Bet365 определи фаворитите в групите на Евро 2020

1
182
Добави коментар
eftimma
eftimma

През лятото на 2021 година ще се проведе Европейското първенство по футбол, което трябваше да се състои преди година, но бе отложено заради пандемията от коронавирус. Ето кои отбори са големите фаворити в груповата фаза на турнира, която се явява първият етап на Евро 2020. Британският букмейкър Bet365 е фиксирал коефициенти, коит показват кои държави са с най-големи шансове да спечелят всяка една група. В дългосрочните залози на букмейкъра може да намерите тези пазари за Евро 2020, а също така ще бъде наличен и бет365 бонус за всеки нов клиент, регистрирал се преди началото на турнира.

В група А на турнира големият фаворит е Италия. Воденият от Роберто Манчини отбор ще има за съперници Швейцария, Турция и Уелс. Групата ще бъде равностойна, тъй като като изключим италианския отбор, другите тимове имат шансове за второто място. Но според коефициентите Италия ще спечели тази група и ще се класира на 1/8-финалите на Евро 2020.

Букмейкърът Be365 определя Белгия за фаворит в група В на турнира. Това е разбираемо предвид силния отбор на „червените дяволи“, а техни съперници в групата са Дания, Финландия и Русия. Очакванията са Белгия да завърши на първо място в група В, а отборите на Дания и Русия да спорят за втората позиция, тъй като Финландия е големият аутсайдер, тъй като няма опит на големи международни турнири не разполага с много класни играчи в състава си.

В група С на Евро 2020 отборът на Нидерландия е с предимство спрямо останалите национални селекции, които са Австрия, Северна Македония и Украйна, Коефициентите в бет365 спортни залози ни карат да мислим, че „лалетата“ ще триумфират без проблем в групата. Дебютантът на европейски финали – Северна Македония, надали ще затрудни нидерландския тим, докато Австрия и Украйна най-вероятно ще си съперничат за второто място в групата.

Една от най-интересните групи на европейското първенство през 2021 година ще бъде група D. Тук са два от отборите от топ 4 на Мондиал 2018 – Англия и Хърватия. Компания на двата фаворита в групата правят Чехия и Шотландия. Според коефициентите, отборът на Англия се смята за най-силен в тази група. Воденият от Гарет Саутгейт отбор има невероятни играчи в състава си, които се очаква да блестят на Евро 2020. Хърватия обаче не е за подценяване и е почти сигурно, че ще се класира на 1/8-финалите на европейското първенство, докато съставите на Чехия и Шотландия трябва да надскочат себе си, за да се преборят за първите две позиции в групата.

Група Е на предстоящите европейски финали ще бъде много оспорвана, тъй като в нея са Испания, Полша, Швеция и Словакия. Бет365 определя испанския отбор за големия фаворит в групата, а Полша и Швеция са с равни шансове. Тези две държави ще водят много оспорвана битка за класиране на 1/8-финалите в турнира, докато Словакия е с най-скромни шансове да продължи напред. Дали обаче испанците ще оправдаят ролята си на фаворит в групата ще разберем след изиграването на първата фаза на Евро 2020.

Последната група на европейските финали през лятото на 2021 година – групa F, която е определяна за „Групата на смъртта“, се състои от отборите на Франция, Германия, Португалия и Унгария. Тук всеки един двубой ще бъде като финал, тъй като три от големите сили са събрани заедно и само два отбора ще имат директна квота за 1/8-финалите. Като изключим Унгария, то всеки от другите три отбора е възможно да завърши на първо място, като според букмейкърите големият фаворит е Франция, следвана от Германия и Португалия.