Дневен хороскоп за 30 април 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
117
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

19 лунен ден, Луна в Стрелец

Луната в Стрелец ще продължи да действа позитивно  на нашият тонус и настроение.

Дори и да има някакви предизвикателства, с които трябва да се справяме, днес ще ги приемаме по-леко, все едно сме над нещата, ще измисляме изобретателни варианти, които ще ни измъкват от сложни ситуации, ако се нуждаем от това.

Информационният поток пак така ще е много усилен, стари другари могат да напомнят за себе си или се появяват личности, това могат да бъдат наши приятели, но не само, които ще действат въодушевяващо, могат да се превърнат в повод за радост, разнообразяване и освежаване на ежедневието, а в някои случаи-  полезен отдушник,   помощ, път към вид благоденствие или осъществяване на желанията ни чрез подкрепа и сътрудничество, ако желаем такива.

При всички случаи- общуването ще ни носи шансове, ще е причина за приятни преживявания и т.н.

Ако има нещо, което може да вгорчи в известна степен гореописаното- това могат да бъдат някои материални затруднения или вид равносметки от типа на: „кое колко струва, дали си заслужава, какво даваме, а какво получаваме“.

Разбира се, че подобни анализи винаги могат да бъдат конструктивни, но нека не се превръщат в повод за нагнетяване на евентуално напрежение.

Все пак и както казах вече, днес всичко се преодолява по-лесно, ако търсим варианти и начини, ще ги откриваме в лицето на отсрещната страна, в обекта на нашето внимание или това могат да бъдат нашите собствени желания, които ще привлекат шансове  спонтанно, понякога и изненадващо, изплуващи на пътя ни по  един почти магичен начин.

Няма да ни свърта на едно място  и повечето от нас ще предпочитат да прекарат деня навън. Това ще се окаже доста зареждащо с енергия за мнозина…

Вашият нумерологичен подпис е…

Мъдри и мотивиращи мисли

Хороскоп на съвместимост според нумерологичното влияние на имената

Четири типа брачни отношения според китайския хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец–  вашата инициативност  днес пак така ще бъде доста висока, вие ще се оказвате често в център от внимание и събития, ще привличате с лекота погледи, одобрение, аплодисменти..

Общуването ще е проводник на приятни преживявания, шанс да получите вид одобрение, да укрепите връзки, да ги превъртите на по-високо ниво. Прекрасен ден за забавления, мнозина ще го прекарат навън и в приятна компания. Подходящо време за преговори.

В дома и семейството не са изключени известни недоразумения или просто битовизми ви натоварват, но ако сте повече навън- това ще се избегне.

Телец, Дева, Козирог–  днес може да получите някакъв подарък, морално или материално поощрение, вид удовлетворение  за усилия, които сте полагали до този момент и сега те се възвръщат към вас  като своеобразно разплата. Повечето от вас може да предпочетат да прекарат деня само с най-близките си хора или по един нетрадиционен начин, така че да се разтоварят от напрежение, което не е изключено да е  ескалирало в последно време.  Вие ще прекарате  приятно в компания, избрана от вас, с която имате много близка духовна връзка, получавате подкрепа най-емоционално или друго ниво. Информационният поток е много усилен, възможно е да узнаете тайни  или да погледнете на част от обкръжението си от един друг ъгъл, вероятно не без причина. Знанието винаги е сила, която помага  да се избере най-верния път в живота.

Водолей, Везни, Близнаци–  днес няма да ви липсва внимание и компания, напротив, получавате интересни, приятни или въодушевяващи новини, подобни предложения… Появяват се хора, които ще повдигнат тонуса и настроението ви. Денят е доста подходящ да оздравите важни за вас връзки, ако се нуждаете от това, може да проведете полезни или конструктивни разговори и преговори… Днес всичко ви се получава с по-голяма лекота, следствие на подкрепа и одобрение, които получавате от страна на важни за вас хора. Понякога това могат да бъдат и неочаквани обстоятелства, които застават на ваша страна,  имат стабилизиращо въздействие на различни нива, случващото се може да се превърне в авариен изход от сложни и заплетени ситуации, може да хармонизира атмосферата в дома и семейството ви, особено, ако в последно време и в този сектор от живота ви е назряло напрежение, ето, че сега това може да бъде разрешено в значима степен. Получавате подарък- буквално и в по-широк смисъл.

Риби, Рак, Скорпион–  денят е натоварен с множество ангажименти, но също така е и конструктивен, дава ви възможност да блеснете, да се представите в оптимално позитивна светлина, това безспорно ще има  благоприятен ефект  върху вашите връзки, които днес могат да бъдат оздравени, защото се радвате на повече разбиране, одобрение и подкрепа от околните, понеже самите вие и по един доста интуитивен начин- намирате най-подходящия път към отсрещната страна, така че по един почти магичен начин  да насочвате  случващото се в оптимално подходяща за вас  посока. Все пак денят и в по ярки краски ще ви покаже  евентуални слабости, ако има такива и те ще бъдат свързани със собствената ви преценка – за вас самите или за хората около вас. Ако ескалират разочарования, разминавания с вашите очаквания, това ще се превърне в повод за съответен анализ, на този етап това е само дребна подсказка, на която следва да обърнете внимание…