетрадиционен начин. Намират се хора или обстоятелства, които ви действат някак стабилизиращо, показват ви варианти, ако се нуждаете от такива…