Най-лесните начини да намерим перфектният луксозен имот без брокери! – GradaBG

1
160
Добави коментар
pepimili
pepimili

Винаги сме препоръчвали да се търсят услугите на специалист когато се върши дадена работа – офис асистентите не трябва да се занимават с подбор на персонал и реклама в интернет, хората не трябва да се самолекуват, а да идат на лекар, да не си ремонтирате колата сами, а да идете на автомонтьор и такива други неща. Именно заради това препоръчваме и качествените брокери, особено щом стане дума за луксозен имот. Ако все пак сте решили да не ползвате услугите на специалист, то в тази статия ще се опитаме да ви дадем съвети за това как да намерите най-подходящия имот у вас.

Подходящо търсене в интернет

Много е важно да знаете как правилно да ползвате ключови думи. Нека предположим, че искате да закупите или да наемете луксозен имот в София. Може да започнете с по-общо търсене ако районите не са от значение за вас с ключови думи като:

имоти лукс софия
луксозни имоти в софия
луксозни апартаменти в софия
апартаменти лукс софия
продажба на луксозни апартаменти в софия
лукс имоти софия продажби

Разгледайте актуалните оферти на Colliers Residential  на имоти в продажба тук: https://colliers-residential.bg/offer-type/za-prodazhba/

Ако искате имот под наем (апартамент или къща) ще искате да насочите ключовите думи към това:

недвижими имоти под наем софия
луксозни къщи под наем софия
двустайни апартаменти под наем софия
луксозни апартаменти в софия под наем
апартаменти под наем в затворени комплекси софия

Може да разгледате офертите на Colliers Residential за имоти под наем в град София тук: https://colliers-residential.bg/offer-type/pod-naem/

От друга страна ако имате преференции към даден район е добре той да фигурира във вашето търсене като ключова дума – Бояна, Драгалевци, Лозенец и т.н. Например, ако искате имот в ново строителство, то е добре да търсите по следния начин:

продажба апартаменти софия ново строителство
нов жилищен комплекс софия

Стесняване на опциите

След като вече сте се спрели на няколко обяви, помислете за нещата, с които може да направите компромис и с тези, от които няма начин да отстъпите. Например, може задължително да искате към апартамента да има паркомясто, а това е нещо, което не всеки може да ви предложи. Или пък да държите в непосредствена близост да има детска градина/училище. Всеки има приоритети – определете своите и действайте смело.

Огледи

Може да ви звучи като клише, но повечето качествени брокери след години работа в бранша имат добър поглед върху качеството на строителството или могат да ви свържат с хора, които да дадат експертно мнение за изпълнението му. При условие, че няма да разчитате на такива специалисти това, което може да направите е да извикате някой познат с вас на огледа, за да каже компетентно мнение относно жилището, което ще купувате.